مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دستور تهیه کره کره (مرغ ماخانی)

دستور تهیه کره کره - این پست شما را در تهیه مرغ کره در خانه راهنمایی می کند که کاملاً خوشمزه ، بسته بندی شده با طعم ، خامه ای و غنی است. مرغ کره ای که به آن makhani مرغ نیز گفته می شود یکی از غذاهای محبوب ، لب گیر و خوشمزه است که بسیاری از مردم جهان آن را دوست دارند. زوج با نان یا KULCHA است لذت که اکثر هندی در طول بازدیدکننده داشته رستوران خود را دوست دارم.

نسخه های زیادی از مرغ کره را می توان در اینترنت یافت که با غذای اصیل هندی متفاوت است.

مرغ کره چیست؟

تکه های مرغ کبابی (مرغ تنوری) که در کره کره صاف و گوجه فرنگی خامه ای پخته می شود به مرغ کره یا مورغ ماخانی معروف است. این اختراع توسط کوندان لال گوجرال ، که صاحب یک رستوران معروف به نام موتی محل در دهلی بود ، اختراع شد.

تبلیغات

 

رستورانی که سفارشات زیادی از مرغ تنوری در طول روز داشت ، به طور معمول با بسیاری از غذاهای مانده که در روز بعد به این گوشت غنی شگفت انگیز تبدیل می شود ، پایان می یابد.

 

آماده سازی برای مرغ کره

اگر فکر می کنید طرز تهیه مرغ کره خیلی مفصل است ، می توانید اینها را در روز قبل درست کنید. من آن را در همان روز ساخته ام:

1. مرغ را مارین کرده و در یخچال قرار دهید.

2. پودر ماسالای گارم پنجابی درست کنید یا در مورد ماسالای گارم خوب تصمیم بگیرید.

3. گوجه فرنگی و بادام هندی را در مخلوط کن پوره کنید تا یکدست شود. از طریق صافی فیلتر کنید تا پوست و دانه ها از بین برود.

4. اگر مخلوط کن قدرتمندی ندارید ، بادام یا بادام هندی را به مدت 1 تا 2 ساعت خیس کنید و استفاده کنید.

5. ممکن است رنگ دانه شما بر اساس پودر چیلی قرمز شما متفاوت باشد. ممکن است بخواهید یک پودر چیلی خوب تهیه کنید که مانند پودر فلفل قرمز کشمیری داغ کمتری باشد.

مارینینگ

1. مارینینگ مرغ به نرم و خوشمزه شدن آن کمک می کند. مرغ را بشویید و خشک کنید. اطمینان حاصل کنید که آب اضافی در مرغ وجود ندارد. با آبلیمو ، پودر چیلی و نمک مرین کنید.

2. این کار را به مدت 15 تا 20 دقیقه کنار بگذارید.

3. با ماریناسیون دوم پیش بروید. با ماست تازه ، رب سیر زنجبیل ، ماتی کاسوری خرد شده ، روغن ، زردچوبه و ماسالای گارم مارینا کنید.

4. حداقل 12 ساعت آن را مرین کرده و در یخچال قرار دهید. هرچه مدت طولانی تر شود ، گوشت نرمتر می شود و فقط در دهان ذوب می شود. از ماست ترش / کشک استفاده نکنید.

5. مرغ را در اجاق گاز یا اجاق گاز کباب کنید. برای کباب کردن در فر ، حداقل 15 دقیقه فر را با دمای 240 درجه سانتیگراد گرم کنید. مرغ را به سیخ های چوبی خیس خورده بریزید یا در سینی چرب شده قرار دهید و به مدت 20 تا 30 دقیقه کباب کنید. در این بین باید به سمت لغو برگشت بروید.

6. اگر مربا را روی تاوا کباب کنید. یک قاشق چایخوری اضافه کنید. کره را زیاد سرخ کنید. رطوبت شروع به ترشح می کند. این بسیار رایج است. مرتب هم بزنید نسوزد و بیش از حد پخته نشود.

