مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

ترشي انگور فرنگي ستاره يا دستور هارفي آچار

ترشي انگور فرنگي ستاره يا دستور هارفي آچار - يك دستور العمل آسان ترشي انگور فرنگي استار كه به نور خورشيد و خشك شدن در مقابل نور خورشيد نياز ندارد.

ترشي انگور فرنگي ستاره


هر تابستان ، من اين ترشي انبه پنجابي درست مي كنم. اين بار مثل تابستان ها ترشي انبه درست نكردم ، گاهي باران مي بارد و ابري مي شود. نمي خواستم شانس بياورم. به طرز عجيبي رسماً فصل موسم آن اينجاست و باران نمي بارد. من اين ترشي انگور فرنگي استار درست كردم چون نمي خواستم به خورشيد كه در آن زمان غير قابل پيش بيني بود اعتماد كنم.

در اين دستورالعمل ترشي ستاره انگور فرنگي انگور ، جدا از اينكه روغن را با ادويه جات ترش كنيد ، غذاي ديگري وجود ندارد. من ترشي را به مدت 7 روز در يك مكان خشك در پيشخوان آشپزخانه ام در دماي اتاق نگه داشتم. فقط مطمئن شويد كه از يك بطري يا شيشه شيشه استريل شده براي ترشي استفاده مي كنيد. در حين ذخيره سازي ترشي ، مربا ، سس يا كدو ، من هميشه شيشه ها را استريل مي كنم.

براي تهيه اين ترشي به سبك كرالا ، من در يكي از كتابهاي آشپزي كه دارم ، يك دستور غذا را ذكر كردم. نسبت ها را بسيار تغيير داد. نتيجه اين كار يك ترشي مزه دار و ادويه دار بود. مقدار روغن و نمك اضافه شده در ترشي به عنوان مواد نگهدارنده طبيعي كمك مي كند و اجازه نمي دهد ترشي خراب شود. همين روش ترشي و دستورالعمل را مي توان با آمل يا انگور فرنگي هندي نيز تهيه كرد. اين ترشي حدود 6 ماه خوب باقي مي ماند و عملكرد آن حدود 500 گرم است.

ترشي انگور فرنگي ستاره اي را مي توانيد با هر وعده غذايي هندي سرو كنيد. اين واقعا با برنج sambar ، dal-rice و حتي برنج كاملاً مطابقت دارد. اين ترشي را مي توانيد با برنج بخارپز شده و با كمي غزه يا روغن سرو كنيد.

اگر به دنبال گزينه Pickle reCIpes بيشتر هستيد ، بررسي كنيد:

  • ترشي آملا
  • ترشي فلفل سبز
  • دستور تهيه ترشي فلفل قرمز
  • ترشي ليمو
     

عناصر

 

  • مواد اصلي براي ترشي گل انگور استار
  • .400 گرم انگور فرنگي انگور
  • ▢¼ فنجان پودر چيلي قرمز (پودر مرغ لال)
  • ▢1 قاشق چاي خوري پودر زردچوبه (هالدي)
  • ▢½ فنجان نمك سنگ (خوراكي و غذايي) (sendha namak) يا در صورت لزوم اضافه كنيد
  • براي ترشي خيار تمشك ستاره اي
  • ▢½ فنجان + 3 قاشق غذاخوري روغن كنجد (til ka tel) - يكي هند و نه آسياي شرقي
  • ▢1 قاشق چاي خوري دانه خردل (ري)
  • p1 قاشق چاي خوري متي كي دان (دانه شنبليله)
  • ▢ 1 قاشق چايخوري آسافوتيدا (hing)

حالت كوك


هنگام تهيه دستورالعمل ، از تاريك شدن صفحه نمايش خود جلوگيري كنيد

ابتدا انگور فرنگي ستاره اي را در آب بشوييد. آنها را با يك دستمال آشپزخانه خشك كنيد. نبايد اثري از رطوبت باشد.
آنها را در يك كاسه بزرگ ببريد. پودر چيلي قرمز ، پودر زردچوبه و سنگ نمك را اضافه كنيد. خيلي خوب مخلوط كنيد.
در يك ظرف ديگر ابتدا روغن كنجد را گرم كنيد.

