مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دستور العمل کورما مرغ

دستور العمل کورمه مرغ همراه با عکس ویدئویی و عکس های گام به گام - کورما نوعی قلوه خوشمزه است که معمولاً با پیاز ، ادویه ، آجیل ، ماست ، دانه ها ، نارگیل ، سبزیجات یا گوشت درست می شود. از شبه قاره هند در دوران مغول سرچشمه گرفت و بعداً در سراسر جهان محبوبیت بی نظیری پیدا کرد.

روش های زیادی برای تهیه کورما وجود دارد ، بیشتر آنها با غذاهای محلی سازگار هستند. بنابراین موادی مانند نارگیل ، دانه خشخاش ، بادام ، بادام هندی و ماست بیشتر بر اساس منطقه استفاده می شوند.

آماده سازی برای کورما مرغ

1. به یک کاسه مخلوط کردن ، اضافه کنید

  • ½ کیلوگرم مرغ (1.2 پوند)
  • 3 قاشق غذاخوری ماست ساده (یا شیر نارگیل)
  • یک قاشق غذاخوری سیر زنجبیل

2. بعدی اضافه کنید

  • ¼ قاشق چای خوری زردچوبه
  • 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز (یا پاپریکا)
  • 1 قاشق چای خوری garam masala
  • ½ قاشق چای خوری نمک

3. همه آنها را مخلوط کرده و تا زمان لازم کنار بگذارید. همچنین می توانید این کار را یک شب در یخچال قرار دهید.

4. در حالی که مرغ مارینا می شود ، با دستور العمل پیش بروید. 1½ قاشق غذاخوری روغن یا گلدان را در تابه گرم کنید. 2 تا 3 هل اضافه کنید. من از اینجا کمی بیشتر استفاده کردم چون عطر و طعم را دوست داریم.

آماده سازی برای کورما مرغ

5. 1 فنجان پیاز خرد شده (2 پیاز متوسط) اضافه کنید. آنها را مرتبا هم بزنید تا قهوه ای طلایی و کاراملی شوند.

تبلیغات

6. پیازها به این شکل است - قهوه ای طلایی و کاراملی. اجاق گاز را خاموش کنید. 4 بادام و 6 بادام هندی را اضافه کنید. این را کاملاً خنک کنید.

7. پیاز و مغزها را به یک ظرف آسیاب یا مخلوط کن اضافه کنید. ¼ فنجان ماست یا شیر نارگیل بریزید.

8. مخلوط کنید و یک پوره صاف کنید. اگر مخلوط کن قدرتمند ندارید ، ممکن است نصف فنجان آب بریزید و مخلوط کنید. (بخاطر داشته باشید بعداً برای اضافه کردن آب به آن آب اضافه نکنید)

تبلیغات

طرز تهیه کورما مرغ

9. 1 قاشق غذاخوری روغن به همان ظرف بریزید و روغن را پخش کنید. سپس ادویه های کامل زیر را اضافه کنید: (اگر ندارید از آن صرف نظر کنید)

  • 1 برگ بو
  • 3 میخک
  • 1 هل
  • دارچین 2 اینچی. من از دارچین سیلان استفاده کردم بنابراین بیشتر استفاده می شود. اگر از کاسیا استفاده می کنید ، فقط از یک نوار نازک 2 اینچی استفاده کنید. ادویه ها را به مدت یک دقیقه تفت دهید.

10. مرغ ترشی شده و فلفل سبز شکاف دار (اختیاری) اضافه کنید.

11. روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا بوی خام سیر زنجبیل از بین برود. این کار حدود 5 تا 7 دقیقه طول می کشد.

12. خمیر پیاز را اضافه کنید. ½ فنجان آب بریزید.

13. ¼ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.

تبلیغات

14- قاشق چایخوری garam masala و 1½ قاشق چای خوری پودر گشنیز اضافه کنید. اگر ترجیح می دهید رنگ قرمز کورما داشته باشید ، می توانید کمی پودر چیلی نیز اضافه کنید.

15. خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و روی حرارت متوسط ​​بپزید تا مرغ نرم شود و نرم بپزد.

16. تست چشیدن و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. بعد از اتمام کار ، اگر کورما خیلی ضخیم است ، مقداری آب گرم اضافه کنید تا قوام بیاید. مقداری برگ گشنیز بپاشید.

تبلیغات

کورما مرغ را با برنج ، برنج جیرا ، روتی ، ناان یا پاراتا سرو کنید.

نکاتی برای تهیه کورما مرغ
  • در این دستور مرغ استخوانی بهترین طعم و مزه را دارد زیرا آب استخوان ها به کورما می ریزند و آب گوشت را خوشمزه می کنند.
  • مرین کردن مرغ اختیاری است. این فقط برای نرم کردن گوشت انجام می شود. اگر ترجیح می دهید مرحله را رد کنید ، تمام مواد ماریناد را همراه با مرغ به ماهی تابه اضافه کنید.
  • کاری کورما بافت خامه ای خود را از ماست و خمیر آجیل بدست می آورد. در دستورالعمل سنتی کورما از هر نوع نشاسته برای ضخیم شدن کاری استفاده نمی شود.
  • عطر از خمیر پیاز سرخ شده می آید ، مراقب باشید تا پیازها به طور مساوی سرخ شوند.
  • اگر به حساسیت آجیل حساسیت دارید ، فقط در این دستورالعمل آجیل را حذف کرده و ماست بیشتری اضافه کنید.
  • دستور العمل های مرتبط

     

     

     

     

    ماسال مرغ ...