تبلیغات

 

7. بپزید تا مرغ کاملاً تمام شود و تمام رطوبت آن تبخیر شود. این را کنار بگذارید. حتی می توانید تفت دهید تا تکه ها کمی طلایی شوند.

طرز تهیه مرغ کره هندی

8. کره را در یک تابه گرم کنید ، دارچین ، میخک و هل را اضافه کنید. یک یا دو دقیقه تفت دهید. رب سیر زنجبیل ، چیلی های سبز را اضافه کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود. (من از چیلی سبز استفاده نکردم زیرا بچه های من هنوز نمی توانند گرما را تحمل کنند.)

9. پوره گوجه فرنگی را بریزید. پودر چیلی قرمز ، شکر و نمک را اضافه کنید.

تبلیغات

 

10. مخلوط کرده و بپزید تا پوره گوجه فرنگی غلیظ شود و شروع به ترک قالب کند.

11. 1 فنجان آب بریزید. من خمیر بادام هندی خود را جداگانه درست کردم ، بنابراین اکنون آن را اضافه کردم. بگذارید تا جوش بیاید و سپس 3 تا 5 دقیقه دم بکشید.

12. مرغ را اضافه کنید و حدود 5 تا 7 دقیقه دم بکشید تا نرم شود. زمان پخت ممکن است بسته به حساسیت گوشت شما متفاوت باشد. من با چنگال چک می کنم ، قطعه فقط سوراخ می شود. نمک و ادویه را بررسی کنید. در صورت نیاز تنظیم کنید.

13. گارم ماسالا و کاسوری مسی خرد شده را اضافه کنید. اگر آب گوشت خیلی غلیظ است ، می توانید قوام را با افزودن آب بیشتر تنظیم کنید. خوب مخلوط کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه بپزید. سپس خامه سرد شده را اضافه کنید. اجاق گاز را خاموش کنید.

یا قسمت کوچکی از آبگرم داغ را برداشته و ابتدا آن را به خامه اضافه کنید. مخلوط کنید و سپس خامه را به کاری بریزید. این باعث می شود که کرم از حالت سفت شدن خارج نشود. مواظب باشید بعد از افزودن خامه مدت زمان بیشتری پخته نشود.

مرغ کره را با برگ خامه و گشنیز تزئین کنید.

 

مرغ کره چگونه تهیه می شود؟

برای تهیه یک دستور مرغ کره کره معتبر ، ابتدا باید مرغ را مارینیت کرده و سپس آن را کباب کنیم. این کار را می توانید در تابه ، تنور یا اجاق گاز انجام دهید.

بعد آن را در دانه گوجه فرنگی گوشت کره ای غنی از کره بپزید. در آخر مقداری خامه اضافه کنید تا خامه ای و خوشمزه شود.

دستور العمل به اشتراک گذاشته شده در این پست یک دستور معتبر است ، به جز کباب کردن در تنور.

همه ما قادر به کباب کردن مرغ در تنور یا فر نیستیم. بنابراین برای این پست من آن را در تابه انجام داده ام. در صورت امکان می توانید روش دونگر را برای سیگار کشیدن مرغ پس از برشته شدن در تابه دنبال کنید.

نکاتی برای تهیه مرغ کره
  • ماریناسیون کلید بدست آوردن قطعات مرغ خوش طعم ، نرم و شیرین است.
  • ماست موجود در ماریناد مرغ را لطیف می کند بنابراین از آن صرف نظر نکنید.
  • دستور ماخانی هرگز از پیاز استفاده نمی کند بنابراین این دستورالعمل مرغ کره ای نیز استفاده می شود. استفاده از پیاز طعم غذا را تغییر می دهد.
  • طعم غنی از گوشت گندم از بادام هندی (بادام) و خامه حاصل می شود.
  • می توانید آب گوشت را از قبل درست کرده و در یخچال قرار دهید. فقط مرغ مارینت شده را در صورت نیاز کباب کرده و سس گوشت را گرم کنید. سپس مرغ کبابی را اضافه کنید.
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