سپس دانه خردل و دانه شنبليله را اضافه كرده و اجازه دهيد تا پراكنده شود.
سپس آسافوتيدا را اضافه كنيد. شعله را هم بزنيد و خاموش كنيد.
بگذاريد روغن كاملاً خنك شود و سپس آن را روي انگور فرنگي هاي انگور فرنگي ريخته شده با ادويه ها بريزيد. خيلي خوب مخلوط كنيد.
ترشي را در يك ظرف استريل شده قاشق بزنيد.
محكم با درب بسته و ترشي را به مدت 7 روز در گوشه خشك آشپزخانه خود نگه داريد.
بعد از هر 2 تا 3 روز ، يك بطري يا شيشه ترشي را با يك قاشق خشك تميز خوب تكان دهيد يا هم بزنيد.
ترشي انگور فرنگي ستاره پس از 7 روز آماده خواهد شد.
پس از آماده شدن ترشي ، آن را در يخچال يا در دماي اتاق نگه داريد.
در آب و هواي سرد مي توانيد در خارج از منزل نگه داريد. در آب و هواي گرم و مرطوب ، آن را در يخچال نگه داريد. ترشي انگور فرنگي ستاره اي را با هر وعده غذايي هندي به دلخواه خود ميل كنيد.
فيلم هاي ما را دوست داريد؟ سپس براي دريافت آخرين به روزرساني هاي Recipe Video ، ما را در يوتيوب دنبال كرده و مشترك شويد.

اين دستور را امتحان كرده ايد؟
اگر دستورالعمل را درست كرده ايد و آن را دوست داريد ، پيوند دستور العمل را در فيس بوك ، توييتر و پينترست به اشتراك بگذاريد. براي instagram به ذكرdassanasvegrecipes و برچسب #dassanasvegrecipes!
كليه مطالب و عكس هاي ما از حق چاپ محفوظ است. لطفا كپي نكنيد به عنوان يك وبلاگ نويس ، اگر مي خواهيد اين دستورالعمل را تطبيق دهيد يا يك ويديوي YouTube بسازيد ، لطفاً دستور العمل را با كلمات خود بنويسيد و يك لينك قابل كليك به دستور العمل موجود در اين آدرس اينترنتي بدهيد.

 

طرز تهيه دستور تهيه ترشي انگور فرنگي ستاره دار


1. ابتدا انگور فرنگي را بشوييد و با حوله آشپزخانه خشك كنيد. نبايد اثري از رطوبت باشد. اندازه اينها كوچك است و به طرز لذيذي ترش هستند. اين انگور فرنگي هاي ستاره اي به نام arai nellikai نيز شناخته مي شوند. من دانه ها را حذف نكردم زيرا اين دانه ها خيلي كوچك بودند اگر از تنوع بيشتري استفاده مي كنيد ، دانه ها را خرد كرده و جدا كنيد. در صورت وجود ، كناره هايي كه كبود شده اند را برش دهيد.

شستن انگور فرنگي براي دستور تهيه ترشي انگور فرنگي
2. انگور فرنگي را در يك كاسه بزرگ بريزيد. پودر چيلي قرمز ، پودر زردچوبه و نمك سنگ را اضافه كنيد.

نمك براي ترشي انگور فرنگي انگور فرنگي
3. مخلوط كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

يك ترشي فوري 15 دقيقه اي به سبك كرالا

Nurukku Manga Achar همراه با عكس هاي ويديويي و گام به گام. اين يك ترشي فوري 15 دقيقه اي به سبك كرالا است كه در طول جشنواره ها و جشن ها براي سديا درست مي شود. اين دستور از مادرم تهيه مي شود و معمولاً در محل ما بود.


در مالايايي كلمه "Sadhya" به معني ضيافتي است كه در آن ضيافت گياهخواري از غذاهاي مختلف درست مي شود و روي برگ درخت چنار سرو مي شود.


 روي نام: به زبان مالايالامي

‘Nurukku‘ به معني قطعات خرد شده يا خرد شده كوچك است
‘Manga‘ مخفف mango و
‘Achar‘ به معني ترشي است.
2. مواد لازم: ترشي با انبه خرد شده خرد نشده ، دانه خردل ، برگ كاري و برخي از پودرهاي ادويه تهيه مي شود. اين ترشي به نور خورشيد يا فرآيند پخت و پز زيادي نياز ندارد.

