مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ترشی لبو قرمز با نمک دریایی

عناصر

 

 

  • چغندر 1 کیلویی
  • روغن سبزیجات
  • 4-5 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت
  • برای سرکه ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 10 میخک
  • چند قطعه تیغه گرز
  • خرج کردن تکه های چیلی خشک (اختیاری)
  • 2 برگ بو
  • 700 میلی لیتر سرکه شراب سفید ، به علاوه 3½ قاشق غذاخوری
  • 100 گرم شکر نرم قهوه ای روشن

روش


مرحله 1
چغندر را بشویید و اصلاح کنید ، هرکدام را با 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی مالیده و سپس به صورت جداگانه در فویل بپیچید. روی سینی با فن / گاز 200 درجه سانتیگراد / 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید. خنک ، پوست بگیرید ، سپس به صورت گوه برش دهید.

گام 2
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. پوسته های چیلی خشک را به آخر اضافه کنید ، زیرا این مواد به راحتی گیر می کنند. خلیج را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 3
چغندرها را درون شیشه های استریل بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید) ، به هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت اضافه کنید ، سپس روی سرکه داغ ریخته و مهر و موم کنید. اگر دوست دارید در عرض 2 هفته یا بیشتر بخورید.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)