مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه ماهی هیدرآباد آپولو ماهی

دستور غذای سرخ ماهی آپولو نزدیکترین منطبق با روشی است که در اکثر رستورانهای آندره ای که بازدید کرده ام سرو می شود. شبیه دستور منچوری ماهی ، اما ما به هیچ سس ، رنگ مصنوعی یا آجینوموتو نیازی نداریم ، شما می توانید این ماهی آپولو را درست مثل نوع رستوران تهیه کنید.

اولین بار من ماهی رستوران آپولو در یک رستوران آندرا در بنگلور داشتم و از آن زمان کاملاً آن را دوست داشتم. غذای مخصوص این غذا که با ماهی های بزرگ تهیه می شود ، فیله های بدون استخوان انتخاب می شوند و از ماسالا و سس گارم برای تهیه استفاده نمی شود و هنوز هم استفاده نمی شود طعم و مزه به راحتی عالی و بدون هیچ بو.

برای تهیه ماهی آپولو ماهی ، می توانید از هر فیله بزرگ بدون استخوان مانند تومن یا قورباغه ماهی یا ماهی قزل آلا استفاده کنید. اما ماهی قزل آلا سرخ شده عمیق ایده خوبی نیست ، مواد مغذی به روغن تخلیه می شوند.

 

دستور غذای سرخ ماهی آپولو

تبلیغات

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢فیله ماهی 500 گرم بدون استخوان ، (به قطعات کوچک یا نوار برش خورده)
  • ▢روغن برای سرخ شدن عمیق
  • ▢2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • ▢1 قاشق غذاخوری آرد ساده

چاشنی

  • ▢1 قاشق غذاخوری روغن برای چاشنی
  • ▢1 شاخه برگ کاری
  • ▢1 ½ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
  • ▢1 ½ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • ▢2 عدد گل فلفل سبز
  • ▢2 پیاز خرد شده

ماریناسیون

  • ▢1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ▢sp قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢نمک به مزه
  • ▢1 لیمو متوسط ​​، آب آن را استخراج کنید
  • ▢1 سفید تخم مرغ

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • ماهی را به اندازه های دلخواه یا نوار برش داده و بشویید و آبکش کنید.

  • آب لیمو و نمک را روی ماهی بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید.

  • با مواد ذکر شده در مارینینگ مارینیت کنید. حدود 30 دقیقه تا 2 ساعت کنار بگذارید. اگر بیش از 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • روغن را برای سرخ شدن عمیق گرم کنید.

  • ذرت و آردهای ساده را بپاشید و خوب مخلوط کنید.

  • وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد ، حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید ، قطعات را عمیق سرخ کنید تا تمام شود. روی یک بافت جاذب کنار بگذارید.

  • 1 قاشق غذاخوری را گرم کنید. در یک ظرف دیگر روغن بریزید ، برگ های کاری را ترد کنید تا ترد شود ، سیر زنجبیل و فلفل قرمز را اضافه کنید و سرخ کنید تا عطر به خود بگیرد.

  • پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.

  • ماهی سرخ شده را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه روی سطح بالا تفت دهید.

  • ماهی ماهی آپولو آماده است.

تبلیغات

 

مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است.

برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید.

اطلاعات تغذیه ای (فقط تخمین)

ارزش غذایی

دستور سرخ ماهی ماهی آپولو | طرز تهیه ماهی هیدرآباد آپولو ماهی

مبلغ هر وعده

کالری 286کالری از چربی 63

٪ ارزش روزانه*

7 گرم چربی11٪

1 گرم چربی اشباع شده

کلسترول 83 میلی گرم28٪

سدیم 223 میلی گرم10٪

پتاسیم 660 میلی گرم19٪

کربوهیدرات ها 18G

فیبر 2 گرم

شکر 4 گرم

پروتئین 36 گرم72٪

ویتامین A 290IU

ویتامین C 23.6 میلی گرم29٪

کلسیم 41 میلی گرم

آهن 1.5 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم 2000 کالری است.

=دستور غذای ماهی ماهی آپولو با تصاویر گام به گام



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور العمل های ماهی کبابی هند

دستور پخت ماهی پخته شده به سبک هندی - برای کباب کردن ماهی ها همیشه ماهی یا فیله بزرگ را انتخاب کنید که سفت و تازه باشد. از این دستورالعمل می توان برای کباب کردن انواع ماهیها در اجاق گاز یا کباب کباب استفاده کرد.