3. زمان لازم: بهترين قسمت از اين دستور تهيه ترشي اين است كه مي توان در كمتر از 15 دقيقه درست كرد.

4. On Weight: در قالب عكس گام به گام ، من از 4 انبه سبز كوچك استفاده كرده ام كه با هم 300 گرم وزن داشتند. در اين ويدئو ، من از يك انبه بزرگ كه حدود 300 گرم وزن داشت استفاده كرده ام. بسته به اندازه انبه سبز خام ، تعداد انبه متفاوت خواهد بود. بنابراين وقتي آنها را خرد مي كنيد ، بايد حدود 1 تا 1.25 فنجان مكعب خرد شده دريافت كنيد.

5. مقياس بندي: همچنين مي توانيد با دو برابر كردن مواد ذكر شده در كارت دستورالعمل زير ، مقدار دستور را به راحتي افزايش دهيد. من شخصاً اين ترشي را دوست دارم زيرا به سرعت درست مي شود و مي توان آن را به مقدار كم تهيه كرد.

چند دستورالعمل شگفت انگيز ترشي هندي:
  • ترشي انبه
  • گجراتي متيا كري
  • انبه آواكايا
  • ترشي ليمو
  • ترشي چيلي سبز
  • لعل ميرچ كا آچار

ارائه پيشنهادات و ذخيره سازي:

شما مي توانيد Nurukku Manga Achar را به عنوان يك غذاي فرعي در وعده هاي غذايي Sadya يا با هر وعده غذايي هند جنوبي سرو كنيد. همچنين مي توانيد اين ترشي را با برنج دال يا كشك يا دال خيچدي يا سمبر سادام (سمر با برنج بخارپز) سرو كنيد.

ترشي ها به عنوان چاشني يا غذاي جانبي همراه با برنج ، سبزيجات يا پولائو عالي هستند. در واقع برخي از مردم حتي دوست دارند ترشي را با روتي ، متي تپلا و پاراتا ميل كنند.

اين ترشي را مي توان هر روز در فصل انبه تهيه كرد. در دماي اتاق ، اين مدت 1 تا 2 روز ادامه خواهد داشت. اگر بعد از تهيه ترشي مستقيماً در يخچال نگهداري كنيد ، حدوداً يك هفته دوام مي آورد.

طرز تهيه Nurukku Manga Achar


1. تمام مواد را آماده نگه داريد. من ترجيح مي دهم همه چيز را راحت نگه دارم ، زيرا اين روند پخت را تسريع مي كند.

ادويه جات كه در بشقاب نگهداري مي شوند
2. 4 ريز (300 گرم) بشوييد و سپس آنها را با حوله آشپزخانه تميز خشك كنيد. هيچ اثري از رطوبت روي آنها نباشد. در ويدئوي بالا ، من از 1 انبه بزرگ كه حدود 300 گرم وزن داشت استفاده كرده ام. در حالي كه در عكس هاي گام به گام ، من از 4 انبه كوچك استفاده كرده ام و در مجموع 300 گرم وزن دارند.

انبه سبز كه در يك سيني نگهداري مي شود
3. پوست آنها را پوست بگيريد. اين مرحله اختياري است.

انبه نارس سبز پوست كنده و خرد شده
4. آنها را به قطعات يا مكعب هاي كوچك لقمه خرد كنيد. خرد كردن كمي سخت است ، بنابراين از يك چاقوي خوب استفاده كنيد و مراقب دستان خود باشيد. آنها را در يك كاسه مخلوط يا يك ظرف پهن قرار دهيد. بعد از خرد كردن ، بايد حدود 1 تا 1.25 فنجان مكعب خرد شده بدست آوريد.

انبه بيشتر در مكعب هاي كوچك خرد شده و در يك صفحه سفيد نگهداري مي شود
5. 1 قاشق چايخوري پودر زردچوبه ، 3 قاشق چايخوري پودر چيلي قرمز كشميري و 1 قاشق چايخوري نمك را روي مكعب هاي خرد شده بپاشيد. در صورت تمايل مي توانيد پودر چيلي قرمز كشميري را براي ادويه كمتري كاهش دهيد.

