مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دستور تهیه مرغ تنوری

دستور تهیه مرغ تنوری با تصاویر ویدئویی و گام به گام - یاد بگیرید چگونه با استفاده از این دستور ساده مرغ تنوری به سبک رستوران خوشمزه درست کنید. مرغ تنوری از غذاهای موغلی نشات گرفته و یکی از محبوب ترین پیش غذاهای مرغ است که قلب بسیاری از مردم دنیا را به سرقت برده است. این دستور به شما مرغ کبابی نرم ، آبدار ، خوش طعم و خوشمزه با طعم های ترکیبی ادویه جات و عطر دودی بی نظیر را می دهد.

این مرغ تنوری را می توانید در اجاق و اجاق گاز درست کنید. اما اجاق گاز یا پخت و پز مستقیم روی آتش بهترین نتیجه را می دهد.

این مرغ خوشمزه دهان پر آب به عنوان مورگ تنور یا مورق تنوری شناخته می شود. اصطلاح مورغ به معنای مرغ و تنور اجاق گلی است. بنابراین این غذا همه چیز در مورد مارینینگ و کباب کردن مرغ در تنور است.

این دستور مرغ تنوری مرغ تندی را به همراه نرم و آبدار همراه با تمام طعم های ادویه جات تزریق شده ارائه می دهد. اینها تند هستند اما گرم نیستند. حتی بچه ها هم می توانند از آنها لذت ببرند. در این دستورالعمل از هیچ رنگ غذایی و کره استفاده نشده است ، و این باعث می شود غذای مرغ کم چربی باشد.

بیشتر خانه های هند اجاق گاز ندارند و از اجاق گاز برای پخت و پز روزانه خود استفاده می کنند. بنابراین من نحوه تهیه مرغ تنوری را روی اجاق گاز و همچنین اجاق گاز به اشتراک می گذارم.

می توانید از ماسالای تنوری فروشگاهی خریداری شده یا آماده استفاده کنید. با این حال من هرگز از یکی برای پیشنهاد استفاده نکرده ام. تمام موادی که در اینجا

2. تمام پودرهای ادویه را درون آن قرار دهید. ماسالا گرام ، پودر گشنیز ، پودر فلفل ، زردچوبه ، پودر چیلی و نمک. همچنین رب سیر زنجبیل و متی کاسوری را نیز اضافه کنید.

3. آب لیمو را اضافه کنید.

4. روغن هم بریزید.

5. ماریناد را خوب مخلوط کرده و میل کنید. هر عنصر مورد نیاز را برای سلیقه خود مانند نمک و پودر چیلی اضافه کنید. ماریناد باید غلیظ باشد در غیر این صورت به ظرف می چسبد. ممکن است رطوبت زیادی وجود داشته باشد که از آن خارج شود.

6. اطمینان حاصل کنید که مرغ آب چکه ای ندارد. در صورت نیاز با دستمال آشپزخانه خشک کنید. بعد گازهای عمیقی به مرغ بزنید.

تبلیغات

 

7. آنرا خوب مارینار کنید تا ماسالا به اعماق درون برسد. ماریناد مرغ را لطیف می کند. بنابراین مطمئن شوید که این کار را به درستی انجام داده اید.

8. حداقل 6 ساعت روی درب آن را ببندید و در یخچال قرار دهید. زمان را کم نکنید زیرا مرغ پخته نمی شود و نرم می شود.

طرز تهیه مرغ تنوری

کباب کردن در کوره - حداقل 15 تا 20 دقیقه فر را در بالاترین سطح گرم کنید. در فر من 470 F (240 C) است. یک توری سیمی را روی یک سینی فر قرار دهید و سپس مرغ آماده شده را روی توری سیمی قرار دهید. آن را 15 دقیقه کباب کنید.

برای یک نسخه تند ، پودر چیلی قرمز را با روغن مخلوط کنید و مرغ را از دو طرف بسط دهید. می توانید ماریناد باقی مانده را بیش از مرغ درست کنید.

مرغ ها را برای 6 تا 10 دقیقه دیگر دوباره کباب کنید تا کاملاً پخته شوند. بسته به اندازه قطعات مرغ ، زمان مورد نظر را تنظیم کنید. 5 دقیقه گذشته فر را روی حالت پخت تنظیم کرده یا قفسه را به بالاترین سطح برسانید و کباب کنید تا سوزانده شود.

روش اجاق گاز - کباب کردن در تابه

9. یک تابه را گرم کنید. 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن پخش کنید.

10. وقتی روغن داغ شد ، مرغ را روی تاوا بگذارید. حرارت را متوسط ​​تنظیم کنید.

تبلیغات

 

11. بعد از 3 تا 4 دقیقه قطعات را ورق بزنید. ماریناد را آغشته کنید.

12. بعد از 3 تا 4 دقیقه آنها را دوباره تلنگر کنید.

13. در همین حال پودر چیلی قرمز را به یک کاسه کوچک اضافه کنید. آن را با روغن مخلوط کنید. این اختیاری است اگر ادویه جات را نمی خواهید رد شوید.

14. آن را به مرغ تنور آغشته کنید.

15. آنها را تلنگر کنید. از دو طرف آن را بپزید تا نرم و پخته شود. اگر خیلی خشک به نظر می رسد ، کره نرم کمی را آغشته کنید.

سیگار کشیدن مرغ تنوری

16- این مرحله نیز اختیاری است ، مگر اینکه بخواهید مرغ را دود کنید. زغال را بسوزانید.

