مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

آلو پنير

Aloo paneer - به اشتراك گذاري سريع دستور العمل aloo paneer كه مي تواند در كمتر از 20 دقيقه تهيه شود. اين فقط به عنوان يك غذاي فرعي با هر نوع برنج يا روتي مناسب است. براي تهيه اين ماسالا آلو پنير ، ما به سيب زميني آب پز احتياج نداريم ، بنابراين در وقت زيادي صرفه جويي كنيد.

حتي مي توانيد از نخود فرنگي ، پيازچه ، اسفناج ، فلفل دلمه اي بيشتر استفاده كنيد. با استفاده از آمچور يا كاسوري متي يا حتي پاشيدن دانه هاي كنجد مي توانيد طعم هاي اضافي اضافه كنيد

 

حتي مي توانيد با استفاده از پوره گوجه فرنگي يا شير نارگيل غليظ ، يك سس گوساله فوري يا نيمه خشك آلو پنير تهيه كنيد.

در بيشتر مواقع بچه ها انتظار تنوع دارند و بعضي اوقات ايده هاي من تمام مي شود. اما هميشه تعجب كنيد كه تهيه غذا براي بچه ها آسان است.

.

بعضي اوقات من كمي چتني سبز را لك مي زنم و اين پنير آلو را در روتي پر مي كنم تا رول هاي كاتي درست كنم.

من از ماسالاي كوچك گارم استفاده كرده ام تا ظرف را به آرامي ادويه بزنم. در صورت تمايل از پودر ادويه ديگري مانند پودر pav bhaji masala يا sambhar استفاده كنيد.

معمولاً ترجيح مي دهم سيب زميني ها را سرخ كنم اما در صورت داشتن مي توانيد از سيب زميني هاي پخته شده يا بخار پز نيز استفاده كنيد. همچنين براي تقويت تغذيه اين كار را با يك مشت اسفناج خرد شده امتحان كنيد.

 مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر)
  • ▢1 فنجان مكعب پنير
  • ▢2 عدد سيب زميني ، مكعب هاي ريز و درشت
  • ▢1 فلفل دلمه اي خرد شده
  • ▢½ تا 3/4 قاشق چايخوري پودر چيلي قرمز
  • ▢½ تا 3/4 قاشق چايخوري garam masala
  • ▢½ قاشق چايخوري رب سي زنجبيل
  • ▢زردچوبه 1 خرچنگ
  • ▢1 شاخه برگ كاري يا برگ بو (اختياري)
  • ▢sp قاشق چايخوري زيره
  • ▢1 تا 2 قاشق غذاخوري روغن
  • ▢نمك به مزه

تبليغات

 

دستورالعمل ها
  • سيب زميني ها را به مكعب هاي ريز خرد كنيد و بگذاريد تا در آب استفاده شوند.

  • در يك تابه روغن را گرم كنيد ، زيره ، برگ بو را اضافه كنيد ، اجازه دهيد آنها پراكنده شوند ، رب سير زنجبيل را اضافه كنيد. سرخ كنيد تا رايحه خوبي بدست آوريد

  • سيب زميني و زردچوبه را اضافه كنيد ، 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد. آنها را بپوشانيد و بپزيد تا نرم و لطيف شوند ، در صورت نياز آب بپاشيد و بپزيد. سيب زميني ها بايد كاملاً پخته شوند

  • فلفل دلمه اي ، پنير ، نمك ، چيلي قرمز ، ماسالاي گارم را اضافه كنيد. حدود يك دقيقه سرخ كنيد. روي آن را بپوشانيد و فقط براي يك تا دو دقيقه بپزيد تا همه چيز خوب مخلوط شود.

