دستور تهيه برنج كشك همراه با عكس هاي ويديويي و گام به گام. برنج كشك يك غذاي جنوبي هند است كه با برنج پخته شده ، كشك (ماست) و ادويه جات معتدل تهيه مي شود.
اين ماده بيشتر توسط سرخپوستان جنوبي به عنوان بخشي از وعده غذايي مصرف مي شود. برنج كشك كه با نام هاي thayir saddam & daddojanam نيز شناخته مي شود ، يك غذاي عالي تابستاني درست مي كند. آن را با يك غلاف ، پاپاد ، ترشي و حتي با مقداري گل انار يا خيار خام و پياز خورده مي شود.
در طول pooja برنج كشك نيز به خدايان عرضه مي شود. معابد در جنوب هند نيز اين را به خدايان ارائه مي دهند و به عنوان پراسادام در ميان فدائيان توزيع مي شوند.
بيشتر خانه هاي جنوب هند اين كار را با برنج تازه پخته شده و كشك خانگي يا ماست درست مي كنند. با اين حال مي توان آن را با ماست خريداري شده در فروشگاه نيز تهيه كرد. براي تهيه كشك خانگي مي توانيد به اين پست مراجعه كنيد.
براي ساخت اين روش 2 روش مختلف وجود دارد
يكي سبك خانه و ديگري سبك معبد. در تهيه سبك خانگي ، ادويه هاي معتدل معتدل ، فلفل قرمز و فلفل قرمز استفاده مي شود. در مورد سبك معبد ، مواد تشكيل دهنده متفاوت هستند و همچنين روش.
همچنين مي توانيد اين دستور پخت و پز دادوجانام را كه در تابستان درست مي كنيم يا براي naivedyam ، جعبه ناهار يا مسافرت ، بررسي كنيد. با آنچه در اينجا به اشتراك گذاشته شده متفاوت است. دستور العمل به اشتراك گذاشته شده در اينجا در اين پست نحوه تهيه برنج كشك در خانه در روزهاي عادي است.
برنج كشك چگونه تهيه مي شود؟
برنج كشك با ساده مخلوط كردن برنج نرم و پخته شده با كشك و نمك تهيه مي شود. سپس آن را با ادويه ها و گياهان ادويه اي يا معتدل پايه تادكا معتدل مي كند تا به طرز ملايمي طعم دار شود.
نكاتي براي تهيه بهترين برنج كشك
1. هميشه از برنج تازه پخته و خنك شده استفاده كنيد. از استفاده از برنج كهنه يا مانده فقط از يخچال يا پخته شده در روز قبل خودداري كنيد. خوردن چنين برنجي بسيار ناسالم است زيرا حاوي باكتري است.
2. براي گزينه سالمتر از غلات سبوس دار ، از برنج قهوه اي يا هر نوع غلات سبوس دار مخلوط با برنج معمولي استفاده كنيد. براي تهيه اين غذا مي توانيد حتي از ارزن ، جو دوسر فولادي ، جو دوسر يا حتي گندم شكسته استفاده كنيد.
3. قبل از افزودن كشك به دانه ها نرم و پخته شده و خوب له شويد. برنج وقتي كشك به آن اضافه شود بدون اينكه خوب له شود ، سخت مي شود.
4. ماست سرد را به برنج داغ اضافه نكنيد زيرا ممكن است كشك لخته شود. با توجه به آيورودا افزودن كشك سرد به برنج داغ باعث ايجاد واتا دوشا مي شود و مي تواند منجر به عدم تعادل در بدن شود. بنابراين قبل از مخلوط شدن با كشك اطمينان حاصل كنيد كه برنج كاملاً سرد شده است.
فوايد
1. برنج كشك از نظر بسياري از سرخپوستان جنوبي يك ماده غذايي فوق العاده محسوب مي شود زيرا به راحتي نيازهاي غذايي روزانه بدن را برآورده مي كند. از آنجا كه كشك سرشار از كلسيم ، پروتئين و ساير مواد مغذي است ، به طور منظم مصرف مي شود.