     

     

     

     

     

     

    مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

    ماریناد

     

    • ▢¼ قاشق چای خوری زردچوبه چرخ شده
    • ▢3 قاشق غذاخوری ماست ساده یا شیر نارگیل
    •  
    • ▢1 تا 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز (انواع ادویه کم ، حداقل ½ قاشق چایخوری)
    • ▢½ قاشق چای خوری نمک

    برای تفت دادن و ترکیب شدن

    • ▢1½ قاشق غذاخوری روغن یا گیاهی
    • ▢2 هل سبز
    • ▢1 فنجان پیاز خلال شده (2 عدد متوسط)
    • ▢6 بادام هندی
    • ▢4 عدد بادام (یا جایگزین با بادام هندی)
    • ▢¼ فنجان ماست ساده یا شیر نارگیل

    برای گوشت کورما مرغ

    • ▢1 قاشق غذاخوری روغن
    • ▢1 برگ کوچک بو (اختیاری)
    • ▢4 میخک (اختیاری)
    • ▢دارچین 2 اینچی (اختیاری)
    • ▢1 هل (اختیاری)
    • ▢1 تا 2 عدد فلفل قرمز یا خرد شده (اختیاری)
    • ▢½ فنجان آب (در صورت نیاز بیشتر)
    • ▢¼ قاشق چای خوری نمک (متناسب با طعم و مزه)
    • ▢1½ قاشق چای خوری پودر گشنیز (گشنیز آسیاب شده)
    • ▢¼ قاشق چای خوری پودر چیلی قرمز (اختیاری ، برای رنگ)
    • ▢3 قاشق غذاخوری برگ گشنیز (گشنیز) خرد شده

    تبلیغات

     

    دستورالعمل ها

    ماریناسیون برای دستور العمل کورما مرغ

    • به یک کاسه مخلوط ، مرغ ، 3 قاشق غذاخوری ماست ، 1 قاشق غذاخوری رب سیر زنجبیل ، sp قاشق چایخوری زردچوبه ، salt قاشق چایخوری نمک ، 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز و 1 قاشق چایخوری ماسالای گارم را اضافه کنید. 

    • همه آنها را خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و تا زمانی که لازم باشد کنار بگذارید.

    خمیر پیاز درست کنید

    • یک تابه را با 1 ½ قاشق چای خوری روغن گرم کنید و 2 هل اضافه کنید.

    • پیازهای خرد شده را اضافه کنید و آنها را به طور مساوی سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. بعد بادام هندی و بادام را اضافه کنید. اینها را کاملاً خنک کنید. 

    • بعداً پیاز و آجیل های خنک شده را به همراه ماست به یک ظرف مخلوط کن اضافه کنید. اینها را با یک پوره صاف مخلوط کنید. این را کنار بگذارید.

    طرز تهیه کورما مرغ

    • به همان ظرف ، 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و آن را گرم کنید.

    • اختیاری - ادویه کامل را تفت دهید - برگ بو ، چوب دارچین ، میخک و هل در روغن به مدت یک دقیقه.

    • چیلی سبز و مرغ ترشی شده را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا بوی خام رب سیر زنجبیل برود. این کار حدود 5 تا 6 دقیقه طول می کشد.

    • سپس پوره مغز پیاز را اضافه کنید. ½ فنجان آب بریزید و خوب مخلوط کنید.

    • نمک ، پودر گشنیز و ماسالای گارم را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید پودر فلفل قرمز بیشتری نیز برای رنگ اضافه کنید.

    • خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و روی شعله ملایم بپزید تا مرغ پخته شود.

    • بیشتر بپزید تا آب گوشت به یک قوام دلخواه برسد. اگر خیلی غلیظ است ، مقداری آب گرم بریزید تا قوام بیاید.

    • با برگ گشنیز تزئین کنید.

    • کورما مرغ را با برنج جیرا ، برنج ساده باسماتی  روتی یا پاراتا سرو کنید .

    یادداشت

    ممکن است کل ادویه ها را کنار بگذارید اما با افزودن به روغن داغ عطر و بوی خوبی آزاد می کنند.مقدار آب مورد استفاده ممکن است متفاوت باشد زیرا به سن مرغ استفاده شده بستگی دارد. مرغ پیر به آب بیشتری احتیاج دارد. بنابراین آب را به میزان لازم بریزید.اگر مخلوط کن قدرتمند ندارید ، ممکن است پیاز و پیاز را با نصف فنجان آب که در دستورالعمل ذکر شده مخلوط کنید.

    مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است.

    برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید.



    برچسب: ،
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۳۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)