  • بلافاصله به يك كاسه سرو منتقل كنيد تا نرمي aloo paneer را حفظ كند

 

در صورت تمايل به تهيه طعم دهنده مي توانيد از آمچور و ماسوري كاسوري استفاده كنيد براي تهيه نسخه نيمه خشك يا گاوي ، مي توانيد ماسالاي ماخاني يا شير نارگيل يا پوره گوجه فرنگي تهيه كنيد. در صورت استفاده از شير نارگيل بايد در انتها به آن اضافه شود ، در غير اين صورت سس گوجه فرنگي دلمه به نظر مي رسد.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي زنجبيل ژاپني

زنجبيل ترشي در ژاپني gari يا amazu shoga ناميده مي شود. با سوشي يا ساشيمي سرو مي شود و بين انواع مختلف سوشي خورده مي شود. اين به تميز كردن جوانه هاي چشايي و افزايش طعم دهنده ها كمك مي كند. همچنين با Century Eggs - يك غذاي خوشمزه چيني - عالي است. زنجبيل ترشي تهيه شده را مي توانيد به رنگ صورتي يا سفيد در اكثر بازارهاي آسيا پيدا كنيد اما ترجيح دادم خودم تهيه كنم و با خانواده و دوستان به اشتراك بگذارم.


عناصر

 

  • چك ليست مواد تشكيل دهنده
  • 8 اونس ريشه جوان زنجبيل تازه ، پوست كنده شده
  • 1 قاشق چاي خوري نمك دريا
  • 1 فنجان سركه برنج
  • ⅓ فنجان شكر سفيد

دستورالعمل چك ليست
مرحله 1


زنجبيل را به صورت تكه اي خرد كرده و درون ظرف قرار دهيد. نمك دريا را بپاشيد ، هم بزنيد تا پوش شود و اجازه دهيد حدود 30 دقيقه بماند. زنجبيل را به يك شيشه تميز منتقل كنيد.

گام 2


در قابلمه ، سركه برنج و شكر را با هم هم بزنيد تا شكر حل شود. بجوشانيد ، سپس مايع در حال جوش را روي قطعات ريشه زنجبيل در شيشه بريزيد.

 

مرحله 3


اجازه دهيد مخلوط خنك شود ، سپس درب ظرف را گذاشته و حداقل به مدت يك هفته در يخچال نگهداري كنيد. خواهيد ديد كه در عرض چند دقيقه مايع كمي مايل به صورتي مي شود. نگران نباشيد زيرا اين واكنش سركه برنج است كه باعث تغيير مي شود. فقط سركه برنج با كيفيت مي تواند اين كار را انجام دهد! برخي از زنجبيل هاي ترشي تجاري رنگ قرمز دارند. تكه هاي زنجبيل را براي سرو به صورت ورقه هاي نازك كاغذي برش دهيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي لبو را اينطور درست كنيد

اين دستور سالها پيش توسط همسر سالخورده كشاورز به من داده شد و يكي از دستورالعملهاي كنسرو سالانه "بايد" باشد. اگر مقدار زيادي چغندر داريد ، فقط نمك را تكرار كنيد تا چغندر شما تمام شود! لذت بردن!

 

چك ليست مواد تشكيل دهنده

 

  • 10 پوند چغندر كوچك تازه ، ساقه برداشته مي شود
  • 2 فنجان شكر سفيد
  • نمك ترشي 1 قاشق غذاخوري
  • 1 عدد سركه سفيد
  • ¼ فنجان ميخك كامل

دستورالعمل چك ليست
مرحله 1


چغندر را در يك گلدان بزرگ با آب قرار دهيد تا روي آن را بپوشاند. بجوشانيد و بپزيد تا نرم شود ، حدود 15 دقيقه بستگي به اندازه چغندر دارد. اگر چغندر بزرگ است ، آنها را به چهار چهارم برش دهيد. تخليه ، با ذخيره 2 فنجان آب چغندر ، خنك و پوست آن را بگيريد.

 

گام 2


شيشه ها و درب ظرف ها را با حداقل 10 دقيقه غوطه وري در آب جوش استريل كنيد. هر شيشه را با چغندر پر كنيد و به هر شيشه چندين ميخك كامل اضافه كنيد.

 

مرحله 3


در يك قابلمه بزرگ ، شكر ، آب چغندر ، سركه و نمك ترشي را مخلوط كنيد. سريع بجوشانيد. آب نمك داغ را روي چغندرها در شيشه ها ريخته و درپوش آنها را ببنديد.