ادويه جات ترشي جات ، نمك اضافه شده به مكعب هاي خرد شده انبه
6. همه چيز را با قاشق به خوبي مخلوط كنيد.

ادويه و نمك با مكعب انبه مخلوط مي شود
7. ماسالا بايد مكعب ها را به خوبي بپوشاند. انبه هاي روكش دار ماسالا را در يك كاسه ضد حرارت برداريد.

مخلوط انبه به طور مساوي مخلوط شده در يك كاسه شيشه اي ضد حرارت گرفته شده است
خوي براي ترشي

8- 4 قاشق غذاخوري روغن كنجد (روغن جينجلي - تهيه شده با دانه كنجد خام) را در يك ظرف كوچك يا كاداي گرم كنيد. همچنين مي توانيد از روغن خردل يا روغن آفتابگردان استفاده كنيد.

روغن كنجد در يك ظرف كوچك استيل گرم مي شود.
9. 2 قاشق چايخوري دانه خردل ، 1 قاشق چايخوري دانه شنبليله و sp قاشق چايخوري آسافوتيادا اضافه كنيد.

دانه خردل ، دانه شنبليله و آسفوئتيدا به روغن داغ افزوده مي شود
10. هنگامي كه آنها شروع به ترك خوردن كردند ، 8 تا 10 برگ كاري اضافه كنيد. 1 تا ثانيه سرخ كنيد و سپس شعله را خاموش كنيد.

برگ هاي كاري به روغن اضافه شده است.
11. اين مخلوط گرم يا گرم روغن را روي انبه هاي مخلوط ماسالا بريزيد.

مخلوط روغن داغ و ادويه جات در مكعب انبه در كاسه شيشه ضد حرارت اضافه مي شود.
12. همه چيز را با قاشق خيلي خوب مخلوط كنيد.

خوب مخلوط كنيد
13. بگذاريد ترشي خنك شود و در يك بطري شيشه اي تميز و استريل شده نگهداري شود. ترشي آماده است. اين ترشي را به عنوان يك چاشني در كنار وعده غذايي مورد علاقه خود مانند برنج كشك يا برنج خيچدي يا سمبر يا سبزيجات پوليو يا برياني سبزيجات سرو كنيد. ترشي را براي استفاده بعدي در يخچال قرار دهيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور تهيه ترشي وگان از انگور فرنگي هندي

دستور تهيه ترشي آملا با عكس گام به گام - دستورالعمل تند و خوشمزه آملا آواكايا به سبك آندرا. اين ترشي وگان از انگور فرنگي هندي تهيه مي شود كه در هندي به آن amla نيز گفته مي شود.

ترشي آملا ، دستور تهيه آملا آواكايا
در youtube چند فيلم براي تهيه amla avakaya ديده بودم. بعداً با استفاده از تركيبات خودم و با در نظر گرفتن چند مرحله ديگر ، ترشي درست كردم.


نتيجه يك ترشي ادويه دار با طعم ترش آملا بود كه با طعم هاي روستايي دانه خردل و روغن كنجد تركيب مي شود.

اين ترشي آملا آنقدر خوب بود كه زود تمام شد. ما قبلاً آن را با پاراتاها و وعده هاي غذايي روزمره خود مي خورديم.

 

نكاتي براي تهيه ترشي انگور فرنگي هندي


براي تهيه اين ترشي به نور خورشيد نيازي نداريد.
اين ترشي آملا بيشتر در سمت ادويه دار است ، بنابراين اگر ترشي تند كمتري داريد مي توانيد پودر فلفل قرمز قرمز كمتري اضافه كنيد.
همچنين من هنگام تهيه ترشي از مقدار خوبي روغن استفاده مي كنم ، به طوري كه ترشي براي مدت طولاني باقي مي ماند. اگر مي خواهيد مي توانيد روغن كمتري اضافه كنيد.
به جاي روغن كنجد مي توان از روغن بادام زميني يا روغن آفتابگردان استفاده كرد.
دستور العمل يك گروه كوچك ترشي درست مي كند و خيلي خوب با برنج دال ، برنج كشك و برنج سامبار مطابقت دارد. در واقع ، شما حتي مي توانيد ترشي را با برنج بخارپز مخلوط كرده و ميل كنيد.