2. به طور سنتي كشمش به طور منظم در تابستان ها مصرف مي شد تا از آفتاب زدگي جلوگيري كند و گرماي تابستان را از بين ببرد. ماست يا كشك به عنوان يك ماده خنك كننده طبيعي در نظر گرفته مي شود و دماي بدن را كاهش مي دهد.
3. خوردن اين غذا با پياز خام و خيار به كاهش گرماي بدن كمك مي كند و هضم غذا را بهبود مي بخشد.
4- همچنين اعتقاد بر اين است كه چاشني سدام thayir با روغن ، زنجبيل ، چيلي و ادويه جات خنك كننده بودن كشك را از بين مي برد.
بنابراين به طور سنتي در زمستان هاي موسمي و زمستاني معتدل مي شد. در طي تابستان فقط از پياز خام و خيار جلوگيري مي شود.
طرز تهيه برنج كشك
1. نصف پيمانه برنج را به يك زودپز يا يك كاسه اضافه كنيد. فقط مي توانيد از برنج سفيد استفاده كنيد. من ترجيح مي دهم از برنج ماتا / برنج قهوه اي و برنج سفيد به نسبت برابر استفاده كنم. اين يكي از روش هاي خوب براي گنجاندن برنج قهوه اي در رژيم غذايي است.
استفاده از تمام برنج هاي قهوه اي ، برنج كشك خوبي را نيز به همراه دارد. حتي مي توانيد يك مشت ارزن اضافه كنيد يا ارزن را جايگزين برنج قهوه اي كنيد.
اضافه كردن برنج به گلدان براي thayir sadam
2. برنج را چند بار بشوييد. من معمولاً حدود 20 تا 30 دقيقه خيس مي شوم. 1 ½ فنجان آب شيرين و ½ قاشق چاي خوري نمك يا در صورت لزوم اضافه كنيد.
پختن برنج در قابلمه
3. من برنج را مستقيماً در زودپز براي 1 تا 2 سوت مي پزم. اگر مشغول پخت و پز در يك كاسه هستيد ، روي شعله متوسط به مدت 3 سوت بپزيد. اين ممكن است بسته به مارك اجاق گاز شما باشد. اگر در قابلمه فوري پخت و پز مي كنيد ، 1 فنجان آب به ورق استيل بريزيد. ظرف را درون آن قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه آن را بپزيد. ما بايد برنج را نرم بپزيم.
فشار برنج را روي شعله متوسط براي سدام تايلر يا برنج كشك بپزيد
تهيه برنج
4. وقتي فشار به طور طبيعي آزاد شد ، برنج را خوب له كنيد. بسياري از افراد ترجيح مي دهند آن را خوب له كنند تا خامه اي شود. اگر برنج را له نكنيد ، پس از افزودن كشك ، آن سخت مي شود.
نكته اختياري: اگر اين كار را بعداً آماده مي كنيد - بعد از چند ساعت بگوييد ، سپس ¼ فنجان شير از قبل جوشانده را به برنج له شده بريزيد. اين بدون اينكه ترش شود ، برنج كشك شما را تازه نگه مي دارد. نگران نباشيد كه بوي شير به هيچ وجه احساس نمي شود زيرا در عرض يك ساعت يا حدود شير شير كشك مي شود.
برنج را كاملاً خنك كنيد. افزودن كشك به برنج داغ باعث انعقاد كشك (مانند كشك) مي شود.
پف كردن و خنك كردن برنج
5. 1 فنجان كشك تازه به برنج اضافه كنيد. مخلوط كنيد تا فقط تركيب شود. كم و بيش كشك اضافه كنيد تا برنج ماست يكدست شود. من همزمان با مخلوط كردن ، يك نيم فنجان ديگر اضافه مي كنم.