مرحله 4


يك قفسه را در ته يك انبار بزرگ قرار دهيد و نيمه راه را با آب پر كنيد. بگذاريد روي حرارت زياد بجوشد ، سپس با استفاده از يك نگهدارنده شيشه ها را با احتياط داخل گلدان پايين بياوريد. يك فاصله 2 اينچي بين شيشه ها بگذاريد. در صورت لزوم آب جوش بيشتري بريزيد تا سطح آب حداقل 1 اينچ از بالاي شيشه ها باشد. آب را كاملا بجوشانيد ، قابلمه را بپوشانيد و به مدت 10 دقيقه آنرا پردازش كنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي آووكادو به روش اسپانيايي

آووكادوهاي نارس كمي در آب نمكي ترشي و ملايم و كمي شيرين ترشي مي خورند. اينها براي تهيه در كنار همبرگر ، هات داگ يا غذاي Tex-Mex مورد علاقه شماست. آنها اضافه كردن مضطرب به سالاد نيز! اينها بسيار اعتياد آور هستند. من بيشتر از خريدن آووكادوي نارس خريداري مي كنم. من از آب نمك بارها و بارها استفاده مي كنم. با افزودن بيشتر آووكادو و اجازه دادن به آنها براي 24 ساعت استراحت قبل از مصرف ، مي توان از آب نمك استفاده مجدد كرد. اينها در يخچال حدود 5 روز دوام مي آورند.


عناصر

 

  • دستور العمل اصلي 4 وعده ارائه مي دهد
  • چك ليست مواد تشكيل دهنده
  • 1 ¼ فنجان سركه سفيد مقطر
  • 1 فنجان آب فيلتر شده
  • ½ فنجان شكر سفيد
  • 1 قاشق چاي خوري نمك سنگ
  • 1 قاشق چايخوري دانه خردل قهوه اي
  • 1 قاشق چاي خوري شويد تازه خرد شده
  • ½ قاشق چاي خوري دانه هاي فلفل سياه كامل
  • ½ قاشق چاي خوري تكه هاي فلفل هبانرو
  • 2 عدد فلفل هبانرو
  • 1 حبه سير ، كمي خرد و نصف شده
  • 2 عدد آووكادوي نارس ، پوست كنده و خرد شده به هشتم

دستورالعمل چك ليست
مرحله 1


سركه و آب را در قابلمه تركيب كنيد. شكر و نمك را هم بزنيد. دانه خردل ، شويد ، دانه هاي فلفل ، و تكه هاي فلفل هبانرو را اضافه كنيد. بجوشانيد. هم بزنيد تا شكر و نمك حل شوند. از روي حرارت برداريد تا دماي اتاق خنك شود ، حدود 15 دقيقه.

گام 2


فلفل هابانرو و حبه سير را بين 2 شيشه كنسرو تقسيم كنيد. برش هاي آووكادو را به طور مساوي بين شيشه ها تقسيم كنيد.

مرحله 3


مخلوط سركه را هم بزنيد تا به طور مساوي چاشني را پرداخت كنيد. داخل شيشه ها بريزيد. درها را ببنديد و در يخچال قرار دهيد. خنك شويد تا زماني كه طعم ها تركيب شوند ، حدود 24 ساعت.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شلغم ترشي افزودني عالي براي بسياري از غذاها

سرانجام شلغم دست كم گرفته و مغفول مانده به صحنه مي آيد. آه آن خوبي ترد ، فوشيا! يك ماده اصلي در خاورميانه ، شلغم ترشي افزودني عالي براي بسياري از غذاها يا به تنهايي فوق العاده است. اين دستور 2 عدد شلغم ترشي به ارزش كوزه ميسون ارائه مي دهد ، اما من توصيه مي كنم بيش از كمتر تهيه كنيد زيرا نياز به برنامه ريزي قبلي تا 1 هفته دارد.

چك ليست مواد تشكيل دهنده
  • 2 شلغم ، پوست كنده و خرد شده به گوه هاي 1/2 اينچي
  • 1 چغندر كوچك ، نازك برش خورده
  • 2 حبه سير ، خرد شده
  • 1 فنجان سركه سفيد مقطر
  • 1 فنجان آب
  • 1 قاشق چايخوري شكر سفيد
  • نمك دريا 1 قاشق چايخوري

دستورالعمل چك ليست
مرحله 1


شلغم ، چغندر و سير را بين دو ظرف 16 اونسي ميسون تقسيم كنيد.

