مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دستور تهیه ماسالا مرغ

دستور تهیه ماسالای مرغ همراه با عکس های ویدیویی و گام به گام - یکی از ساده ترین دستورهای مرغ هندی به سبک خانگی برای مبتدیان. این ماسالای مرغ با برنج ، روتی ، ناان یا پاراتا بسیار عالی است. روش های تهیه مرغ ماسالا به روش های مختلفی در سراسر هند وجود دارد. هر منطقه روش خاص خود را برای تهیه آن با تقویت کننده های طعم محلی مانند نارگیل ، بادام هندی ، کنجد ، دانه خشخاش و غیره دارد.

 

 

تهیه همه غذاهای سبک رستوران مدتی طول می کشد و بیشتر از خامه یا ماست استفاده می شود.

تبلیغات

اما دستور العملی که امروز به اشتراک می گذارم یک دستورالعمل بسیار ساده است ، بدون مخلوط کردن ، بدون ماریناسیون شبانه ، بدون ماست یا خامه و غیره لازم است. با این حال این طعم خوشمزه ، نسبتاً تند و خوش طعم دارد.

اگر یک ماسالای گارم خوب همراه با برخی مواد اولیه مانند پودر چیلی ، پیاز و غیره دارید ، خوب است که با این دستور العمل همراه باشید.

ماسالای مرغ را می توان به یک ظرف خشک ، نیمه خشک یا آب گوشت درست کرد . من آن را به یک ظرف نیمه خشک تبدیل کرده ام ، اگر یک ظرف خشک را ترجیح می دهید پس فقط رطوبت را تبخیر کنید تا ماسالا به خوبی به مرغ بچسبد.

اگر نسخه گراوی را ترجیح می دهید ، کافی است بعد از تفت دادن مرغ ، مقداری آب گرم یا شیر نارگیل به آن اضافه کنید. همچنین پودر چیلی قرمز و ماسالای گارم را با. قاشق چایخوری افزایش دهید. همچنین می توانید مقداری رب بادام هندی یا رب نارگیل به آن اضافه کنید تا یک سس گوجه فرنگی غنی بدست آورید.

2 مرحله اصلی تهیه یک ماسالای مرغ جالب و خوشمزه را بخاطر بسپارید . یک - پخت آهسته و دو - در صورت استفاده آب گرم اضافه کنید. با پخت آهسته مرغ خوش طعم ، آبدار و لطیف حاصل می شود.

 

آماده سازی

1. مرغ ، زنجبیل و رب سیر ، زردچوبه ، نمک را اضافه کنید. ماسالای مرغ یا گارم و پودر چیلی قرمز در یک کاسه مخلوط کردن.

2. مرغ را خوب مارینا کنید و حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت کنار بگذارید. همچنین می توانید یک شب در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه ماسالای مرغ

3. یک قابلمه را با روغن گرم کرده و ادویه ها را تفت دهید.

4. پیازچه و سبز را اضافه کنید.

5. تفت دهید تا پیاز کاملاً طلایی شود. رب زنجبیل سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود.

تبلیغات

6. پوره گوجه فرنگی بریزید. سپس پودر چیلی قرمز ، ماسالای گارم و نمک را نیز اضافه کنید.

7. تفت دهید تا مخلوط شروع به ترک روغن کند.

8. مرغ را با این ماسالا به مدت 3 تا 5 دقیقه روی شعله متوسط ​​سرخ کنید.

تبلیغات

9. حدود 5 دقیقه روی کمترین شعله ممکن بپوشانید و بپزید.

10. خواهید دید که رطوبت مرغ شروع به ترشح می کند. گشنیز ، برگ های نعناع را اضافه کرده و مخلوط کنید.

11. روی آن را بپوشانید و دوباره بپزید تا مرغ نرم و لطیف شود. در صورت نیاز در این مرحله نمک و ادویه را تنظیم کنید. مقداری برگ گشنیز دیگر اضافه کنید تا تمام شود.

با برنج ، روتی یا پاراتا همراه با گوه های لیمو و برش های پیاز سرو کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

ماریناسیون

  • ▢½ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز (انواع ملایم مانند کشمیری یا بیادگی)
  • ▢½ قاشق چایخوری زردچوبه (یا هالدی)
  • ▢sp قاشق چایخوری نمک یا در صورت لزوم
  • ▢2 قاشق چای خوری کشک یا ماست (اختیاری)

مواد دیگر

  • ▢2 قاشق چایخوری روغن
  • ▢1 برگ بو یا tej patta (کوچک)
  • ▢2 هل سبز یا الاچی
  • ▢1 عدد دارچین یا دالچینی (کوچک)
  • ▢2 تا 4 میخک یا لنگیده
  • ▢1 فنجان پیاز ریز خرد شده
  • ▢1 تا 2 عدد فلفل قرمز (انواع ملایم تر) خرد شده
  • ▢½ فنجان پوره گوجه فرنگی یا ریز خرد شده
  • ▢powder تا ½ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز (انواع ملایم مانند کشمیری یا بیادگی) (یا در صورت نیاز)
  • ▢sp قاشق چایخوری نمک یا در صورت لزوم
  • ▢1 تعداد انگشت شماری نعناع یا pudina برگ (ریز خرد شده یا برگ کاری یا هر دو)
  • ▢1 برگ گشنیز مشتی (ریز خرد شده)

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

آماده سازی

  • مرغ را خوب تمیز کرده و بشویید. کاملاً تخلیه کنید تا آبی باقی نماند.

  • با رب سیر زنجبیل ، زردچوبه ، پودر چیلی قرمز ، نمک ، ماست ، ماسالای مرغ یا ماسالای گارم مارینار کنید.

  • حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت آن را بپوشانید و کنار بگذارید. همچنین می توان یک شب آن را در یخچال گذاشت.

طرز تهیه ماسالای مرغ

  • روغن را در تابه یا قابلمه داغ کنید. میخک ، دارچین ، هل و برگ بو را در روغن داغ به مدت یک دقیقه تفت دهید. در صورت داشتن می توانید برگ کاری را نیز اضافه کنید.

  • بعد به پیازچه های سبز و سبز اضافه کنید. آنها را تفت دهید تا پیازها کاملاً طلایی شوند.

  • رب سیر زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود.

  • پوره گوجه فرنگی را بریزید. سپس نمک ، پودر چیلی قرمز و ماسالای گارم را نیز اضافه کنید.

  • این را خوب تفت دهید تا زمانی که مخلوط شروع به ترک قالب کند.

  • در این مرحله همچنین می توانید جدا شدن روغن از مخلوط را مشاهده کنید.

  • مرغ ترشی را اضافه کرده و به مدت 4 تا 5 دقیقه روی شعله متوسط ​​تفت دهید.

  • شعله را کاملاً کم کنید و به مدت 5 دقیقه روی آن را بپزید.

  • قطعات مرغ را برگردانید و همه چیز را خوب مخلوط کنید. برگ گشنیز یا برگ نعناع را اضافه کرده و هم بزنید.

  • ظرف را دوباره بپوشانید و با حرارت ملایم پخت را ادامه دهید تا مرغ کاملاً پخته و نرم و لطیف شود. مرغ در رطوبت خود پخته می شود ، بنابراین نیازی به افزودن آب ندارید.

  • در حین پختن پوره گوجه فرنگی ، نصف قاشق چایخوری گارام ماسالا و پودر چیلی اضافه کنید.

  • کمی آب داغ یا شیر نارگیل به آن اضافه کنید تا سیراب شود. آنرا بپزید تا سس گوشت غلیظ شود.

  • با برنج بخارپز ، روتی ، گوه پیاز برش خورده و لیمو را به صورت گرم سرو کنید.

 

 



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)