مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه ماهی هیدرآباد آپولو ماهی

دستور غذای سرخ ماهی آپولو نزدیکترین منطبق با روشی است که در اکثر رستورانهای آندره ای که بازدید کرده ام سرو می شود. شبیه دستور منچوری ماهی ، اما ما به هیچ سس ، رنگ مصنوعی یا آجینوموتو نیازی نداریم ، شما می توانید این ماهی آپولو را درست مثل نوع رستوران تهیه کنید.

اولین بار من ماهی رستوران آپولو در یک رستوران آندرا در بنگلور داشتم و از آن زمان کاملاً آن را دوست داشتم. غذای مخصوص این غذا که با ماهی های بزرگ تهیه می شود ، فیله های بدون استخوان انتخاب می شوند و از ماسالا و سس گارم برای تهیه استفاده نمی شود و هنوز هم استفاده نمی شود طعم و مزه به راحتی عالی و بدون هیچ بو.

برای تهیه ماهی آپولو ماهی ، می توانید از هر فیله بزرگ بدون استخوان مانند تومن یا قورباغه ماهی یا ماهی قزل آلا استفاده کنید. اما ماهی قزل آلا سرخ شده عمیق ایده خوبی نیست ، مواد مغذی به روغن تخلیه می شوند.

 

دستور غذای سرخ ماهی آپولو

تبلیغات

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢فیله ماهی 500 گرم بدون استخوان ، (به قطعات کوچک یا نوار برش خورده)
  • ▢روغن برای سرخ شدن عمیق
  • ▢2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • ▢1 قاشق غذاخوری آرد ساده

چاشنی

  • ▢1 قاشق غذاخوری روغن برای چاشنی
  • ▢1 شاخه برگ کاری
  • ▢1 ½ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
  • ▢1 ½ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • ▢2 عدد گل فلفل سبز
  • ▢2 پیاز خرد شده

ماریناسیون

  • ▢1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ▢sp قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢نمک به مزه
  • ▢1 لیمو متوسط ​​، آب آن را استخراج کنید
  • ▢1 سفید تخم مرغ

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • ماهی را به اندازه های دلخواه یا نوار برش داده و بشویید و آبکش کنید.

  • آب لیمو و نمک را روی ماهی بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید.

  • با مواد ذکر شده در مارینینگ مارینیت کنید. حدود 30 دقیقه تا 2 ساعت کنار بگذارید. اگر بیش از 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • روغن را برای سرخ شدن عمیق گرم کنید.

  • ذرت و آردهای ساده را بپاشید و خوب مخلوط کنید.

  • وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد ، حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید ، قطعات را عمیق سرخ کنید تا تمام شود. روی یک بافت جاذب کنار بگذارید.

  • 1 قاشق غذاخوری را گرم کنید. در یک ظرف دیگر روغن بریزید ، برگ های کاری را ترد کنید تا ترد شود ، سیر زنجبیل و فلفل قرمز را اضافه کنید و سرخ کنید تا عطر به خود بگیرد.

  • پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.

  • ماهی سرخ شده را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه روی سطح بالا تفت دهید.

  • ماهی ماهی آپولو آماده است.

تبلیغات

 

مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است.

برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید.

اطلاعات تغذیه ای (فقط تخمین)

ارزش غذایی

دستور سرخ ماهی ماهی آپولو | طرز تهیه ماهی هیدرآباد آپولو ماهی

مبلغ هر وعده

کالری 286کالری از چربی 63

٪ ارزش روزانه*

7 گرم چربی11٪

1 گرم چربی اشباع شده

کلسترول 83 میلی گرم28٪

سدیم 223 میلی گرم10٪

پتاسیم 660 میلی گرم19٪

کربوهیدرات ها 18G

فیبر 2 گرم

شکر 4 گرم

پروتئین 36 گرم72٪

ویتامین A 290IU

ویتامین C 23.6 میلی گرم29٪

کلسیم 41 میلی گرم

آهن 1.5 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم 2000 کالری است.

=دستور غذای ماهی ماهی آپولو با تصاویر گام به گام



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)