گام 2


سركه ، آب ، شكر و نمك را در قابلمه تركيب كرده و بجوشانيد. به مدت 2 دقيقه بجوشانيد. از روي حرارت برداشته و روي شلغم بريزيد ، 1/2 اينچ فضا در بالا بگذاريد. شيشه ها را ببنديد و به مدت 1 هفته در يخچال قرار دهيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آلبالو ترشي خوشمزه

نه تنها آلبالو ترشي خوشمزه به دست مي آوريد ، بلكه راهي آسان براي تبديل سركه به رنگ قرمز تيره افسانه اي با طعمي مزه اي است كه براي هر نوع لباس پوشيدن مناسب و چشم نواز است. به علاوه مي توانيد گيلاس را به سالاد اضافه كنيد.

چك ليست مواد تشكيل دهنده

 

  • 1 فنجان آلبالو ، بدون حفره
  • ½ قاشق چاي خوري نمك
  • 1 فنجان سركه سفيد با كيفيت خوب ، يا در صورت لزوم
  • همه مواد لازم را به ليست خريد اضافه كنيد

دستورالعمل چك ليست
مرحله 1


آلبالوها را بشوييد و آبكش كنيد ، آنها را روي يك ظرف پخت فلزي قرار دهيد و به مدت 1 ساعت در آفتاب قرار دهيد تا مطمئن شويد كاملاً خشك هستند.

گام 2


گيلاس ها را در يك شيشه استريل شده و درب پلاستيك قرار دهيد. نمك اضافه كنيد در سركه بريزيد تا شيشه پر شود. درب ظرف را محكم ببنديد و براي رسيدن به طعم و رنگ ، 3 تا 4 هفته كنار بگذاريد. در يخچال قرار دهيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي با تخمير و بدون استفاده از سركه

اين ترشي هاي سبك دلي به سبك قديمي كاملاً با تخمير و بدون استفاده از سركه ايجاد مي شوند. اين دستور غذايي مقداري توليد مي كند كه ظرف شيشه ماسون نيم گالن را پر مي كند. اگر دوست داريد ، به دليل جذابيت بصري قرمز (و تندي) چند عدد فلفل غير سنتي شيلي د آربول اضافه كنيد!


عناصر


چك ليست مواد تشكيل دهنده
½ آب گالن
خيارهاي 2 پوندي كربي
1 فنجان آب شير
⅓ فنجان نمك كوشر
5 حبه سير تازه يا بيشتر به طعم ميل كنيد
1 دسته شويد تازه ، ساقه هاي اصلاح شده
3 عدد فلفل دلمه اي شيلي د آربول (اختياري)


دستورالعمل چك ليست
مرحله 1


1/2 گالن آب را در يك ظرف بزرگ يا گلدان بريزيد. شل را بپوشانيد و اجازه دهيد به مدت 24 ساعت بماند تا كلر محلول از آن خارج شود.

 

گام 2


خيارهاي ترد را با نگهداري در يخچال يا خيساندن در آب بسيار سرد به مدت 1 ساعت در اختيار داشته باشيد.

مرحله 3


1 فنجان آب را در قابلمه بجوشانيد. نمك را اضافه كرده و هم بزنيد تا مخلوط شود. كنار بگذاريد تا خنك شود.

مرحله 4
خيارها را در آب سرد بشوييد و شكوفه هايي كه ممكن است به آنها بچسبد را از بين ببريد. خيارهاي بزرگ را از طول بچرخانيد. خيارهاي متوسط ​​را از طول به دو نيم كنيد. خيارهايي به اندازه درخت خربزه را كامل بگذاريد.

مرحله 5
حبه هاي سير را پوست بگيريد و به آرامي خرد كنيد ، اما آنها را به صورت تكه تكه و خرد نكنيد.

مرحله 6
آب نمك خنك شده را در يك ظرف 1/2 گالني ميسون بريزيد. خيار ، سير ، شويد و فلفل دلمه اي خشك را كه به صورت زيبايي چيده شده اضافه كنيد. خيارها را محكم بسته بندي كنيد. با ترشي كوچك مي شوند. شيشه را با آب دكلره پر كنيد تا زماني كه خيار فقط پوشانده شود تا از رقيق شدن بيش از حد آب نمك جلوگيري كنيد.

