مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

کاری اسفناج (کاری پالاک)

کاری اسفناج یک غذای ساده هندی است که با اسفناج ، پیاز ، ادویه و گیاهان تازه درست می شود. با نان های هندی مانند roti ، کره naan یا برنج طعم دار مانند برنج jeera یا ghee به خوبی با یک طرف همراه است . این کار هندی پالاک هندی سالم ، آسان تهیه و طعم آن فوق العاده خوشمزه است. در هند ، ما از بسیاری جهات کاری اسفناج درست می کنیم ، درست مثل هر سبزیجات دیگر.

بنابراین برخی از افراد فقط سرخ می کنند و سپس با شیر نارگیل یا شیر می جوشانند. بسیاری از افراد فقط اسفناج خرد شده را با ادویه و عدس یا حبوبات می پزند. از آنجایی که پالاک از نظر طعم ملایم است ، با این وجود پخته می شود.

بیشتر این ادویه کاری ها ادویه ملایمی دارند زیرا ما نمی خواهیم طعم ادویه جات غالب شود. بنابراین این کاری اسفناج با تهیه معمول کاری هندی متفاوت است. در این دستور غذایی از عدس استفاده نشده و با منگنه های شربت خانه تهیه می شود.

بعضی اوقات سبزیجات ساته شده مانند نخود فرنگی ، سیب زمینی و هویج را نیز اضافه می کنم. کاری برای مزه دار شدن ملایم ادویه است و خیلی گرم نیست. بنابراین اگر گل های فلفلی سبز را حذف یا کاهش دهید ، این پسندیدن برای کودکان مناسب است.

من این کار را اغلب برای تهیه غذای روتیس انجام می دهم و خانواده ام آن را دوست دارند زیرا بسیار معطر ، خوش طعم و طعم آن خوشمزه است.

در غذاهای هندی از اسفناج برای تهیه انواع غذاها استفاده می کنیم. تعداد انگشت شماری از برگ های تازه را به سمبار اضافه می کنم ، غذاهای سرخ شده را هم می زنم و بعضی اوقات حتی برای تهیه دود چوبی. در اینجا برخی از مواردی است که ممکن است بخواهید بررسی کنید.

طرز تهیه کاری اسفناج

1. روغن را در یک گلدان گرم کنید و دانه های زیره را اضافه کنید.

2. هنگامی که آنها شروع به پاشیدن می کنند ، پیاز و فلفل قرمز را اضافه کنید. آنها را خوب تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. سپس سیر زنجبیل خرد شده ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید.

3. 2 دقیقه تفت دهید تا رایحه سیر زنجبیل بیرون بیاید. سپس بسان (آرد گرم) و ماسالای گارم را اضافه کنید. اگر آرد گرمی ندارید ، می توانید از 6 پیمانه قاشق چای خوری (bs فنجان + 2 قاشق چایخوری) نارگیل تازه یا منجمد رنده شده استفاده کنید. اگر هر دو را ندارید ، آن را کنار بگذارید و بعداً همانطور که در زیر ذکر شده از شیر نارگیل غلیظ استفاده کنید.

4. شعله را کم تنظیم کرده و همه آنها را برای مدت 4 تا 5 دقیقه بدون سوزاندن تفت دهید. پس از اتمام ، عطر و بوی آجیل دریافت خواهید کرد. بوی خام آرد گرم / بزان باید کاملاً از بین برود. اگر آرد شروع به چسبیدن به گلدان کرد ، کمی روغن اضافه کرده و روی آن را بپزید.

5. اسفناج خرد شده را اضافه کنید.

تبلیغات

6. دوباره تفت دهید تا برگها کاملاً پژمرده شوند. این را کمی خنک کنید.

7. آب را به یک ظرف مخلوط کن بریزید و این مخلوط را اضافه کنید. مخلوط کنید و یک پوره صاف یا درشت تهیه کنید تا مطابق میل شما باشد. من این کار را روان انجام می دهم زیرا بچه های من کاری چاق را دوست ندارند.

8. بعد از انتقال پوره به همراه آب به گلدان. هم بزنید و آن را بجوشانید.

تبلیغات

9. آن را به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزید و در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید. کاری اسفناج پس از اتمام بوی آن طعم دار می شود. kasuri methi را خرد کرده و اضافه کنید. وقتی کاری کمی ضخیم شد خاموش شوید اما از نظر قوام ریختن است. بعد از خنک شدن بیشتر ضخیم می شود.

تعدیل

10. تعدیل کاری اسفناج بسیار ضروری است. گلدان یا کره را در یک تابه کوچک گرم کنید. فلفل قرمز و سیر خرد شده را اضافه کنید. تفت دهید تا سیر کمی طلایی شود. hing / asafoetida را اضافه کرده و خاموش کنید.