 

طرز تهيه ترشي آملا

 

  • 1. ابتدا آملا را به خوبي در آب بشوييد. سپس آنها را با حوله تميز آشپزخانه خشك كنيد. يا مي توانيد آنها را روي يك دستمال نخي يا بشقاب پهن كرده و بگذاريد به طور طبيعي خشك شوند. هيچ اثري از آب و رطوبت روي آملا وجود نداشته باشد.
  • 2. سپس در يك چرخ ، 2 قاشق غذاخوري دانه خردل و ¼ قاشق چاي خوري دانه شنبليله اضافه كنيد.
  • دانه خردل براي ترشي آملا
  • 3. خرد كنيد تا پودر نيمه ريز شود. كنار بگذاريد
  • پودر خردل براي amla avakaya
  • آشپزي املا
  • 4. آمله را خرد كرده و دانه ها را خارج كنيد. خرد كردن املا زمان بر است. اگر اندازه آملا كوچك باشد ، مي توانيد آنها را كامل نگه داريد. من آنها را خرد كردم زيرا نمي خواهم وقتي دانه ها خورده شوند ، در دهان بريزند.
  •  
  •  
  • 5. يك روغن فنجان كنجد (روغن جينجلي) را در كاداي يا تابه گرم كنيد.
  • دستور تهيه ترشي آملا
  •  
  • 6. تكه هاي آمله خرد شده را اضافه كنيد.
  •  
  • 7. خوب مخلوط كنيد.
  •  
  • 8. ظرف را بپوشانيد و اجازه دهيد قطعات آملا در روغن بپزند. در اين بين بررسي كنيد.
  •  
  • 9. نيازي نيست كه قطعات آملا را تا طلايي بپزيد. بايد پخته شوند تا نرم شوند. چاقو را از چند قطعه بلغزانيد و بايد به راحتي بلغزانيد. اين پخت و پز روي شعله متوسط ​​و كم حدود 6 تا 7 دقيقه طول مي كشد.
  •  
  • 10. پس از پخت قطعات آملا ، شعله را خاموش كنيد. 2 تا 3 حبه سير متوسط ​​(خرد شده) اضافه كنيد. خوب مخلوط كنيد و بگذاريد اين مخلوط گرم شود. حدود 10 دقيقه كنار بگذاريد و بگذاريد قطعات آملا فقط در ظرف باشند.
  •  
  • 11. سپس 3 قاشق غذاخوري پودر چيلي قرمز ، 1 قاشق چايخوري پودر زردچوبه ، 1 تا 1.5 قاشق غذاخوري نمك و دانه خردل خرد شده + پودر شنبليله اضافه كنيد. ابتدا 1 قاشق غذاخوري نمك اضافه كنيد. خيلي خوب مخلوط كنيد. اگر نمك كمتري داشت ، نمك بيشتري اضافه كنيد. اگر مزه ترشي شور تر باشد ، خوب مثل زمان بلوغ ، مزه شور اضافي آن از بين مي رود.
  • 12. خيلي خوب مخلوط كنيد و بگذاريد اين مخلوط خنك شود.
  •  
  • 13. حالا 1 قاشق غذاخوري آب ليمو اضافه كنيد.
  •  
  • 14. دوباره مخلوط كنيد.
  •  
  • 15. ترشي را در يك ظرف شيشه استريل و تميز قاشق بريزيد. با درپوش آن را بپوشانيد و كنار بگذاريد.
  •  
  • 16. اكنون Now فنجان روغن را در يك تابه كوچك يا تادكا گرم كنيد. اين مرحله اختياري است و مي توان از آن چشم پوشي كرد.
  •  
  • 17. شعله را كم نگه داريد و ¼ قاشق چاي خوري آسافوتيادا اضافه كنيد.
  •  
  • 18- خوب مخلوط كرده و سپس شعله را خاموش كنيد. بگذاريد اين روغن خنك شود
  •  
  • 19. سپس اين روغن را در ظرف خيارشور بريزيد.
  •  
  • 20. مقداري روغن در بالا شناور مي شود و خوب است. شيشه را با درپوش بپوشانيد و اجازه دهيد ترشي 3 تا 4 روز بالغ شود. در جاي خشك نگهداري شود.
  •  
  • 21. ترشي آملا را با وعده غذايي روزمره خود سرو كنيد. بعد از شروع استفاده از ترشي ، آن را در يخچال قرار دهيد.