17. وقتی گرم شد ، آن را در یک فنجان بیندازید. بلافاصله 1 تا 2 ثانیه قاشق غذاخوری بریزید.

18- بلافاصله شروع به سیگار کشیدن می کند.

19. سرانجام آن را بپوشانید و اجازه دهید 5 تا 7 دقیقه سیگار بکشد.

20. قبل از کشیدن مرغ تنوری ، بررسی کنید که آیا خوب پخته شده است. گوشت باید به راحتی از استخوان بیفتد.

مرغ تنوری را به همراه پیاز خرد شده ، هویج و گوه های لیمو سرو کنید.

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

 

  • ▢1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز (کشمیری یا هر نوع چیلی با حرارت کم)
  • ▢¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده (پودر)
  • ▢1 قاشق چایخوری پودر گشنیز (پودر دانیا)
  • ▢¼ قاشق چایخوری نمک (اب نمک که سرکه و شراب و ادویه بان زده و گوشت ماهی را دران می خوابانند طعم و اضافه کردن بیشتر)
  • ▢¼ قاشق چایخوری زردچوبه (بازداشت)
  • ▢1 قاشق چایخوری kasuri methi (برگ خشک شنبلیله)
  • ▢1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ▢1½ قاشق غذاخوری روغن (ترجیحاً روغن خردل)

برای کباب کردن

  • ▢1 قاشق غذاخوری روغن

برای رنگ

  • ▢1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ▢1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن (ترجیحاً روغن خردل)

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

ماریناد مرغ تنوری

  • به یک کاسه مخلوط ، ماست یونانی یا کشک آویز (کشک غلیظ) اضافه کنید. اگر فاقد آن هستید ، یادداشت های زیر را خودتان تنظیم کنید.

  • بعد به آن رب سیر زنجبیل ، ماسالای گارم ، پودر چیلی قرمز ، نمک ، زردچوبه ، کاسوری متی ، پودر فلفل و پودر گشنیز اضافه کنید.

  • روغن و آبلیمو را نیز بریزید.

  • همه چیز را خوب مخلوط کنید. ماریناد باید ضخیم باشد و از ثبات قطره ای برخوردار نباشد. آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و پودر چیلی بیشتری اضافه کنید.

  • روی مرغ گازهای عمیق درست کنید و آن را به ظرف اضافه کنید.

  • مرغ را به خوبی درون مایع ترش کنید.

  • روی آن را بپوشانید و حداقل 6 ساعت کنار بگذارید. اگر زمان ماریناسیون را کاهش دهید ، مرغ نرم و آبدار نخواهد شد. اگر روی طوا درست شود ممکن است خوب پخته نشود.

طرز تهیه مرغ تنوری

  • فر را برای حداقل 15 تا 20 دقیقه در بالاترین درجه گرم کنید. در فر من 470 F یا 240 C است. برای روش اجاق گاز ، لطفاً دستورالعمل های مرحله به مرحله بالای کارت دستورالعمل را دنبال کنید.

  • یک فویل را روی سینی فر قرار دهید تا قطره های آن جمع شود.

  • سپس یک قفسه سیمی چرب شده را در سینی نگه دارید.

  • قطعات مرغ را روی توری قرار دهید.

  • حدود 15 دقیقه مرغ را کباب کنید.

  • برای نسخه تند ، 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز را با 1 قاشق غذاخوری روغن مخلوط کنید.

  • بعد از 15 دقیقه کباب کردن ، روغن چیلی قرمز را روی مرغ حلقه کنید. می توانید ماریناد باقی مانده را بیش از مرغ درست کنید.

  • مرغ را به طرف دیگر برگردانید و روغن فلفل قرمز یا ماریناد را بسط دهید.

  • 6 تا 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که مرغ پخته شود ، کباب کنید. شما باید زمان آن را تنظیم کنید زیرا به اندازه قطعات مرغ بستگی دارد.

  • 5 دقیقه آخر ، روی حالت جوجه ریزی تنظیم شده است. به طور متناوب می توانید 5 دقیقه گذشته کل سینی را با قفسه سیم به بالای قفسه منتقل کنید. این باعث می شود اثر سوخته.

  • قطره قطره قطره قطره را روی سر مرغ بشویید. این مرغ را مرطوب نگه می دارد. همچنین می توانید یک تکه ذغال سنگ ذغال سنگ بسوزانید و آن را در یک فنجان کوچک قرار دهید. سینی مرغ را از فر بیرون آورده و فنجان ذغال سنگ ذغال سنگ را درون سینی قرار دهید. روی آن را با یک کاسه یا فویل بزرگ بپوشانید. اجازه دهید 5 تا 7 دقیقه سیگار بکشد.

  • مرغ تنوری به سبک رستوران آماده است. با گوه پیاز و لیمو سرو کنید. 

 

یادداشت

برای تهیه کشک یا ماست غلیظ ، پارچه ای نازک را روی صافی بکشید. 1 فنجان کشک بریزید. آن را به آرامی بپیچید و آب پنیر (آب) را صاف کنید. گره درست کنید و آن را به مدت 45 دقیقه به قلاب آویزان کنید. سپس از نصف فنجان در اینجا استفاده کنید.زمان گریل: شما باید زمان کباب کردن را بسته به اندازه قطعات مرغ تنظیم کنید.

مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است.

برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۴۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)