طرز تهیه لوبیا کاری
دستور کار لوبیا - از این دستور لوبیا می توان برای تهیه انواع لوبیا مانند لوبیای فرانسوی ، لوبیای خوشه ای ، لوبیای بلند چینی ، لوبیای لیما ، متوسط استفاده کرد. اطمینان حاصل کنید که از حبوبات لطیف استفاده می کنید و در صورت لزوم از آنها به خوبی استفاده کنید برای تهیه این لوبیا کاری ، من از لوبیای بلند استفاده کردم که به آن بوراباتی نیز می گویند.
طعم آنها کاملا عالی و خوشمزه تر از هر لوبیای دیگری است. اگر این موارد در بازارهای محلی شما موجود است ، آنها را امتحان کنید ، آن را دوست خواهید داشت. من آن را بدون سیر ، پیاز ، فلفل قرمز ، زنجبیل و نارگیل درست کردم ، در صورت تمایل می توانید هرکدام را اضافه کنید.
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
- ▢2 فنجان لوبیا خرد شده (لوبیای فرانسوی یا لوبیای خوشه ای یا لوبیای بلند)
- ▢sp قاشق چایخوری زنجبیل ، خرد شده (اختیاری)
- ▢1/3 فنجان گوجه فرنگی یا 1 گوجه فرنگی بزرگ و رسیده (خرد شده)
- ▢1 شاخه برگ گشنیز ، خرد شده
- ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
- ▢نمک به مزه
- ▢½ تا ¾ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
- ▢1 شاخه برگ کاری
- ▢sp قاشق چایخوری زیره / جیرا
- ▢1 دانه خردل خرج کنید
- ▢در صورت نیاز روغن بزنید
- ▢1 خرج کردن HING
تبلیغات
دستورالعمل ها
- ▢
مونگ دال را حداقل به مدت 30 دقیقه در آب کافی بشویید و خیس کنید. اطمینان حاصل کنید که کاملاً خیس شده باشد.
- ▢
آب را به یک زودپز اضافه کنید ، لوبیای خرد شده را بدون افزودن آب به یک کاسه اضافه کنید. این کاسه را در زودپز قرار داده و برای 2 سوت بپزید.
- ▢
یک تابه را با روغن گرم کنید ، خردل ، ژیرا و برگ های کاری را اضافه کنید ، اجازه دهید تا پراکنده شوند ، سپس در صورت استفاده هویچ و زنجبیل را اضافه کنید ، تفت دهید.
- ▢
گوجه فرنگی ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را سرخ کنید تا کاملا نرم شوند. بعد از آن 2 دقیقه دیگر بپزید.
- ▢
دل ، لوبیا ، پودر چیلی و نمک را در صورت نیاز اضافه کنید.
- ▢
خوب مخلوط کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. اگر پس از پخت لوبیا ، مواد خالی باقی مانده است ، فقط آن را ریخته و شعله را زیاد کنید تا آب آن تبخیر شود.
- ▢
درب ظرف را ببندید و برای مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا لوبیا نرم شود و با گوجه فرنگی و پودر چیلی خوب مخلوط شود. همچنین اطمینان حاصل کنید که دال کاملاً پخته شده است.
- ▢
در صورت تمایل برگ گشنیز ، نارگیل اضافه کنید. کاری لوبیا آماده است.
طرز تهیه لوبیا کاری با عکس گام به گام
1. مونگ دال را بشویید و حدود 30 دقیقه خیس بخورید. آنها را خالی کنید لوبیاها را خرد کرده و در ظرف بچینید. ظرف را درون یک آشپز فشار قرار دهید ، اجازه دهید برای 2 سوت بپزد. به کاسه لوبیا آب اضافه نمی شود. روغن را در تابه گرم کنید ، خردل ، زیره و برگ های کاری را تفت دهید. در صورت استفاده ، هندی و زنجبیل یا سیر اضافه کنید. گوجه فرنگی ، زردچوبه و نمک را اضافه کنید.
2. آنقدر بپزید تا گوجه فرنگی له شود. مونگ دال آبکش شده ، لوبیاهای پخته شده و پودر چیلی را اضافه کنید. می توانید پودر گارام ماسالا یا گشنیز را نیز اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید. اگر حبوباتی از فشار لوبیای پخته شده وجود دارد ، می توانید آن را به کاری بریزید و بیشتر بپزید تا آب آن تبخیر شود. بررسی کنید آیا دال نرم پخته شده است در غیر این صورت آن را بپوشانید و برای مدتی بپزید. با برگ گشنیز تزئین کنید.
برچسب: ،