  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دستور تهيه ترشي ليمو فوق العاده آسان

    اين دستور تهيه ترشي ليمو فوق العاده آسان و بدون روغن ، روشن ترين و چاشني چاشني را براي لذت بردن از غذاهاي هندي مورد علاقه شما ايجاد مي كند. ترشي ليمويي خانگي ادويه دار (يا ترشي آهك) فقط شامل 4 ماده ساده است و به طور طبيعي كم چرب ، فاقد گلوتن و گياهخوار است. دستورالعمل هاي گام به گام ما را با عكس دنبال كنيد تا اكنون دسته اي بسازيد كه فقط در عرض چند روز آماده لذت بردن است!

    ترشي ليمو در يك ظرف شيشه اي روي تخته آبي


    اين دستور تهيه ترشي آهك خانوادگي براي تهيه يك چاشني ادويه اي و كاملاً ترش كاملاً امتحان شده و تقريباً از هر وعده غذايي هندي تعريف مي كند.


    اين يك عطر و طعم عالي به ميز اضافه مي كند ، و اگرچه تهيه آن بدون زحمت انجام مي شود اما يك طرف مورد استقبال است كه براي مهمانان واقعاً چشمگير به نظر مي رسد.

    دستور تهيه ترشي ليمو خانگي من به فرآيند ترشي 4 تا 5 روز در زير نور آفتاب نياز دارد ، اما قول مي دهم تهيه آن بسيار آسان است و ارزش هر دقيقه را دارد.

     

     

    ليمو يا آهك
    معمولاً در بسياري از دستورالعمل هاي ترشي هند مي توان ليمو و آهك را براي يكديگر عوض كرد. در مورد اين ترشي هم همينطور است.

    ليمو: ليموهاي تازه ، رسيده و پوست نازك در اينجا بهترين هستند. ليموهايي كه پوست ضخيمي دارند مي توانند ترشي را تلخ كنند و نرم شدن آن زمان بيشتري مي برد. مي توانيد هر اندازه ليمو داشته باشيد. اما آنها بايد آبدار و خشك و پژمرده نباشند. بنابراين از ليمو تازه استفاده كنيد. از ليموهايي كه از بيرون قهوه اي يا بي رنگ شده اند استفاده نكنيد.
    آهك: ما هميشه اين ترشي را با ليمو درست مي كنيم. حتي مي توانيد با آهك درست كنيد. اگر ليموترش نرم نمي شود ، بگذاريد ترشي چند روز بيشتر در زير نور آفتاب بالغ شود. اگر از آهك استفاده مي كنيد ، اندازه گيري وزن 250 گرم را انجام دهيد.


    ادويه جات ترشيجات


    در اين دستورالعمل ترشي ليمو ادويه ها كم است ، تقريباً دو مورد - دانه هاي كاروم و پودر چيلي قرمز با چاشني مقداري نمك.

    دانه هاي carom: ماده اصلي ادويه در اين دستورالعمل دانه هاي carom است (به هندي ajwain). اين دانه هاي كوچك به رنگ قهوه اي روشن و داراي رايحه آويشن مانند با طعمي تند و تيز هستند. دانه هاي كاروم براي هضم غذا عالي هستند. اين ادويه با هيچ ادويه ديگري قابل تعويض نيست. اگر در خارج از هند زندگي مي كنيد به راحتي مي توانيد دانه هاي كاروم را به صورت آنلاين در يك فروشگاه مواد غذايي هند خريداري كنيد.

    پودر چيلي قرمز: براي افزودن كمي گرما از پودر چيلي قرمز استفاده مي شود. پودر فلفل قرمز ، كه ما در غذاهاي هندي استفاده مي كنيم ، به سادگي پنيرهاي قرمز خشك شده است. اين پودر چيلي مكزيكي نيست كه داراي پونه كوهي يا زيره باشد. فلفل دلمه يا پاپريكا جايگزين خوبي است. فلفل قرمز دودي نيز طعم عالي خواهد داشت.
    نمك: هر نوع نمك خوراكي خوب كار مي كند. نمك دريايي ، نمك كوشر ، نمك صورتي هيماليا ، غذاي سبك و نمك سنگ خوراكي همه مي توانند استفاده شوند. اگر مي خواهيد از نمك سياه استفاده كنيد ، پس از آن در تركيب با مقداري نمك ديگر استفاده كنيد. به ياد داشته باشيد كه وقتي ترشي را براي خشك شدن در آفتاب نگه داريد مقداري نمك به آن اضافه كنيد. افزودن نمك از خراب شدن ترشي در بالا جلوگيري مي كند.
    به خواندن ادامه دهيد تا بياموزيد كه چگونه ترشي ليموترش را از ابتدا و بدون روغن و پخت و پز تهيه كنيد.

