مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دستور پخت برنج ژیرا

دستور العمل برنج جیرا به 2 روش - یکی به سبک خانگی برنج جیرا و دیگری به سبک رستوران. دستور العمل های فوق العاده ساده و سریع برای تهیه برنج جیرا نرم ، نچسب و خوش طعم هر بار . برنج جیرا یک غذای با طعم برنج هندی است که با پختن برنج باسماتی با گیوه ، زیره و سایر ادویه های معطر تهیه می شود. تهیه برنج جیرا یکی از ساده ترین آنهاست و فقط به تعداد انگشت شماری از مواد اولیه که اکثراً غذاهای اصلی شربت خانه هستند ، نیاز دارد.

 

یکی از غذاهایی که هنگام شام خوردن در خانه مردم هرگز نمی توانم آن را درست کنم این برنج Jeera است. در بیشتر مواقع من در مورد منوی شام با کمبود ایده درگیر هستم ، زیرا غذاهای ساده ای را که طعم خوشمزه و دلچسبی دارند انتخاب می کنم.

همچنین بعضی اوقات ادویه ها را زودتر از موعد به صورت گیاهی سرخ می کنم و قابلمه را آماده نگه می دارم تا در صورت نیاز به برنج داغ بتوانم برنج را تفت داده و آب بریزم.

اطلاعات بیشتر در مورد برنج جیرا

جیرا به زبان هندی به زیره اشاره می کند. از آنجا که از ژیرا عمدتا برای تهیه این ظرف برنجی استفاده می شود ، به برنج جیرا معروف است. غیر بومیان معمولاً آن را با نام برنج زیره می شناسند.

در آنجا ادویه های زیادی برای تهیه غذای روزمره هندی استفاده می شود. زیره سبز نه تنها در طعم دادن و افزودن بافت به غذاها بلکه در افزایش ارزشهای غذایی نقش اساسی دارد. این دانه های ریز منبع خوبی یا آهن ، روی ، مس و بسیاری از مواد مغذی دیگر هستند.

زیره یا ژیرا دارای ارزش دارویی طبیعی است و بسیار بر روی سیستم هضم تأثیر می گذارد. بنابراین برنج جیرا بسیار مناسب است زیرا در هضم غذا کمک می کند ، به ویژه هنگامی که برای یک وعده غذایی سنگین برنامه ریزی می کنید.

برنج جیرا یکی از سفارشات بیشتر غذاهای برنج در رستوران های هند است . این غذا تقریباً با هر غذای محبوب دیگری مانند دال ماخانی ، مرغ کره ، کره پنیر پنیر ماسالا ، دم آلو ، کاری تخم مرغ و غیره خورده می شود.

این فقط با هر طرف مانند کاری ، دال یا حتی با خورشت بسیار خوب است.

2 روش تهیه دستور برنج جیرا

اصولاً برنج جیرا به 2 روش درست می شود. من هر دو دستور العمل را اینجا در این پست به اشتراک گذاشته ام. نحوه ساخت آنها در اینجا است:

1. دستور پخت یک برنج گلدان : این برای تهیه خانه خوب است زیرا تهیه آن حتی توسط تازه واردان و لیسانسه ها نیز سریع انجام می شود. در این روش ادویه ها به همراه زیره سبز در روغن گیاهی یا روغن روی حرارت ملایم معتدل می شوند تا معطر شوند. سپس برنج باسماتی همراه با ادویه ها سرخ شده و سپس با آب پخته می شود.

این روش تهیه برنج جیرا به سادگی طبخ برنج ساده است اما شما فقط مقداری ادویه به آن اضافه می کنید. مقداری برنج معطر ، کرکی و نچسب خواهید داشت که می توانید در کنار هر روز خود سرو کنید.

این ظرف یک قابلمه را می توانید در یک قابلمه معمولی ، زودپز سنتی یا قابلمه فوری درست کنید. من در کارت دستورالعمل زیر برای همه آنها دستورالعمل دارم.

2. دستور غذای برنج جیرا به سبک رستوران : این درست است وقتی که برنج از قبل پخته شده دارید و می خواهید با طعم دادن به آن استفاده کنید. این روش اغلب در رستوران های هند دنبال می شود زیرا برای آنها راحت است که برنج ساده باسماتی را به مقدار زیاد بپزند.

