مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

آموزش ترشی گیلاس

عناصر

 

  • سرکه سیب 175 میلی لیتر
  • 175 میلی لیتر آب
  • 100 گرم قند کاستور
  • 2 قاشق چایخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق چایخوری شله چیلی
  • 2 برگ بو
  • 500 گرم گیلاس ، نکته را در زیر ببینید

روش


مرحله 1
شما به یک شیشه کیلر 1 لیتری با مهر و موم لاستیک جدید نیاز دارید. مهر و موم و شیشه را در آب گرم و صابون بشویید و خوب بشویید. مهر و موم را کنار بگذارید و ظرف را به مدت 10 دقیقه در دمای متوسط (حدود 100 درجه سانتیگراد) در فر قرار دهید.

گام 2
سرکه ، آب ، شکر ، دانه های گشنیز ، تکه های چیلی و برگ بو را در یک تابه بریزید. به آرامی بجوشانید و هم بزنید تا شکر حل شود. به مدت 5 دقیقه بپزید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله 3
مهر و موم لاستیک را روی درب شیشه قرار دهید. گیلاس ها را درون ظرف ببندید و روی مایع ادویه دار را که هنوز گرم است بریزید. شیشه را بلافاصله ببندید و بگذارید 2 هفته قبل از غذا بخورد. تا 1 سال در یک مکان خشک و خنک نگهداری می شود.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)