     

    راهنماي گام به گام طرز تهيه ترشي ليمو


    مرحله 1 - ليموها را آماده كنيد
    1. ابتدا 6 يا 7 عدد ليمو متوسط ​​يا 7 يا 8 ليمو (250 گرم يا تقريباً نيم پوند) را با آب بشوييد و خشك كنيد و يا حوله خشك كنيد.

    توجه: قبل از شروع كار ، اطمينان حاصل كنيد كه صفحه برش ، فضاي كار و دست هاي شما بسيار تميز و خوب خشك شده اند. با اين كار اطمينان حاصل خواهيد كرد كه شيشه ترشي ليمو را در طي مراحل ترشي آلوده نكنيد.


    ليمو هاي زرد تازه را بشوييد و خشك كنيد روي يك دستمال آشپزخانه
    2. پس از خشك شدن ليمو ، هر بار يك ليمو را برداشته و چهار برش برش دهيد در حالي كه مراقب هستيد ميوه كامل بماند (مانند تصوير زير). كاملاً برش نزنيد!

    برش ليمو

    3. مقداري آبغوره را فشار دهيد - حدود ¼ تا po قاشق چاي خوري از هر قطعه ليمو در يك كاسه. ليموها را زياد فشرده نكنيد - مي خواهيد شكل و سيري آنها حفظ شود.

    ظرف آبليمو را كنار بگذاريد تا بعداً استفاده شود. افزودن مقداري آبليمو به حفظ ترشي كمك مي كند.

    اگر وقتي آب را فشار داديد ، دانه ها ريختند ، آنها را با يك قاشق كوچك برداشته و دور بريزيد. اگر دانه ها در ليمو باقي بمانند ، بگذاريد بمانند. نيازي به حذف آنها نيست.

    ليمو فشرده مي شود تا مقداري آب در يك كاسه زرد رنگ بگيريد

    4. در يك بشقاب يا كاسه ديگر ، 1 قاشق غذاخوري دانه هاي كاروم (اجوان) ، ½ قاشق غذاخوري پودر چيلي قرمز يا فلفل قرمز ، و 1 قاشق غذاخوري نمك اضافه كنيد.

    دانه هاي كاروم ، پودر چيلي قرمز و نمك در يك صفحه سفيد كوچك
    5. خيلي خوب مخلوط كنيد.

    ادويه و نمك خوب مخلوط شده و ترشي ليمو يا ترشي آهك درست مي شود

    6. از انگشتان خود يا يك قاشق كوچك براي پر كردن و داخل قسمت داخلي هر ليمو با مخلوط ادويه استفاده كنيد.

    بعد از اتمام پر كردن ليموها ، مقداري ادويه باقي مي ماند. اين تركيب ادويه را رزرو كنيد زيرا بعداً از آنها استفاده خواهيم كرد.

    مخلوط ادويه و نمك كه داخل يك ليمو تقريباً برش خورده پر شده است
    مرحله 2 - ليموها را در يك ظرف قرار دهيد



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    ترشي آواكايا يا آواكايا يك ترشي تند و قوي

    دستورالعمل آواكايا با عكس هاي گام به گام - ترشي آواكايا يا آواكايا يك ترشي تند و قوي است كه با انبه هاي خام از غذاهاي آندرا درست مي شود. غذاهاي آندرا به دليل دستور العمل هاي تند و همچنين خوشمزه معروف هستند. اين ترشي نيز تفاوتي ندارد و يكي از گوهرهاي غذاهاي آندرا است.