مرحله 7
شيشه را آزادانه بپوشانيد و در دماي اتاق كنار بگذاريد. ظرف را اگر خيلي پر است روي ظرف بچينيد تا دريبل هايش گرفته شود. 12 تا 24 ساعت به ترشي ها زمان دهيد تا تخمير شروع شود. وقتي به مرحله ترشي كه ترجيح مي دهيد: جديد ، نيمه ترش يا ترش ، آنها را در آب نمك و كاملاً پوشانده شده در يخچال قرار دهيد. بيش از حد علامت گذاري نكنيد ، زيرا خنك شدن سرعت را كاهش مي دهد ، اما متوقف نمي شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تربچه ترشي عطر و طعم خوبي به بسياري از چيزها مي دهد

تربچه ترشي عطر و طعم خوبي به بسياري از چيزها مي دهد ، از جمله سالاد ، كاسه رشته ، رشته تاكو و ساندويچ هاي بريزي. آنها حتي به تنهايي عالي هستند! آنها با ادويه ها و ادويه هاي مختلف به راحتي قابل تنظيم هستند. اينها در عرض چند دقيقه آماده مي شوند ، اما طعم فقط يك شبه بهتر مي شود. آنها هرچه بيشتر بنشينند سايه اي دوست داشتني از رنگ صورتي به خود مي گيرند. براي برش سريع و يكنواخت از دستگاه برش دهنده ماندولين استفاده كنيد. براي چندين هفته نگه داريد


عناصر

 

  • دستور العمل اصلي 4 وعده ارائه مي دهد
  • چك ليست مواد تشكيل دهنده
  • 10 تربچه ، خلال نازك
  • ⅔ فنجان سركه شراب سفيد
  • ⅓ فنجان آب
  • 1 قاشق غذاخوري شكر سفيد
  • 1 قاشق چايخوري نمك
  • غلاف انيسون 1 ستاره
  • oon قاشق چاي خوري دانه زيره
  • ½ قاشق چاي خوري دانه هاي فلفل سياه

دستورالعمل چك ليست


مرحله 1
برش هاي تربچه را درون ظرفي به اندازه يك پيمانه درب دار قرار دهيد.

گام 2
سركه و آب را در يك قابلمه كوچك غير واكنشي روي حرارت متوسط ​​گرم كنيد. شكر و نمك را بزنيد تا حل شود. از روي حرارت برداشته و غلاف باديان ستاره اي ، زيره و دانه هاي فلفل سياه را اضافه كنيد. بگذاريد 5 تا 10 دقيقه كمي خنك شود.

مرحله 3
مايعات را روي تربچه بريزيد. روي آن را بپوشانيد و بگذاريد تا در دماي اتاق خنك شود ، سپس در يخچال قرار دهيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

يك ترشي واقعاً دلپذير با طعم فلفل

يك ترشي واقعاً دلپذير كه باعث رضايت ما كساني خواهد شد كه دندان شيرين شلي داريم. من به دنبال يك دستور العمل ترشي واقعاً خوش طعم ، نه شيرين ، بلكه نه فقط تند بوده ام. نكته اصلي ، تنوع مواد تشكيل دهنده است ، نه فقط كاهش قند. فقط 24 ساعت در يخچال است و آنها براي ميان وعده آماده هستند.


چك ليست مواد تشكيل دهنده


1 ¼ فنجان آب
1 ¼ فنجان سركه سفيد
2 قاشق چاي خوري نمك ترشي
1 قاشق چايخوري كل دانه هاي فلفل تلي چري
1 قاشق چايخوري دانه خردل زرد
½ قاشق چاي خوري دانه خردل قهوه اي
½ قاشق چاي خوري شكر سفيد
¼ قاشق چاي خوري شله فلفل قرمز خرد شده ، يا بيشتر به مزه
6 عدد خيار ترشي
on پياز سفيد كوچك ، خلال شده
8 شاخه شويد تازه
1 حبه سير ، كمي خرد شده


دستورالعمل چك ليست
مرحله 1


آب ، سركه ، نمك ، دانه هاي فلفل ، دانه خردل زرد و قهوه اي ، شكر و پوسته هاي فلفل قرمز خرد شده را در قابلمه روي حرارت متوسط ​​تركيب كنيد. 5 تا 7 دقيقه تا زماني كه شكر و نمك حل شوند بپزيد. اجازه دهيد مخلوط خنك شود ، حدود 30 دقيقه.

