مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

آلو پنیر

Aloo paneer - به اشتراک گذاری سریع دستور العمل aloo paneer که می تواند در کمتر از 20 دقیقه تهیه شود. این فقط به عنوان یک غذای فرعی با هر نوع برنج یا روتی مناسب است. برای تهیه این ماسالا آلو پنیر ، ما به سیب زمینی آب پز احتیاج نداریم ، بنابراین در وقت زیادی صرفه جویی کنید.

حتی می توانید از نخود فرنگی ، پیازچه ، اسفناج ، فلفل دلمه ای بیشتر استفاده کنید. با استفاده از آمچور یا کاسوری متی یا حتی پاشیدن دانه های کنجد می توانید طعم های اضافی اضافه کنید

 

حتی می توانید با استفاده از پوره گوجه فرنگی یا شیر نارگیل غلیظ ، یک سس گوساله فوری یا نیمه خشک آلو پنیر تهیه کنید.

در بیشتر مواقع بچه ها انتظار تنوع دارند و بعضی اوقات ایده های من تمام می شود. اما همیشه تعجب کنید که تهیه غذا برای بچه ها آسان است.

.

بعضی اوقات من کمی چتنی سبز را لک می زنم و این پنیر آلو را در روتی پر می کنم تا رول های کاتی درست کنم.

من از ماسالای کوچک گارم استفاده کرده ام تا ظرف را به آرامی ادویه بزنم. در صورت تمایل از پودر ادویه دیگری مانند پودر pav bhaji masala یا sambhar استفاده کنید.

معمولاً ترجیح می دهم سیب زمینی ها را سرخ کنم اما در صورت داشتن می توانید از سیب زمینی های پخته شده یا بخار پز نیز استفاده کنید. همچنین برای تقویت تغذیه این کار را با یک مشت اسفناج خرد شده امتحان کنید.

 مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢1 فنجان مکعب پنیر
  • ▢2 عدد سیب زمینی ، مکعب های ریز و درشت
  • ▢1 فلفل دلمه ای خرد شده
  • ▢½ تا 3/4 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ▢½ تا 3/4 قاشق چایخوری garam masala
  • ▢½ قاشق چایخوری رب سی زنجبیل
  • ▢زردچوبه 1 خرچنگ
  • ▢1 شاخه برگ کاری یا برگ بو (اختیاری)
  • ▢sp قاشق چایخوری زیره
  • ▢1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن
  • ▢نمک به مزه

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • سیب زمینی ها را به مکعب های ریز خرد کنید و بگذارید تا در آب استفاده شوند.

  • در یک تابه روغن را گرم کنید ، زیره ، برگ بو را اضافه کنید ، اجازه دهید آنها پراکنده شوند ، رب سیر زنجبیل را اضافه کنید. سرخ کنید تا رایحه خوبی بدست آورید

  • سیب زمینی و زردچوبه را اضافه کنید ، 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. آنها را بپوشانید و بپزید تا نرم و لطیف شوند ، در صورت نیاز آب بپاشید و بپزید. سیب زمینی ها باید کاملاً پخته شوند

  • فلفل دلمه ای ، پنیر ، نمک ، چیلی قرمز ، ماسالای گارم را اضافه کنید. حدود یک دقیقه سرخ کنید. روی آن را بپوشانید و فقط برای یک تا دو دقیقه بپزید تا همه چیز خوب مخلوط شود.

  • بلافاصله به یک کاسه سرو منتقل کنید تا نرمی aloo paneer را حفظ کند

 

در صورت تمایل به تهیه طعم دهنده می توانید از آمچور و ماسوری کاسوری استفاده کنید برای تهیه نسخه نیمه خشک یا گاوی ، می توانید ماسالای ماخانی یا شیر نارگیل یا پوره گوجه فرنگی تهیه کنید. در صورت استفاده از شیر نارگیل باید در انتها به آن اضافه شود ، در غیر این صورت سس گوجه فرنگی دلمه به نظر می رسد.

 



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)