ماریناسیون اول

  •  
  • ▢¾ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ▢¼ قاشق چای خوری نمک
  • ▢½ قاشق چای خوری پودر چیلی قرمز یا فلفل قرمز

ماریناسیون دوم

  • ▢¾ قاشق چای خوری kasuri methi اختیاری (برگ خشک شنبلیله)
  • ▢یک قاشق چای خوری زردچوبه (هالدی)

  • ▢¾ قاشق غذاخوری روغن

  • ▢½ فنجان ماست یونانی یا کشک آویز (کشک غلیظ ، یادداشت های ارجاع شده)

برای آب گوشت

  • ▢کره 2 قاشق غذاخوری

  • ▢1 دارچین (قطعه 2 اینچ ، دالچینی)
  • ▢2 هل سبز (الیچی)
  • ▢2 میخک ( لنگ )
  • ▢1 تا 2 عدد فلفل قرمز (شکافدار یا برش خورده ، اختیاری)
  • ▢4 گوجه فرنگی بزرگ (400 تا 500 گرم)
  • ▢16 تا 18 عدد بادام بادام هندی یا بادام خیس خورده سفیده (یادداشت ها مراجعه شود)
  • ▢1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز یا پاپریکا (متناسب با سلیقه و رنگ خود تنظیم کنید)

  • ▢½ قاشق غذاخوری کاسوری متی برگهای شنبلیله خرد شده یا پودر شده
  • ▢¼ قاشق غذاخوری شکر
  • ▢نمک در صورت لزوم
  • ▢80 تا 100 میلی لیتر خامه سرد ( خامه سنگین یا کرم شلاق ، به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • ▢2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز برای تزیین

 

دستورالعمل ها

آماده سازی برای ماخانی مرغ

  • ابتدا مرغ را به مدت 20 دقیقه با آب لیمو ، پودر چیلی و نمک مخلوط کنید.

  • دوباره با ماست ، کاسوری متی ، روغن ، زردچوبه ، رب سیر زنجبیل و پودر ماسالای گارم مارینار کنید. 

  • حداقل 12 ساعت روی یخچال را بپوشانید و استراحت دهید. می توانید آن را تا 48 ساعت نگه دارید. هر چقدر مرغ در ماریناد استراحت کند ، بعد از پخت لطافت بیشتری پیدا می کند.

  • بادام هندی ها را به همراه گوجه فرنگی به یک ظرف مخلوط کن اضافه کنید. یک پوره صاف درست کنید. 

  • اگر پوره صاف نیست ، آن را از فیلتر عبور دهید. این را کنار بگذارید.

  • همچنین رب سیر زنجبیل را درست کنید.

مرغ کبابی یا کبابی

  • مرغ ها را در اجاق گاز یا اجاق گاز کباب کنید.

  • برای روش بالای اجاق گاز ، یک قاشق چایخوری کره را به یک تابه اضافه کنید و ماریناد را اضافه کنید. 

  • با شعله زیاد سرخ کنید تا تمام رطوبت آن تبخیر شود.

  • برای کباب کردن آن در فر ، فر را به مدت حداقل 20 دقیقه در دمای 240 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • آن را کباب کنید تا زمانی که گوشت پخته شود و نرم شود. بسته به اندازه تکه های مرغ ممکن است حدود 20 تا 30 دقیقه طول بکشد. اطمینان حاصل کنید که مرغ در این مرحله نرم است.

طرز تهیه مرغ کره

  • یک تابه را با کره و دارچین ، میخک و هل به مدت یک دقیقه گرم کنید. 

  • رب سیر زنجبیل ، فلفل قرمز را اضافه کرده و تفت دهید تا خوشبو شود.

  • بعد پوره بادام هندی گوجه فرنگی را بریزید.

  • ،

    امتیاز:
     
    بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)