این ماهی پخته شده به سبک هندی را می توان همانطور که هست یا به عنوان کنار هر غذای پایه ای یا رشته فرنگی برنج سرو کرد. مراقب باشید ماهی را در حین کباب کردن نسوزانید ، گوشت سوخته سالم نیست. ادویه و پودر چیلی قرمز را متناسب با جوانه های چشایی تنظیم کنید.

برای تهیه ماهی کبابی یا ماهی پخته شده ، من از ماهی سالمون ، یکی از ماهی های سالم که دارای مقدار زیادی تغذیه هستند و بهترین فواید سلامتی را برای ما فراهم می کند ، استفاده کرده ام. هر ماهی از جمله ماهی آزاد وقتی طعم دار شود که با ادویه جات ترشی جات و پخته یا کباب شود تا ماهی سرخ شده . در صورت استفاده از ماهی قزل آلا ، این دستور غذایی به روغن احتیاج ندارد ، از آنجا که ماهی قزل آلا به خودی خود روغنی است و من پیشنهاد می کنم یک شب آن را مارینا کنید.

تبلیغات

 

 

طرز تهیه دستور تهیه ماهی کبابی یا ماهی پخته شده

1. ماهی را کاملاً زیر آب روان بشویید. رطوبت اضافی را با دستمال آشپزخانه پاک کنید. برش ها یا شکاف هایی روی ماهی ایجاد کنید. از تمام مواد یک خمیر درشت تهیه کنید و مارین کنید. حدود یک ساعت یا یک شب در یخچال کنار بگذارید.

2. فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد به مدت حدود 15 دقیقه گرم کنید و سپس ماریناسیون اضافی را از روی پوست برداشته و روی سینی کنار بگذارید. ماهی را بپزید. جزئیات بیشتر در دستورالعمل های دستور العمل.

ماهی های کبابی را به عنوان پیش غذا یا همراه غذا میل کنید.

 

 

دستور پخت به سبک هندی ماهی در زیر

تبلیغات

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢فیله ماهی 300 گرم (هر نوع)
  • ▢¼ فنجان پیاز ، خرد شده
  • ▢1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز یا پاپریکا
  • ▢1/8 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • ▢1/8 قاشق چایخوری پودر سیر
  • ▢1 تا 1 قاشق غذاخوری آب لیمو (می تواند سرکه را جایگزین کند ، مطابق نیاز خود تنظیم کنید)
  • ▢نمک به مزه
  • ▢1 قاشق چایخوری بلغور یا 3/4 قاشق غذاخوری. آرد ذرت (اختیاری ، یک پوسته سبک به ماهی شما می دهد)
  • ▢1 قاشق چایخوری روغن سینی فر یا فویل خود را چرب کنید.

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • فیله را زیر آب روان بشویید و با دستمال آشپزخانه خشک کنید. روی فیله شکاف ایجاد کنید و کنار بگذارید.

  • از تمام مواد به جز بلغور رب درست کنید و فیله را از هر دو طرف خوب مارین کنید تا شکافها نیز بپوشاند. این کار را حداقل به مدت 1 ساعت کنار بگذارید ، بهترین کار یک شبه است.

  • فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و ماسالا را روی پوست بردارید و آن را کنار سینی قرار دهید.

  • بلغور را به طور مساوی روی فیله بپاشید. به مدت 30 دقیقه تا 40 دقیقه آن را بپزید. بعد از 20 دقیقه ، یک قاشق چوبی در شکاف ها بریزید و شکاف ها را برای کباب کردن یکنواخت و کامل کمی باز کنید.

  • به عنوان پیش غذا با گوه های پیاز و سالاد سبزیجات گرم سرو کنید.

تبلیغات

دستور پخت ماهی پخته شده به سبک هندی - برای کباب کردن ماهی ها همیشه ماهی یا فیله بزرگ را انتخاب کنید که سفت و تازه باشد. از این دستورالعمل می توان برای کباب کردن انواع ماهیها در اجاق گاز یا کباب کباب استفاده کرد.

این ماهی پخته شده به سبک هندی را می توان همانطور که هست یا به عنوان کنار هر غذای پایه ای یا رشته فرنگی برنج سرو کرد. مراقب باشید ماهی را در حین کباب کردن نسوزانید ، گوشت سوخته سالم نیست. ادویه و پودر چیلی قرمز را متناسب با جوانه های چشایی تنظیم کنید.