سپس برنج را در صورت لزوم معتدل کنید تا غذاهای مختلفی مانند برنج جیرا ، پولائو ، برنج سرخ شده ، برنج لیمو و غیره تهیه کنید.

من این روش تهیه برنج جیرا به سبک رستوران را در عکس های گام به گام نشان داده ام - روش 2

برنج ژیرا را با آن سرو کنید

 

تهیه - یک گلدان برنج

1. 1½ فنجان برنج باسماتی را چند بار بشویید تا آب آن پاک شود. سپس آن را حداقل به مدت 20 دقیقه خیس کنید. همچنین می توانید دستورالعمل های موجود در بسته را دنبال کنید. آبکش کنید و کنار بگذارید.

2. در یک قابلمه یا اجاق گاز 2 قاشق غذاخوری گیوه یا روغن را گرم کنید. ادویه های کامل زیر را اضافه کنید:

  • 1 برگ بو
  • قطعه دارچین 2 اینچ
  • 4 میخک
  • 4 هل سبز
  • 2 قاشق چایخوری جیرا (دانه های زیره).
  • 1 رشته گرز (جاویتری) (اختیاری). همچنین می توانید از تمام ادویه ها صرف نظر کنید و فقط از ژیرا استفاده کنید اما سایر طعم ها را از دست خواهید داد.

3. آنها را با شعله متوسط ​​تا کم تفت دهید تا جیرا خوب برشته شود و بوی خوبی بگیرد. این مرحله کلیدی است که عطر و طعم ژیرا را به وجود می آورد.

4. اختیاری - همچنین می توانید 1 عدد پیاز نازک و 1 عدد فلفل دلمه ای سبز را اضافه کنید. اوایل من از پیاز استفاده می کردم ، در این اواخر من شروع به کنار گذاشتن آنها کردم زیرا بچه های من پیاز را با برنج ژیرا ترجیح نمی دهند.

برخی از افراد از فلفل قرمز نیز استفاده می کنند. اگر دوست دارید می توانید اکنون از آنها استعفا داده و استفاده کنید. در صورت استفاده از پیاز ، آنها را تفت دهید تا طلایی شوند و کاراملی شوند.

طرز تهیه دستور برنج جیرا

5. برنج باسماتی آبکش شده را اضافه کنید.

6. به مدت 2 تا 3 دقیقه روی شعله زیاد سرخ کنید. به شدت هم نزنید که دانه های برنج شکسته شود. این مرحله به کرکی نگه داشتن ژیرا برنج کمک کرده و از پوسته شدن آن جلوگیری می کند.

7. آب را اندازه بگیرید و بریزید. اگر در زودپز درست می کنید ، 2½ فنجان بریزید. اگر در قابلمه می پزید ، 3 فنجان بریزید. سپس ½ تا oon قاشق چای خوری نمک اضافه کرده و هم بزنید. آب را بچشید و نمک را در صورت نیاز تنظیم کنید.

تبلیغات

 

8. بپوشانید و روی شعله زیاد برای 1 سوت بپزید.

در صورت پخت و پز در قابلمه ، روی آن را بپوشانید و روی حرارت ملایم بپزید تا تمام آب جذب شده و برنج جیر کاملاً پخته شود. اجاق گاز را خاموش کرده و گلدان را حداقل به مدت 15 دقیقه سرپوشیده نگه دارید تا برنج به خوبی انجام شود.

9. وقتی فشار به طور طبیعی آزاد شد ، درب ظرف را باز کنید. برنج جیرا را با چنگال به آرامی کرک کنید. در صورت تمایل می توانید کمی ghee نیز اضافه کنید.

10. آن را با کاری یا دال مورد علاقه خود سرو کنید.

تبلیغات

 

نکاتی برای تهیه بهترین برنج جیرا

برنج جیرای کاملاً پخته شده باید کرکی ، نچسب و معطر باشد. برای اینکه بهترین کار را انجام دهید نکات زیر را دنبال کنید:

1. انتخاب برنج : همیشه از برنج باسماتی قدیمی با بهترین کیفیت استفاده کنید زیرا کلید تهیه برنج ژیرای معطر است. دانه های برنج پیر نشاسته ای کمتری دارند ، پس از پخت و پز له نشوید. اگر برنج باسماتی ندارید می توانید از هر نوع برنجی که نشاسته کمتری داشته باشد استفاده کنید.

