مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه چتنی زنجبیل

چتنی زنجبیل یا دزد دریایی Allam . چاتنی آلام یک چاشنی محبوب که معمولاً همراه با صبحانه خورده می شود. آلام به زنجبیل در تلگو و چتنی ترجمه می شود و یک چاشنی است. این دستور به شما یک چتنی زنجبیل بسیار خوشمزه و خوش طعم می دهد که طعم آن کمی شیرین ، ملایم ، تند و گرم است. این ماده با زنجبیل تازه و سایر غذاهای اصلی شربت خانه ساخته می شود.

 

تهیه علامه پاچادی کاری کمی خسته کننده است بنابراین بسیاری از افراد این چتنی زنجبیل فوری یا آلات را دوست دارند.

این چتنی زنجبیل به دلیل گرم نگه داشتن بدن ، در طول زمستان های موسمی و زمستانی خوب است.

نکاتی برای تهیه چتنی زنجبیل
  • زنجبیل به طور طبیعی تند است و نمی توان آن را به مقدار زیاد مصرف کرد. بنابراین برای خنثی سازی طعم تند ، از پیاز استفاده می شود. آنها کمی تفت داده می شوند تا رایحه شیرین را از آن خارج کنند.
  • چانا دال و اوراد دال برای افزایش عطر و بافت چاتنی آلام استفاده می شود. اگر dals را جایگزین بادام زمینی نکنید اما طعم آن متفاوت خواهد بود.
  • به همان اندازه که ترجیح می دهید از ژگی و گل مروارید استفاده کنید تا طعم تند زنجبیل را متعادل کنید.
  • در صورت تمایل تعدیل این چتنی زنجبیل اختیاری است ، می توانید این کار را انجام دهید. اما همانطور که هست طعم خوبی دارد.

 

 

آماده سازی برای چیتنی زنجبیل

1. اختیاری - ترجیح می دهم تمر هندی را بشویم و در ¼ فنجان آب خیس کنم . بعداً می توانید آن را مستقیماً به ظرف مخلوط کن اضافه کنید. این را کنار بگذارید.

2. 1 قاشق چایخوری روغن را گرم کرده و چانا دال و اوراد دال را سرخ کنید تا طلایی شود. من 2 تایل در ثانیه چانا دال ندارم بنابراین 1 قاشق غذاخوری بادام زمینی را جایگزین کردم. می توانید یکی را امتحان کنید که با سلیقه شما سازگار باشد خیلی بادام زمینی اضافه نکنید ، در این صورت طعم آن شبیه چوتنی بادام زمینی است.

3. وقتی طلای طلایی شود ، چیلی قرمز اضافه کنید. سرخ کنید تا چیلیزها ترد و دال طلایی شود. چیلی ها را زیاد سرخ نکنید زیرا ممکن است چاشنی آلما تلخ شود.

4. آنها را در بشقاب بردارید تا خنک شوند.

5. کمی روغن بیشتر بریزید و پیاز و زنجبیل اضافه کنید. من لایه های پیاز مکعبی را جدا می کنم زیرا این یک دودکش معطر عالی به دست می آورد. همچنین شما باید زنجبیل را تکه تکه کنید و خرد نکنید ، زیرا این باعث می شود زنجبیل مزه تلخ شود.

تبلیغات

 

6. مدام سرخ کنید و هم بزنید تا پیازها صورتی و طلایی شوند. زنجبیل را قهوه ای نکنید. اجاق را خاموش کنید و اینها را خنک کنید.

طرز تهیه چتنی زنجبیل

7. آنها را به یک شیشه مخلوط کن اضافه کنید.

8. نمک و ژاکت را اضافه کنید. من از 1 قاشق غذاخوری جگری پودر شده استفاده کردم.

تبلیغات

 

9. تمر هندی را اضافه کنید. گل هندی را له کرده و از صافی رد می کنم.

10. چتنی زنجبیل را با بافتی کمی درشت یا صاف مخلوط کنید تا مطابق با سلیقه شما باشد. در صورت نیاز آب بیشتری بریزید تا قوام یابد. در صورت لزوم نمک ، ژاگری و گل مروارید را نیز با افزودن بیشتر تنظیم کنید.