برای تهیه ماهی کبابی یا ماهی پخته شده ، من از ماهی سالمون ، یکی از ماهی های سالم که دارای مقدار زیادی تغذیه هستند و بهترین فواید سلامتی را برای ما فراهم می کند ، استفاده کرده ام. هر ماهی از جمله ماهی آزاد وقتی طعم دار شود که با ادویه جات ترشی جات و پخته یا کباب شود تا ماهی سرخ شده . در صورت استفاده از ماهی قزل آلا ، این دستور غذایی به روغن احتیاج ندارد ، از آنجا که ماهی قزل آلا به خودی خود روغنی است و من پیشنهاد می کنم یک شب آن را مارینا کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی خیار ریز ریز شده با سیر و روغن چیلی

عناصر

 

 

  • 2 خیار بزرگ ، حدود 450 گرم ، به پایان می رسد
  • 1 قاشق غذاخوری سیر ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا سبک
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب برنج سیاه یا معمولی چینی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن چیلی

روش


مرحله 1
یک وردنه یا یک برش بردارید و خیارها را بکوبید تا تقسیم شوند ، سپس آنها را به قطعات 2.5 سانتی متری خرد کنید. درون یک کاسه با تمام مواد باقیمانده و 1 قاشق چایخوری نمک قرار داده و با هم بریزید. در کنار هر یک از غذاهای دیگر سرو کنید

با نگهداری سبزیجات یا میوه در سرکه ، یک شیشه ترشی مایل به قرمز درست کنید. دستور العمل های ترشی ما شامل پیکالیلی ، کدو سبز ، کلم قرمز ، پیاز و چغندر است.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش ترشی خیار لبنانی با سرکه سیب

عناصر

 

  • 400 گرم خیار لبنانی یا کربی (حدود 6-7 عدد کوچک) ، برش داده شده به ورقه های ضخیم 1 سانتی متر (موجود در Whole Foods یا از سبزی فروش)
  • 1 پیاز متوسط ​​، برش داده شده به برش های ضخیم
  • 2 قاشق غذاخوری سنگ نمک دریایی یا پوسته پوسته شده
  • 300 میلی لیتر سرکه سیب
  • 140 گرم قند کاستوره طلایی
  • ¼ قاشق چایخوری زردچوبه زمینی
  • sp قاشق چایخوری دانه های کرفس
  • ¼ قاشق چایخوری شله چیلی
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد یا قهوه ای

روش


مرحله 1
خیارها ، خلال های پیاز و نمک را در یک الک که روی یک کاسه قرار داده شده قرار دهید و روی آنها را با یخ و چیز دیگری بپوشانید تا وزن آن کم شود. بگذارید 1-2 ساعت در یخچال بماند ، سپس خوب آبکش کنید. (این کمک می کند تا آب از خیار خارج شود ، این بدان معناست که بعداً هنگام آب کشیدن ترد خواهد ماند.)

گام 2
در همین حال ، سرکه ، 200 میلی لیتر آب ، شکر ، زردچوبه ، دانه های کرفس ، تکه های چیلی و دانه خردل را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. بگذارید تا جوش بیاید و 5 دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. مخلوط خیار و پیاز را در ظرفی با ظرفیت 500 میلی لیتر یا ظرف پلاستیکی مهر و موم شده قرار داده ، روی مایع آب نمک ریخته ، روی آن را بپوشانید و مهر و موم کنید. حداقل 3 ساعت خنک شوید. به مدت 2 هفته در یخچال نگه دارید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی تربچه با سرکه سفید

عناصر

 

  • تربچه 1 کیلویی
  • نمک دریایی کریستال درشت 140 گرم
  • برای سرکه ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 10 میخک
  • چند قطعه تیغه گرز
  • 2 برگ بو
  • سرکه شراب سفید 700 میلی لیتر
  • 150 گرم شکر سفید
  • 1 عدد زنجبیل به اندازه انگشت شست ، پوست کنده و نازک برش خورده
  • 1 عدد فلفل قرمز خلال شده

روش


مرحله 1
تربچه ها را اصلاح کرده و بزرگترها را نصف کنید. در یک کاسه بزرگ ، نمک دریای کریستال درشت را با 300 میلی لیتر آب جوش مخلوط کرده و اجازه دهید تا حل شود تا یک محلول شور کننده تولید شود. 1.2 لیتر آب سرد و سپس تربچه اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا یک شب خیس بخورد ، سپس آن را بشویید و آبکش کنید.

