مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه چتنی پیاز بادام زمینی


چتنی پیاز بادام زمینی برای غذاهای idli ، dosa ، uthappam و بیشتر غذاهای صبحانه هند جنوبی . چند روش مختلف برای تهیه چتنی بادام زمینی آندرا وجود دارد ، این یکی از این تغییرات است. چیتنی بادام زمینی یکی از شیرینی های ساخته شده در بیشتر خانه های آندرا است که صبحانه هایی مانند idli یا dosa را همراهی می کند.

این چتنی بادام زمینی از پیاز استفاده می کند که عطر و بویی منحصر به فرد به چاتنی می دهد. می توانید برگ های کاری و گرم سرخ شده را نیز به این چتنی اضافه کنید. ما معمولاً چوتنی بادام زمینی را تعدیل نمی کنیم اما اگر ترجیح می دهید می توانید.

طرز تهیه چیتنی پیاز بادام زمینی

1. یک تابه را با روغن گرم کنید در صورت لزوم. ابتدا پیازچه های سبز و سپس پیاز را تفت دهید تا بوی خام آن از بین برود. این کار حدود 3 تا 4 دقیقه طول می کشد. اینها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

2. در همان قالب ، بادام زمینی ها را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا طلایی شوند. اگر از برگ های کاری استفاده می کنید ، ابتدا آنها را در روغن سرخ کنید تا ترد شوند. برگ های کاری عطر و بویی منحصر به فرد می دهند ، اگر دوست دارید می توانید از آنها استفاده کنید.

3. اجاق را خاموش کرده و سیر و زیره را اضافه کنید. خوب پرتاب کنید اینها را هم خنک کنید.

4. همه آنها را به همراه نمک به مخلوط کن اضافه کنید. در صورت استفاده از گرم سرخ شده و رب تمر هندی آنها را به شیشه مخلوط کن اضافه کنید.

5. همه آنها را مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

تبلیغات

با دوزا ، idli یا هر صبحانه دیگری که دوست دارید سرو کنید.

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢0.5 فنجان بادام زمینی
  • ▢0.5 فنجان پیاز (می توانید can بیشتر استفاده کنید)
  • ▢0.5 قاشق چایخوری زیره
  • ▢2 شاخه برگ کاری (اختیاری)
  • ▢2 قاشق غذاخوری گرم سرخ شده / pottu kadali / putani ، (اختیاری) ،
  • ▢1 تا 2 حبه سیر
  • ▢2 تا 3 عدد چیلی سبز یا چیلی قرمز
  • ▢نمک در صورت لزوم
  • ▢1 قاشق غذاخوری روغن یا در صورت نیاز
  • ▢رب تمر هندی در صورت لزوم (اختیاری)

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • پیاز را تفت دهید و چیلی های سبز شکاف دهید به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که پیازها کمی صورتی شوند. کنار بگذارید تا خنک شود.

  • در صورت استفاده از برگ های کاری ، آنها را سرخ کنید تا ترد شوند.

  • بادام زمینی ها را روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا طلایی شوند. اجاق گاز را خاموش کنید. زیره و سیر را به ظرف داغ اضافه کرده و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. همه اینها را هم خنک کنید.

  • در صورت لزوم آنها را با نمک و آب مخلوط کنید. اگر از گرم سرخ شده و خمیر تمر هندی استفاده می کنید می توانید اکنون آن را به شیشه اضافه کنید.

  • با دوزا ، idli و uthappam سرو کنید.

تبلیغات

 

مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است.

برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید.

اطلاعات تغذیه ای (فقط تخمین)

ارزش غذایی

چتنی پیاز بادام زمینی

مبلغ هر وعده

کالری 230کالری از چربی 144

٪ ارزش روزانه*

چربی 16G25٪

2 گرم چربی اشباع شده13٪

سدیم 107 میلی گرم

پتاسیم 296 میلی گرم

کربوهیدرات ها 13 گرم

فیبر 6 گرم25٪

شکر 2 گرم

پروتئین 8 گرم16٪

ویتامین A 50IU

ویتامین C 32.9 میلی گرم40٪

کلسیم 42 میلی گرم

آهن 1.8 میلی گرم10٪

 



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۱:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)