11. من هرگز چیتنی زنجبیل را چاشنی نمی دهم زیرا این کار نیازی به آن ندارد. اما اگر ترجیح می دهید با گرم کردن 1 قاشق چایخوری روغن می توانید چاشنی آن را انجام دهید. مقداری خردل را پاشیده ، سپس اوراد ، برگ کاری و فلفل قرمز را تفت دهید تا ترد شود. سپس مقداری پودر بپاشید و این را به دودکش علا alم بریزید.

چتنی زنجبیل را با هر نوع صبحانه یا میان وعده سرو کنید.

دستور العمل های مرتبط

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

مواد لازم برای تهیه دنج زنجبیل

  • ▢2 قاشق غذاخوری چای دال یا گرم بنگال (یا جایگزین آن با بادام زمینی)
  • ▢1 قاشق غذاخوری اوراد دال یا گرم سیاه پوست (اختیاری)
  • ▢زنجبیل یا آلم 1 اینچی (برش خورده) (1 در 1 اینچ)
  • ▢1/3 قاشق چایخوری نمک یا در صورت نیاز
  • ▢2 تا 4 عدد چیلی قرمز (متناسب با سلیقه خود تنظیم کنید)
  • ▢1 قاشق غذاخوری شکر زرد
  • ▢c قاشق چایخوری زیره یا جیرا
  • ▢1 پیاز بزرگ به صورت مکعب و لایه از هم جدا شده است
  • ▢1 قاشق غذاخوری روغن یا در صورت نیاز

مواد معتدل (اختیاری)

  • ▢1 قاشق چایخوری روغن یا در صورت نیاز
  • ▢1 خرج کردن خردل
  • ▢1 شاخه برگ کاری
  • ▢1 عدد فلفل قرمز
  • ▢1 خرج کردن HING

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

آماده سازی برای آلات چوتنی

  • زنجبیل را خوب بشویید ، پوست را پوست بگیرید و آنها را به برش های ضخیم برش دهید.

  • . روغن را در ماهیتابه گرم کنید چانا دال و اوراد دال را سرخ کنید تا طلایی روشن شود. چیلی های قرمز را اضافه کرده و تفت دهید تا ترد شوند. دال باید طلایی عمیق شود. اینها را به بشقاب منتقل کنید.

  • پیاز و زنجبیل را اضافه کنید. تفت دهید تا صورتی یا طلایی روشن شوند. زنجبیل را قهوه ای نکنید. زیره را اضافه کرده و اجاق گاز را خاموش کنید. برای حفظ فواید دارویی می توانید از سرخ کردن زنجبیل نیز صرف نظر کنید.

  • تمام مواد بو داده را خنک کنید. گل مروارید را مدتی در آب خیس کنید. در صورت تمایل می توانید از تمره نیز مستقیم استفاده کنید. این را کنار بگذارید.

طرز تهیه چتنی زنجبیل

  • تمام مواد خنک شده را بهمراه ژاگرا ، کمی گل مروارید ، نمک و کمی آب به یک ظرف مخلوط کن اضافه کنید. همه اینها را مخلوط کنید تا چتنی صاف یا درشت متناسب با سلیقه شما باشد.

  • در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید تا به ثبات برسد. نمک ، جگری و تمر هندی را در صورت نیاز تنظیم کنید. چاتنی آلم باید طعم تند ، گرم ، شیرین و مایل به طعم داشته باشد.

تعدیل (اختیاری)

  • در یک ظرف کوچک یک قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. خردل ، اوراد دال و چیلی قرمز اضافه کنید. وقتی خردل خرد می شود ، برگ های کاری را اضافه کنید. وقتی ترد شدند ، هینگ را بپاشید. اجاق گاز را خاموش کرده و این مورد را روی دودکش آلم بریزید.

  • چتنی زنجبیل را با pesarttu ، dosa یا idli سرو کنید.

 

یادداشت

بیش از حد سرخ کردن زنجبیل ممکن است چتنی را تلخ کند. از خرد کردن زنجبیل خیلی کوچک خودداری کنید زیرا این امر باعث تلخ شدن چوتنی می شود. استفاده از حتی کمی بیشتر از زنجبیل از آنچه در دستورالعمل ذکر شده است ، ممکن است منجر به ایجاد چتنی زنجبیل تلخ یا تند شود.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۱:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)