گام 2
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. آخرین تیغه های گرز را اضافه کنید ، زیرا اینها به راحتی گیر می کنند. خلیج را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد. زنجبیل و چیلی قرمز را اضافه کنید.

مرحله 3
تربچه را در شیشه های استریلیزه بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید) ، روی سرکه داغ بریزید ، سپس مهر و موم کنید. اگر دوست دارید در عرض 2 هفته یا بیشتر بخورید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی لوبیا سبز مکزیکی و دستور تهیه لبنانی

عناصر

 

  • لوبیای سبز 450 گرمی
  • 4 موسیر ، ریز خرد شده
  • 1 ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری قند کاستور طلایی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل سفید یا زرد

روش


مرحله 1
حبوبات را در آب نمک در حال جوش و پخته بپزید تا زمانی که "خستگی" خود را از دست دهند اما هنوز کمی لقمه دارند. آبکش کنید ، در آب سرد فرو کنید تا خنک شود ، سپس دوباره تخلیه کنید. آنها را به یک ظرف رول آشپزخانه آغشته کرده و با ورق رول آشپزخانه بپوشانید تا آماده شود.

گام 2
موسیر خرد شده ، روغن زیتون ، سرکه ، شکر و دانه خردل را با مقداری چاشنی با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله 3
برای سرو ، پانسمان را از داخل لوبیا در ظرف سرو بریزید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز ترشی انداختن ترشی سبزیجات و پیاز اسلایس

عناصر

 

  • 3 خیار متوسط
  • 1 پیاز بزرگ ، خلال نازک
  • تکه های نمک دریایی 85 گرم (نمک ضروری - تلاش شما را غیرقابل خوردن می کند)
  • سرکه سیب 500 میلی لیتر
  • 250 گرم شکر دانه ریز
  • 1 قاشق چایخوری دانه گشنیز
  • 2 قاشق چایخوری دانه خردل زرد
  • 1 قاشق چایخوری دانه فلفل دلمه ای
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه چرخ شده
  • شوید کوچک

روش


مرحله 1
خیارها را بشویید ، در طول آنها تقسیم کرده و دانه ها را بیرون بیاورید. هر نیمه را به قطعه های انگشت برش دهید ، سپس به نوارهای 5 میلی متر برش دهید. در یک کاسه بزرگ با پیاز و نمک مخلوط کرده ، روی آن را بپوشانید و بگذارید تا یک شب خیس بخورد.

گام 2
روز بعد آب میوه ها را تخلیه کنید ، سبزیجات را در آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید. سرکه ، شکر و ادویه ها را در قابلمه خیلی بزرگی بریزید و به آرامی حرارت دهید تا شکر حل شود. بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا طعم ها دم بکشد.

مرحله 3
سبزیجات را اضافه کنید و تابه را روی حرارت زیاد بجوشانید و بارها و بارها هم بزنید. به مدت 1 دقیقه بجوشانید ، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. در شوید خرد کنید ، سپس درون شیشه های استریل شده بسته بندی کنید (نگاه کنید به بالا سمت راست) ، اطمینان حاصل کنید که هیچ حباب هوا به دام نیفتاده است. در مکانی تاریک و خنک نگهداری شود تا زمانی که آماده استفاده شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی پیاز سفید و سیر

عناصر

 

  • برای پر کردن
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پیاز ، خیلی ریز خرد شده
  • 100 گرم بیکن دودی ، ریز خرد شده
  • 250 گرم گوشت چرخ کرده گوشت خوک (شانه خوب است)
  • 1 حبه سیر ، رنده شده
  • sp قاشق چایخوری گرز زمینی
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه ترک خورده
  • sp قاشق چایخوری برگ آویشن
  • 1 تخم مرغ
  • 30 گرم آرد سوخاری تازه
  • 6 پیاز کوچک ترشی
  • برای شیرینی
  • 250 گرم آرد غلیظ
  • 50 گرم پولنتا
  • ½ قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه
  • 75 گرم گوشت خوک سرد ، خرد شده ، به علاوه مقدار اضافی برای قلع
  • 2 زرده تخم مرغ زده شده ، برای لعاب دادن

روش


مرحله 1
کره را در یک تابه کوچک گرم کرده و پیاز را با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزید تا نرم شود اما رنگی نشود. تمام مواد پر کننده ، به غیر از پیازهای ترشی را به یک کاسه بزرگ بریزید و به خوبی در یک کوفته بزرگ مخلوط کنید - ساده ترین راه برای این کار گرفتن دست و مالش مخلوط از طریق انگشتان است. مخلوط را به شش توپ مساوی تقسیم کنید و یک پیاز ترشی را به هر کدام فشار دهید ، مطمئن شوید که پیاز کاملاً محصور شده است. حدود 1 ساعت در یخچال خنک شوید.