2. آماده سازی برنج : برنج را چند بار در آب زیاد بشویید. آن را سه بار آبکشی می کنم. این امر به خلاص شدن از شر نشاسته اضافی دانه های برنج کمک می کند و باعث چسبناک نبودن برنج می شود. از استفاده از دانه ها بدون شستشوی کامل و حتی اگر به صورت ارگانیک رشد کرده اند ، خودداری کنید.

3. خیساندن برنج : حداقل 20 دقیقه برنج را خیس کنید. برای دستورالعمل ها و زمان خیساندن بسته را ارجاع دهید. دانه های برنج باسماتی که خیلی خوب خیس خورده اند ، دانه های بلند و کرکی خوب گسترش می یابند و می پزند.

4. سرخ کردن جیرا : جیرا را به همراه سایر ادویه جات ترشی جات و کره به خوبی با شعله ملایم به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا رایحه آن خارج شود. این یک مرحله کلیدی دیگر برای تهیه برنج جیرای خوش طعم است. سرخ کردن ادویه ها طعم و رایحه کل ظرف را بالا می برد.

5. سرخ کردن برنج: برای تهیه برنج جیرا همیشه برنج آبکش شده را به همراه ادویه ها روی شعله متوسط ​​تا زیاد سرخ کنید. در حین سرخ کردن زیاد هم نزنید زیرا ممکن است دانه های برنج شکسته شود. این باعث می شود که برنج جیر پخته شده معطر باشد.

6. پیاز : استفاده از پیاز در دستور العمل کاملاً اختیاری است. بله آنها برخی از طعم ها را اضافه می کنند اما می توان از آنها چشم پوشی کرد زیرا باعث کاهش زمان آماده سازی و پخت می شود.

7. ادویه ها : جیرا یا زیره اصلی این دستور العمل است ، اما ادویه هایی مانند هل ، برگ بو ، میخک ، دارچین و گرما عطر و طعم برنج جیرا را به میزان قابل توجهی بالا می برد. بنابراین من همیشه اینها را اضافه می کنم. اگر آنها را ندارید ممکن است از آنها اجتناب کنید و آنها را بسازید.

تغییرات

من در آشپزخانه ام با ظروف مختلف آزمایش زیادی می کنم زیرا پسران کوچکم حوصله مکرر خوردن همان ظروف را دارند. اگرچه انواع زیر برنج جیرا بسیار غیر معمول است ، اما آنها همیشه یک راه سریع برای شستن شام در کمترین زمان بوده اند.

این تغییرات نسبت به یک برنج معمولی جیرای مغذی تر هستند به علاوه باعث می شوند که وقتی وقت ندارید ، یک غذای کناری دیگر را بپزید. این ایده ها از من است و بخشی از دستور العمل برنج ژیرا نیست.

اگر مثل من در آشپزخانه تجربه دارید ، این تغییرات را امتحان کنید:

1. می توانید از یک روش گلدان استفاده کنید و برنج سبزیجات درست کنید. بعد از سرخ کردن ادویه ها مقداری سبزیجات مخلوط به قابلمه اضافه کنید. این شبیه  اما با عطر و بوی ملایم تری همراه است زیرا در اینجا از سیر زنجبیل و نعناع استفاده نمی شود. به علاوه طعم و مزه کاملا متفاوت است.

2. برنج جیرای سبک رستوران دوم را می توان به راحتی به برنج جیرای تخم مرغ سوخاری تبدیل کرد. همین کار را می توان با ماهی و میگو درست کرد. برای تهیه این فقط تخم مرغ ها یا میگوهای ترشی یا ماهی را سرخ کنید تا طلایی شوند. کنار بگذار

سپس ادویه ها را تفت دهید تا خوشبو شوند. سپس برنج را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. من این کار را چندین بار با هر 3 نفر ساخته ام و از اینکه چقدر خوب شده است متعجب شدم.

 



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)