مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دستور تهیه برنج کاشمیری

کشمیری پولائو یک غذای یک قابلمه قابلمه از غذاهای کشمیری است که با برنج باسماتی معطر ، ادویه کامل ، آجیل ، میوه های خشک ، زعفران و میوه های تازه درست می شود. این غذای معطر در رستوران های هند محبوب است و در هر موقعیتی نوشیدن بسیار عالی است. از زمانی که من این کار را برای اولین بار کردم ، پولائو کشمیری مورد علاقه بچه های ما در خانه بود. این یکی از بهترین کلاه های کلاسیک است که تمام خانواده شما آن را دوست دارند. نه تنها بچه ها بلکه بزرگسالانی که طعم های ملایم و شیرین را دوست دارند مطمئنا عاشق این ظرف برنج می شوند.

پالائو کشمیری در شیر آغشته به زعفران و ادویه های ملایم طبخ می شود. با آجیل و میوه های تازه مانند انار ، آناناس و تکه های سیب تزئین شده است.

ما شاهد تغییرات زیادی در کشمیری پولو ، به ویژه در رستوران ها هستیم. یکی از انواع محبوب ، دستور تهیه zarda کشمیری است ، که مدتی به اشتراک می گذارد.

تبلیغات

 

تعداد کمی حتی از طعم دهنده برنج جدا از زعفران از گلاب یا گلبرگ تازه استفاده می کنند.

من اغلب یک رایتای انار ساده درست می کنم تا با این پولائو بروم. مقداری دانه انار به همراه پودر زیره ، نمک به ماست مخلوط شده اضافه کنید. انار ریتا آماده سرو است.

 

طرز تهیه پولامو کشمیری به سبک رستورانآماده سازی

1. 3 قاشق غذاخوری را گرم کنید. رشته های زعفران را شیر و خیس کنید. این را کنار بگذارید.

2. قلمه را اضافه کرده و آجیل را سرخ کنید تا کمی طلایی شود. کشمش را اضافه کرده و تفت دهید. این را کنار بگذارید.

3. به همان ماهیتابه ، کمی گرانول بیشتری اضافه کنید و پیازهای خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شود. اینها را نیز با آجیل کنار بگذارید.

4. ادویه ها را به همراه رازیانه خرد شده اضافه کنید. تفت دهید تا ادویه جات خوشبو شود.

طرز تهیه پولاموی کشمیر

5. برنج خیس خورده و آبکش شده ، نمک و 1/2 قاشق غذاخوری را اضافه کنید. قاری حدود 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید. تفت دادن برنج در گیاهی همراه با ادویه ها عطر و بوی خوبی به پولمای کشمیر می دهد.

تبلیغات

 

6. شیر و آب زعفران بریزید. برنج را هم بزنید و بپزید تا تمام شود. درست قبل از پوشاندن گلدان ، گلاب یا گلبرگ بپاشید.

در صورت استفاده از زودپز ، در هنگام تبخیر آب درب ظرف را ببندید ، اما برنج هنوز نمناک است.

شعله را کم کرده و به مدت 3 تا 5 دقیقه آن را بپزید. اجاق گاز را خاموش کنید. نگذارید اجاق گاز سوت بزند. اگر از برنج معمولی استفاده می کنید ، بگذارید یک بار سوت بزند.

7. وقتی فشار پایین می آید. درب ظرف را باز کنید و برنج را کرک کنید.

8. برنج را به ظرف سرو منتقل کنید.

 

9. با پیاز سرخ شده ، آجیل ، کشمش و میوه های خرد شده تزئین کنید. کشمیری پولائو آماده سرو است.

 



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۸:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)