گام 2
در همین حین ، شیرینی را با قرار دادن تمام مواد خشک در مخلوط کن ایستاده با اتصال پارویی ، درست کنید. 100 میلی لیتر آب ، گوشت خوک و ½ قاشق چایخوری نمک را به جوش آورده ، روی مخلوط خشک ریخته و شیرینی را کنار هم بیاورید.

مرحله 3
فر را با فن / گاز 200 درجه سانتیگراد / 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. شیرینی را به ضخامت یک سکه £ 1 حلقه بزنید. شش دایره 12 سانتی متری بریده و از هر کدام برای ایجاد سوراخ در قالب مافین چرب شده استفاده کنید. برش ها را دوباره رول کنید ، شش دایره 8 سانتی متری برای درب برش دهید و کنار بگذارید. در هر سوراخ مافین روکش شده با یک کوفته کوفته فشار دهید. لبه هرکدام را با کمی زرده زده شده مسواک بزنید ، درپوش آن را بگذارید ، دو طرف آن را بچرخانید و وسط هر یک سوراخ کنید. سر شیرینی ها را با زرده تخم مرغ لعاب داده و به مدت 20 دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود. قبل از خوردن غذا ، پای ها را بگذارید تا کاملا خنک شوند. می توان دو روز جلوتر ساخت و در یخچال نگهداری کرد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی موسیر تند با طعم چیلی

عناصر

 

  • موسیر 1 کیلوگرمی
  • نمک دریایی کریستال درشت 140 گرم
  • برای سرکه ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 10 میخک
  • چند قطعه تیغه گرز
  • خرج کردن تکه های چیلی خشک (اختیاری)
  • 2 برگ بو
  • سرکه شراب سفید 700 میلی لیتر ، به علاوه 2/3 قاشق غذاخوری
  • 100 گرم شکر نرم قهوه ای روشن

روش


مرحله 1
روز قبل از ترشی ، موسیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. بگذارید تا خنک شود ، سپس پوست آن را آبکش کرده و پوست آن را جدا کرده و انتهای ریشه را مرتب کنید.

گام 2
در یک کاسه بزرگ ، نمک دریای کریستال درشت را با 300 میلی لیتر آب جوش مخلوط کرده و اجازه دهید تا حل شود تا یک محلول شور کننده تولید شود. 1.2 لیتر آب سرد و سپس موسیر را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا یک شب خیس بخورد. روز بعد ، آبکش کنید ، آبکشی کنید سپس دوباره تخلیه کنید. موسیر را درون شیشه های استریلیزه بسته بندی کنید (به نکته زیر مراجعه کنید).

مرحله 3
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. پوسته های چیلی خشک را به آخر اضافه کنید ، زیرا این مواد به راحتی گیر می کنند.

مرحله 4
خلیج را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 5
سرکه داغ را روی موسیرها بریزید و در حالی که گرم است مهر و موم کنید. اگر دوست دارید 1 ماه یا بیشتر بخورید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی تربچه ریز شده مکزیکی

عناصر
  •  
  • 85 گرم مولی ، پوست کنده شده و پوسته پوسته شده یا خرد شده به صورت چوب کبریت خوب
  • 2 قاشق چایخوری sagwa shikcho (سرکه سیب) یا سرکه برنج
  • 2 قاشق چایخوری شکر کاستوره طلایی
  • ¾ قاشق چایخوری تکه های چیلی گوچوگارو (نگاه کنید به نوک)
  • ove حبه سیر کوچک ، رنده شده

روش


مرحله 1
در یک کاسه متوسط ، تمام مواد را با 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا هم بزنید تا تربچه روکش شود. قبل از سرو به مدت 1 ساعت روی آن را بپوشانید و خنک شوید.

 

پودر چیلی یا پوسته های تهیه شده از فلفل قرمز ، که عطر و طعم منحصر به فرد خود را دارند. این چاشنی برای پاشیدن هر چیزی که 

 به مقداری گرما احتیاج دارد ، به چیلی انتخابی شما تبدیل خواهد شد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)