اضافه كردن ماست به گلدان برنج براي تهيه دستور صدام تاير
تعديل
6. 1 قاشق چاي خوري روغن را در يك تابه گرم كنيد. نيمي از تي اضافه كنيد
خردل سه قاشق ، نيم قاشق چايخوري زيره (اختياري) ، 8 عدد بادام هندي ، 1 قاشق چايخوري چانا دال ، 1 قاشق چاي خوري اوراد دال و 1 عدد فلفل قرمز خرد شده قرمز. آنها را تفت دهيد تا دال طلايي شود. سپس 1 عدد چيلي سبز خرد شده ، برگ هاي كاري و نصف قاشق چاي خوري زنجبيل رنده شده را اضافه كنيد.
برگ هاي كاري ترد مي شوند سپس هينگ را اضافه مي كنند. اجاق گاز را خاموش كنيد. اگر از كدو بطري رنده شده استفاده مي كنيد ، آن را به ظرف اضافه كرده و براي يك دقيقه تفت دهيد.
ادويه جات ترشي جات را در روغن در مورد طرز تهيه دستور تهيه برنج كشك تهيه كنيد
7. در صورت استفاده هويج و برگ گشنيز را اضافه كنيد. سپس خو را روي برنج كشك بريزيد. خوب هم بزنيد. در صورت نياز نمك را تنظيم كنيد.
اضافه كردن ادويه به تابه براي تهيه برنج كشك
برنج كشك را با ترشي ، پاپاد ، پودي سرو كنيد. يك سالاد سبزيجات نيز به خوبي با اين كار همراه است. مي توانيد برنج را با دانه هاي انار و بادام هندي بو داده بپوشانيد.
سوالات
1. چگونه مي توان از جدا شدن آب پنير در برنج كشك يا صدام Thayir جلوگيري كرد؟
غالباً وقتي صدام تايلر پس از چند ساعت جدا شدن آب پنير در جعبه بسته بندي مي شود و برنج بسيار ناخوشايند است. در اينجا نكاتي وجود دارد كه مي توانيد براي جلوگيري از آن رعايت كنيد
در بيشتر موارد اگر برنج گرم با كشك سرد مخلوط شود ، آب پنير جدا مي شود. بنابراين فقط وقتي برنج كاملاً سرد شد كشك اضافه كنيد.
اگر پيش از موعد تايمر صدام را تهيه مي كنيد و آن را براي جعبه دفتر يا مدرسه بسته بندي مي كنيد ، اين مرحله را دنبال كنيد. وقتي برنج هنوز داغ است خوب له كنيد. كم كم شير را به برنج داغ بريزيد و له كنيد تا تمام شير جذب شود.
سپس كشك را اضافه كرده و مخلوط كنيد. گرم مزاج را به برنج ماست يا صدام تايلر اضافه نكنيد.
دستور العمل هاي swasthis - دستور تهيه برنج كشك
2. چگونه از ترش شدن برنج كشك جلوگيري كنيم؟
اگر برنج را ترجيح دهيد ، در تابستان ترش مي شود. بنابراين افزودن مقداري شير به برنج از ترش شدن كشك جلوگيري مي كند. نيازي به يخچال نداريد. خواص زنجبيل ، روغن و ادويه جات ترشي جات را براي چند ساعت تازه نگه مي دارد.
3. آيا مي توانيد اين غذا را به نوزادان و كودكان نوپا بدهيد؟
بيشتر مادران جنوب هند پس از 9 ماه به نوزادان خود ماست و برنج غذا مي دهند. فقط برنج و ماست را با هم در مخلوط كن پوره كنيد. مي توانيد اين غذا را به عنوان صبحانه يا ناهار 2 تا 3 بار در هفته سرو كنيد. در هنگام مونسون و زمستان خودداري كنيد. اين بهترين تابستان ها است. لطفاً قبل از معرفي با پزشك خود مشورت كنيد.
اگر كودك نوپايي داريد كه عاشق ماست است ، مي توانيد اين غذا را در هفته 4 تا 5 بار تغذيه كنيد. مقداري سبزيجات مانند هويج و خيار را روي برنج رنده كنيد. همچنين مي توانيد مقداري podi بپاشيد يا سبزيجات سرخ شده را هم بزنيد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید: