مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دستور العمل آبگوشت چتیناد مرغ

دستور غذای چتیناد مرغ - خوش طعم ترین غذای هند جنوبی که با مرغ ، ادویه جات تازه و گیاهان تهیه می شود. بر اساس دستورالعمل معتبر مرغ چتیناد ، بسیاری از نسخه های مدرن ، به ویژه توسط رستوران دارها گرفته شده است. در طول سال ها ، من مزه های معدودی را مزه کردم که تقریباً طعم مشابهی داشتند به جز بافت ، رنگ و رنگ ادویه جات.

 

دستور العمل به اشتراک گذاشته شده در اینجا همان دستورالعملی است که من احساس می کردم نزدیک به رستوران گوشت مرغ چتیناد است. پس از چندین آزمایش به این نتیجه رسیدم و می توانم بگویم که این یکی از بهترین گوشت مرغ خوش طعم و خوشمزه است.

 

آماده سازی برای چتیناد مرغ

1. ابتدا روی گشنیز تفت داده شده با شعله کم و فلفل قرمز خشک خشک کنید. وقتی بوی دانه گشنیز را خوب احساس کردید ، ساندویچ ، زیره ، ذرت فلفل ، هل ، میخک و دارچین را اضافه کنید.

2-وقتی بوی خوبی گرفتند ، دانه های خشخاش یا 8 عدد مغز بادام هندی کامل یا گرم بو داده را اضافه کنید. وقتی دانه های خشخاش ترد شد. به بشقاب منتقل کنید.

3. نارگیل را تفت دهید تا بوی خوبی بگیرد. همه اینها را خنک کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر صاف شود. آب را به میزان لازم اضافه کنید. رب را به یک کاسه منتقل کنید.

4. در همان مخلوط کن ، گوجه فرنگی و پوره را اضافه کنید. این اختیاری است و می توان از گوجه فرنگی خرد شده به عنوان خرد شده استفاده کرد.

5. مرغ را با زردچوبه ، پودر چیلی ، کشک ، رب سیر زنجبیل و نمک مخلوط کنید.

طرز تهیه چتیناد مرغ

6. یک تابه را با روغن و برگ بو گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا شفاف شود تا طلایی شود. طلایی طعم خوبی به آب گوشت می دهد ، از آنجایی که من در یک ظرف فولاد ضد زنگ پختم ، آنها طلایی نمی شوند.

7. مرغ را اضافه کرده و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. بوی خام سیر زنجبیل باید از بین برود.

8. گوجه فرنگی اضافه کنید.

9. من فقط برای رنگ از پودر چیلی قرمز استفاده کردم. پوره گوجه فرنگی ، پودر چیلی قرمز ، نمک و زردچوبه را نیز اضافه کنید.

10. روی شعله متوسط ​​، تفت دهید تا مخلوط شروع به ترک روغن کند. این کار حدود 5 تا 7 دقیقه طول می کشد. خمیر ماسالای chettinad و برگ های کاری را اضافه کنید. من از چیلی قرمز برای تهیه ماسالای چتیناد خود استفاده نکردم زیرا بچه های من نمی توانند غذاهای گرم بخورند. دوباره 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.

11. در صورت لزوم آب اضافه کنید.

 

12. بپزید تا مرغ کاملاً پخته ، نرم و لطیف شود. من با برگ کاری سرخ شده تزیین کردم.

چتیناد مرغ را با برنج یا phulka سرو کنید.

 

 

 

 

 

 


 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢500 گرم مرغ (یا ½ کیلوگرم) (بهترین استخوان)
  • ▢2 قاشق غذاخوری روغن
  • ▢1 پیاز بزرگ ، ریز خرد شده
  • ▢1 تا 2 شاخه برگ کاری
  • ▢2 گوجه فرنگی متوسط ​​، (پوره) (یا ریز خرد شده)
  • ▢1 برگ بو

ماریناسیون

  • ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢¼ قاشق چایخوری پودر چیلی
  • ▢1 قاشق غذاخوری کشک یا ماست (به نرم نگه داشتن مرغ کمک می کند)
  • ▢نمک را در صورت لزوم

ماسالای چتیناد (بو داده و خرد)

  • ▢1 قاشق غذاخوری دانه خشخاش (یا 8 عدد مغز بادام هندی کامل یا 1 قاشق غذاخوری گرم بو داده)
  • ▢¼ فنجان نارگیل رنده شده
  • ▢1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
  • ▢1 قاشق چایخوری دانه رازیانه
  • ▢sp قاشق چایخوری زیره
  • ▢½ قاشق چایخوری ذرت فلفل
  • ▢4 تا 5 عدد چیلی قرمز (یا 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز)
  • ▢3 هل سبز (یا الاچی)
  • ▢4 میخک
  • ▢چوب دارچین 1 اینچ

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

آماده سازی

  • مرغ ، زردچوبه ، پودر چیلی ، کشک ، نمک و رب سیر زنجبیل را به یک کاسه اضافه کنید. مرغ را مارین کنید و کنار بگذارید. 

  • روی شعله ملایم ، دانه های گشنیز و فلفل قرمز را تفت دهید. وقتی بذر گشنیز شروع به بوی خوب کرد ، الاچی ، جیرا ، سونف ، فلفل ، دارچین و میخک را اضافه کنید. تفت دهید تا بوته گل میخک خوب باشد.

  • بعد بادام هندی یا دانه خشخاش را اضافه کنید. سریع پرتاب کنید. اطمینان حاصل کنید که ماسالا را نسوزانید. قبل از افزودن نارگیل می توانید اینها را کنار یک بشقاب بگذارید.

  • نارگیل را اضافه کرده و تفت دهید تا نارگیل بوی خوبی بگیرد.

  • همه اینها را خنک کنید. آنها را به یک ظرف مخلوط کن اضافه کنید و کمی آب بریزید. یک خمیر صاف درست کنید. ماسالا را در یک کاسه کوچک کنار بگذارید.

  • در همان شیشه ، گوجه فرنگی را خرد کنید تا یکدست شود. می توانید از گوجه فرنگی خرد شده نیز استفاده کنید.

ساخت چتیناد مرغ

  • روغن را در یک تابه گرم کنید ، برگ بو و پیاز را اضافه کنید. سرخ کنید تا شفاف و طلایی شوند.

  • مرغ را منتقل کرده و حداقل 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید.

  • گوجه فرنگی ، زردچوبه ، نمک و پودر چیلی (در صورت استفاده) اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و تفت دهید تا روغن شروع به جدا شدن کند.

  • سپس رب چرخ شده و برگ های کاری را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید.

  • 1 ¼ فنجان آب بریزید. من از آب گرم استفاده می کنم استفاده از آب سرد گاهی مرغ را سفت می کند. روی آن را بپوشانید و بپزید تا کاملاً نرم و لطیف انجام شود. 

  • تا آن زمان آب گوشت غلیظ می شود. اگر بدون درپوش نپزید و مقداری آب بخار کنید. در صورت نیاز آب بیشتری بریزید تا قوام مورد نظر را بدست آورید. آنرا بپزید تا گوشت مرغ غلیظ شود. روی آن را با برگ های سرخ شده کاری تزیین کنید.

  • آبگوشت چتیناد مرغ را با برنج یا phulka سرو کنید.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)