مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه کولهاپوری

مرغ Kolhapuri با استفاده از فیلم - یاد بگیرید که چطور مرغ تند kolhapuri کاری با ماسالا زمین تازه. غذاهای Kolhapuri به دلیل غذاهای پرادویه و خوش طعم محبوب هستند. کلاهپوری سبزیجات ، کلوپوری میسال پاو ، کلاهپوری پنیر ، گوشت گوسفندی و کلاهپوری مرغ برخی از غذاهای محبوب هستند که در فهرست غذاهای رستوران یافت می شوند.

منحصر به فرد بودن ، طعم و مزه این غذاها از ادویه های بو داده و تازه آسیاب شده حاصل می شود. من همچنین در این پست به نحوه تهیه ماسالای کولهاپوری اشاره کردم ، با این وجود می توانید از ماسالای کلهپوری آماده نیز استفاده کنید.

مواد اصلی مورد استفاده در ماسالا ادویه ، دانه خشخاش ، نارگیل خشک (کوپرا) و دانه کنجد است. از آنجا که بذر خشخاش در سنگاپور ممنوع است ، من این کار را بدون استفاده از آن درست کردم.

تبلیغات

 

در صورت استفاده از دانه های خشخاش و نارگیل / قورباغه خشک ، گراو به طور خارق العاده ای خوب می شود. اگر فاقد آنها هستید آجیل بادام هندی و نارگیل خشک را با نارگیل خشک شده جایگزین کنید.

این کاری مرغ تند با برنج ساده بخارپز شده یا حتی با چاپاتی یا روتی بسیار مناسب است.

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

  • ▢500 گرم مرغ (استخوانی)
  • ▢1 پیاز بزرگ ، خرد شده یا خلال شده
  • ▢2 قاشق غذاخوری روغن
  • ▢1 عدد گوجه فرنگی خرد شده ، ریز خرد شده
  • ▢sp قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢¾ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
  • ▢¾ قاشق غذاخوری سیر خرد شده (حدود paste قاشق چایخوری)
  • ▢نمک
  • ▢1 مشت برگ گشنیز خرد شده

ادویه برای تفت دادن و پودر شدن

  • ▢¼ قاشق چایخوری پودر جوز هندی یا قطعه کوچک (قایقرانی)
  • ▢4 میخک ( لنگ )
  • ▢گرز 1 رشته ای (جاویتری)
  • ▢1 ½ قاشق غذاخوری دانه خشخاش (خووس خوس) (جایگزین 5 تا 6 بادام هندی)
  • ▢1 قاشق غذاخوری دانه کنجد (تا زمان)
  • ▢ذرت فلفل 4 تا 5
  • ▢4 تا 5 عدد چیلی قرمز (فلفل دلمه ای یا بیادجی)
  • ▢¼ فنجان نارگیل خشک (ترجیحاً کوپرا)
  • ▢2 قاشق غذاخوری دانه گشنیز (دانیا)
  • ▢چوب دارچین 1 اینچ (دالچینی)
  • ▢3 هل سبز (الیچی)
  • ▢1 هل سیاه (badi elaichi)
  • ▢1 قاشق چایخوری زیره

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • یک تابه را روی شعله ملایم گرم کنید و فلفل قرمز ، دانه های گشنیز ، دارچین ، میخک ، هل ، فلفل ، گربه و جوز هندی را تفت دهید تا طلایی شود. اگر از پودر جوز هندی استفاده می کنید ، آن را در مرحله بعدی اضافه کنید.

  • نارگیل ، زیره ، کنجد و کوکنار را اضافه کنید. تفت دهید تا همه مواد طلایی شوند. زیاد تفت ندهید چون ادویه ها تلخ می شوند.

  • اینها را کنار بگذارید و خنک شوید. ادویه ها را با یک پودر خوب مخلوط کنید. 

تهیه مرغ کلهپوری

  • در همین حال روغن را به یک تابه اضافه کرده و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.

  • سیر زنجبیل خرد شده را اضافه کرده و بدون سوزاندن تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود. اینها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

  • پیاز و سیر زنجبیل را به پودر منتقل کنید و دوباره مخلوط کنید و به یک پودر خوب تبدیل کنید. کمی روغنی و گلوله ای خواهد بود اما اطمینان حاصل کنید که سیر زنجبیل خوب آسیاب شده باشد.

  • این ماسالا را به مرغ اضافه کرده و مارینا کنید. این کار را حداقل برای 45 دقیقه تا یک ساعت کنار بگذارید.

  • در همان ماهیتابه روغن ریخته و گوجه فرنگی را اضافه کنید. نمک بپاشید و تفت دهید تا گوجه نرم شود.

  • مرغ ترشی شده را منتقل کرده و به مدت 3 تا 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​خوب تفت دهید.

  • نمک را به مرغ اضافه کنید.

  • آب را فقط به اندازه ای بریزید که مرغ را تا حدی بپوشاند.

  • خوب مخلوط کنید. برگ گشنیز را اضافه کنید. شعله را روی شعله کم تنظیم کنید و مرغ را بپزید تا تمام شود.

  • مرغ کلهپوری را با برنج یا چاپاتی بخارپز ، برش های پیاز و گوه های لیمو سرو کنید.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۴۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)