این را روی کاری پالاک بریزید. مخلوط خوبی بدهید و کاسه را بپوشانید. مدتی به آن استراحت دهید. به این ترتیب طعم های سیر ، فلفل قرمز و hing به خوبی جذب می شوند.

 

دستور العمل های مرتبط

 

 

 

 

 

 

 

 مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢150 گرم اسفناج (پالاک) (2½ فنجان کاملاً بسته بندی شده
  • ▢1½ قاشق غذاخوری روغن
  • ▢1 پیاز متوسط (½ فنجان ریز خرد شده)
  • ▢1 تا 2 عدد گل فلفل سبز
  • ▢1 قاشق غذاخوری سیر زنجبیل (½ قاشق غذاخوری زنجبیل ½ قاشق غذاخوری سیر ، یا 1 قاشق چایخوری رب)
  • ▢½ قاشق چای خوری نمک (متناسب با طعم و مزه)
  • ▢⅛ قاشق چای خوری زردچوبه
  • ▢1½ قاشق غذاخوری بسان (گرم آرد) (جایگزین 6 قاشق چایخوری نارگیل تازه / یخ زده)
  • ▢1¼ فنجان آب (در صورت نیاز بیشتر)
  • ▢½ تا ¾ قاشق غذاخوری kasuri methi (برگ خشک شنبلیله ، مطابق با مزه)
  • ▢1 تا 1½ قاشق غذاخوری آب لیمو (برای سرو)

برای معتدل

  • ▢¾ قاشق غذاخوری گیوه یا 1 قاشق غذاخوری کره یا روغن
  • ▢2 تا 3 حبه سیر (برش خورده)
  • ▢1 تا 2 عدد چیلی قرمز خشک (شکسته)
  • ▢⅛ قاشق چای خوری HING (آنغوزه)

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • پیاز ، اسفناج ، زنجبیل ، سیر و فلفل قرمز را بشویید و خرد کنید.

نحوه ساخت

  • در یک تابه روغن را گرم کرده و زیره را اضافه کنید. وقتی پاشیدند ، پیاز و چیلی سبز اضافه کنید.

  • تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. سیر زنجبیل ، زردچوبه و نمک را اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

  • بعد آرد بزان / گرم و ماسلای گارم را اضافه کنید. روی حرارت کم ، تفت دهید تا آرد بوی معطر بگیرد. بوی خام آرد باید کاملاً از بین رفته باشد.

  • سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید تا پژمرده شود. به مخلوط کن ⅔ فنجان آب بریزید. مخلوط اسفناج و پیاز تفت داده شده را اضافه کنید.

  • یک پوره صاف یا کمی درشت درست کنید که مطابق میل شما باشد.

  • این را به همراه آب بیشتر به همان گلدان منتقل کنید. (من در کل 1¼ فنجان اضافه کردم تا مخلوط شود و در این مرحله اضافه شود). شما ممکن است بیشتر نیاز داشته باشید.

  • این را بجوشانید و 3 تا 4 دقیقه بپزید تا کاری بوی اسفناج بد شود.

  • هنگامی که کاری ضخیم می شود ، در حال ریختن است ، kasuri methi را اضافه کنید. مخلوط کنید و خاموش کنید. آن را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. در این مرحله هنوز کمی مزه می دهد.

تعدیل

  • گلدان یا کره را در یک تابه کوچک گرم کنید. سیرهای خرد شده و فلفل قرمز را اضافه کنید. سیرها را سرخ کنید تا طلایی شود.

  • هینگ را اضافه کنید و این را به کاری اسفناج بریزید. مخلوط خوبی بدهید و روی آن را بپوشانید.

  • قبل از سرو آب لیمو را فشار دهید. کاری اسفناج بهتر است به صورت گرم با برنج کره ، روتی یا جیرا سرو شود.

تبلیغات

 

یادداشت
  • بسان (آرد گرم) را می توان با 6 قاشق چای خوری نارگیل رنده شده تازه یا منجمد یا شیر نارگیل غلیظ جایگزین کرد. اگر از شیر نارگیل غلیظ استفاده می کنید ، نصف فنجان را به مخلوط کن بریزید تا همراه اسفناج و پیاز پوره شود. 
  • مقدار آرد گرم را افزایش ندهید زیرا طعم غالب آن باقی می ماند.
  • مقدار ماسی کاسوری را به دلخواه تنظیم کنید. از آن صرف نظر نکنید.
  • از آبلیمو صرف نظر نکنید.
  • جای گیاهی را با روغن جایگزین کنید تا وگان شود. برای ایجاد فاقد گلوتن ، از hing صرف نظر کنید.
  •  



    برچسب: ،
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۱:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)