مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دستور العمل های ماهی کبابی هند

دستور پخت ماهی پخته شده به سبک هندی - برای کباب کردن ماهی ها همیشه ماهی یا فیله بزرگ را انتخاب کنید که سفت و تازه باشد. از این دستورالعمل می توان برای کباب کردن انواع ماهیها در اجاق گاز یا کباب کباب استفاده کرد.

این ماهی پخته شده به سبک هندی را می توان همانطور که هست یا به عنوان کنار هر غذای پایه ای یا رشته فرنگی برنج سرو کرد. مراقب باشید ماهی را در حین کباب کردن نسوزانید ، گوشت سوخته سالم نیست. ادویه و پودر چیلی قرمز را متناسب با جوانه های چشایی تنظیم کنید.

برای تهیه ماهی کبابی یا ماهی پخته شده ، من از ماهی سالمون ، یکی از ماهی های سالم که دارای مقدار زیادی تغذیه هستند و بهترین فواید سلامتی را برای ما فراهم می کند ، استفاده کرده ام. هر ماهی از جمله ماهی آزاد وقتی طعم دار شود که با ادویه جات ترشی جات و پخته یا کباب شود تا ماهی سرخ شده . در صورت استفاده از ماهی قزل آلا ، این دستور غذایی به روغن احتیاج ندارد ، از آنجا که ماهی قزل آلا به خودی خود روغنی است و من پیشنهاد می کنم یک شب آن را مارینا کنید.

تبلیغات

 

 

طرز تهیه دستور تهیه ماهی کبابی یا ماهی پخته شده

1. ماهی را کاملاً زیر آب روان بشویید. رطوبت اضافی را با دستمال آشپزخانه پاک کنید. برش ها یا شکاف هایی روی ماهی ایجاد کنید. از تمام مواد یک خمیر درشت تهیه کنید و مارین کنید. حدود یک ساعت یا یک شب در یخچال کنار بگذارید.

2. فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد به مدت حدود 15 دقیقه گرم کنید و سپس ماریناسیون اضافی را از روی پوست برداشته و روی سینی کنار بگذارید. ماهی را بپزید. جزئیات بیشتر در دستورالعمل های دستور العمل.

ماهی های کبابی را به عنوان پیش غذا یا همراه غذا میل کنید.

 

 

دستور پخت به سبک هندی ماهی در زیر

تبلیغات

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢فیله ماهی 300 گرم (هر نوع)
  • ▢¼ فنجان پیاز ، خرد شده
  • ▢1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز یا پاپریکا
  • ▢1/8 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • ▢1/8 قاشق چایخوری پودر سیر
  • ▢1 تا 1 قاشق غذاخوری آب لیمو (می تواند سرکه را جایگزین کند ، مطابق نیاز خود تنظیم کنید)
  • ▢نمک به مزه
  • ▢1 قاشق چایخوری بلغور یا 3/4 قاشق غذاخوری. آرد ذرت (اختیاری ، یک پوسته سبک به ماهی شما می دهد)
  • ▢1 قاشق چایخوری روغن سینی فر یا فویل خود را چرب کنید.

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • فیله را زیر آب روان بشویید و با دستمال آشپزخانه خشک کنید. روی فیله شکاف ایجاد کنید و کنار بگذارید.

  • از تمام مواد به جز بلغور رب درست کنید و فیله را از هر دو طرف خوب مارین کنید تا شکافها نیز بپوشاند. این کار را حداقل به مدت 1 ساعت کنار بگذارید ، بهترین کار یک شبه است.

  • فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و ماسالا را روی پوست بردارید و آن را کنار سینی قرار دهید.

  • بلغور را به طور مساوی روی فیله بپاشید. به مدت 30 دقیقه تا 40 دقیقه آن را بپزید. بعد از 20 دقیقه ، یک قاشق چوبی در شکاف ها بریزید و شکاف ها را برای کباب کردن یکنواخت و کامل کمی باز کنید.

  • به عنوان پیش غذا با گوه های پیاز و سالاد سبزیجات گرم سرو کنید.

تبلیغات

دستور پخت ماهی پخته شده به سبک هندی - برای کباب کردن ماهی ها همیشه ماهی یا فیله بزرگ را انتخاب کنید که سفت و تازه باشد. از این دستورالعمل می توان برای کباب کردن انواع ماهیها در اجاق گاز یا کباب کباب استفاده کرد.

این ماهی پخته شده به سبک هندی را می توان همانطور که هست یا به عنوان کنار هر غذای پایه ای یا رشته فرنگی برنج سرو کرد. مراقب باشید ماهی را در حین کباب کردن نسوزانید ، گوشت سوخته سالم نیست. ادویه و پودر چیلی قرمز را متناسب با جوانه های چشایی تنظیم کنید.

برای تهیه ماهی کبابی یا ماهی پخته شده ، من از ماهی سالمون ، یکی از ماهی های سالم که دارای مقدار زیادی تغذیه هستند و بهترین فواید سلامتی را برای ما فراهم می کند ، استفاده کرده ام. هر ماهی از جمله ماهی آزاد وقتی طعم دار شود که با ادویه جات ترشی جات و پخته یا کباب شود تا ماهی سرخ شده . در صورت استفاده از ماهی قزل آلا ، این دستور غذایی به روغن احتیاج ندارد ، از آنجا که ماهی قزل آلا به خودی خود روغنی است و من پیشنهاد می کنم یک شب آن را مارینا کنید.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)