گام 2


خيارها را به صورت نيزه اي خرد كرده و در يك ظرف شيشه اي با دهان بزرگ 1 ليتري بسته بندي كنيد. برش هاي پياز ، شاخه هاي شويد و سير را اضافه كنيد. مخلوط سركه خنك شده را روي خيارها در شيشه بريزيد تا كاملاً پوشانده شود. قبل از سرو با درپوش در بسته و به مدت 24 ساعت در يخچال قرار دهيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي دوازده مخلوط ايتاليايي

يكي از مواردي كه من در سفرهايمان به ايتاليا دوست دارم نمونه برداري از اقلام مختلفي است كه اقوام شوهرم از باغ هاي خود نگهداري كرده اند. Finocchi (رازيانه) موجود در agrodolce (ترش-شيرين) يكي از آنهاست! مي توان آن را به عنوان يك غذاي فرعي (كنتورو) يا به عنوان همراه با يك لوبيا سرو كرد. شيشه ها را مي توان تا 1 سال در يك مكان خشك و خنك نگهداري كرد. هر شيشه اي كه مهر و موم نكرده باشد بايد در يخچال قرار داده شود و ظرف 2 هفته مصرف شود.


مواد لازم :
  • پياز رازيانه 1 پوندي ، هسته اي و برش خورده
  • 3 فنجان آب
  • 2 فنجان سركه شراب سفيد
  • نمك كوشر 1 قاشق غذاخوري
  • ½ فنجان شكر نيشكر توربينادو
  • ⅓ فنجان روغن زيتون بكر
  • 3 قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده خرد شده

دستورالعمل 
مرحله 1


2 شيشه را از نظر وجود ترك و حلقه ها بررسي كنيد تا زنگ زدگي نداشته باشد و هر نوع نقص را دور بريزيد. تا زماني كه رازيانه آماده شود ، در آب در حال جوش قرار بگيريد. درب ها و حلقه هاي جديد و استفاده نشده را در آب گرم و صابون بشوييد.

گام 2


رازيانه خرد شده را در آبكش قرار دهيد و خوب بشوييد.

مرحله 3


آب ، سركه و نمك را در قابلمه بزرگي تركيب كرده و بجوشانيد. رازيانه ، شكر ، روغن زيتون و پياز كوهي را اضافه كنيد. هم بزنيد تا تركيب شود. دوباره به جوش آورده و به مدت 3 دقيقه بپزيد.

مرحله 4


رازيانه را با يك قاشق سوراخ دار از مايع پخته شده خارج كرده و درون شيشه هاي استريل شده قرار دهيد. شيشه ها را با مايع داغ پخت و پز پر كنيد و فضاي سر 1/2 اينچي را بگذاريد. قسمت بالاي شيشه ها را با يك پارچه تميز پاك كنيد. درب ظرف ها را بگذاريد و محكم كنيد.

مرحله 5


يك قفسه را در ته يك انبار بزرگ قرار دهيد و نيمه راه را با آب پر كنيد. با استفاده از يك نگهدارنده ، شيشه هاي پايين را با فاصله 2 اينچ در آب جوش بگذاريد تا جوشانده شود. در آب جوش بيشتري بريزيد تا شيشه ها حداقل 1 اينچ بپوشند. بگذاريد تا جوش بيايد ، روي آن را بپوشانيد و به مدت 15 دقيقه آنرا پردازش كنيد.

مرحله 6


شيشه ها را با دستگاه شيشه بلند كنيد و بگذاريد روي حوله آشپزخانه ، با فاصله چند اينچ ، به مدت 12 تا 24 ساعت بماند. مركز هر درب را با انگشت فشار دهيد تا اطمينان حاصل كنيد كه درب به بالا يا پايين نمي رود. حلقه ها را براي نگهداري برداشته و به مدت 1 هفته در يك مكان تاريك و خنك نگهداري كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)