     

    دستور ترشي آواكايا انبه


    هر تابستان ، ترشي ، شربت و كدو تنبل تهيه مي كنم. در حالي كه من معمولاً ترشي انبه پنجابي درست مي كنم اما امسال ترشي آواكايا درست كردم. براي روش ، به وب سايت هاي Sailus food و Gayatri vantillu مراجعه كردم. نسبت مواد تشكيل دهنده در دستور تهيه ترشي مال من است. من سعي كرده ام ببينم تعادل ادويه ، تندي ، گرما و نمكي در ترشي وجود دارد.

    مراحل تهيه ترشي آواكايا بسيار آسان است. فقط شما بايد از قسمت تميزي و رطوبت مراقبت كنيد. همه چيز از جمله انبه ، كاسه ، قاشق و غيره بايد تميز و خشك باشد. همچنين ترشي بايد در جاي خشك نگهداري شود تا بالغ شود. حتي مي توانيد در نور آفتاب نگه داريد. ترشي يك هنر است و به محض تجربه و مهارت تهيه ترشي ، كار سختي نيست.


    سعي كنيد از انبه تازه نارس استفاده كنيد. خرد كردن انبه در خانه براي آواكايا دشوار است زيرا قسمت هسته به قطعات انبه متصل است. بنابراين بهتر است قطعات انبه را از فروشنده خرد كنيد. در هند ، انبه نارس خرد شده و توسط فروشنده سبزي يا كشاورز داده مي شود ، بنابراين تهيه انبه خرد شده بايد آسان باشد.

    اگر قصد داريد انبه هاي خام را در خانه خرد كنيد ، پس بايد بسيار مراقب باشيد و از چاقوي تيز استفاده كنيد. برش دادن هسته سخت به مهارت چاقو و كمي فشار نياز دارد. ممكن است خطرناك هم باشد ، بنابراين پيشنهاد مي كنم انبه را از فروشنده انبه خرد كنيد. از آنجا كه من در زمينه خرد كردن آموزش ديده و در آن مهارت زيادي دارم ، انبه ها را در خانه خرد كردم. من از چاقوي آشپز تيز استفاده كردم و مانند يك فروشنده نارگيل انبه ها را خرد مي كردم و يك نارگيل را تكه مي كردم. بنابراين بايد مراقب بود. معمولاً از دستگاه برش يا خردكن سنتي هند براي خرد كردن انبه استفاده مي شود.

    در اين دستورالعمل حدود 2 كيلوگرم ترشي حاصل مي شود و اين مي تواند به راحتي 6 ماه تا يك سال دوام بياورد. در صورت تمايل مي توانيد دستور غذا را نيز نصف كنيد.

    ترشي آواكايا را مي توانيد با هر وعده غذايي هندي سرو كنيد. حتي مي توانيد آن را با برنج بخارپز ساده ، برنج كشك و پراتاها تهيه كنيد.

     

    طرز تهيه آوكايا
    آماده سازي

     

    1. ابتدا با خشك كردن آفتاب 200 گرم دانه خردل (1 فنجان + 4 قاشق غذاخوري) در معرض نور آفتاب به مدت يك روز يا حداقل به مدت 4 تا 5 ساعت شروع كنيد. اين كار براي از بين بردن هرگونه رطوبت يا رطوبت موجود در آنها است.


    دانه خردل براي تهيه دستور ترشي انبه آندرا
    2. همچنين 2 قاشق غذاخوري دانه متي و 200 گرم پودر چيلي قرمز (يا 2 فنجان) به مدت 4 تا 5 ساعت در معرض آفتاب قرار دهيد. من تمام بسته دانه هاي متي را خشك كردم و فقط 2 قاشق غذاخوري از آن استفاده كردم.

    3. در همين حال ، انبه هاي سبز نارس را به مدت 1 ساعت در آب خيس كنيد. سپس آنها را خيلي خوب بشوييد و اگر شيره چسبنده اي روي انبه ها خشك شده است ، هنگام آبكشي انبه ها را در كف دست خود بماليد تا شيره خشك شده خارج شود.


    4- سپس انبه ها را برداريد. آنها را با حوله آشپزخانه تميز خشك كنيد وگرنه مي توانيد به طور طبيعي خشك كنيد.

     

    5. قبل از خرد كردن انبه ، آنها بايد كاملا خشك شوند. ابتدا انبه را از وسط آن به دو نيم تقسيم كنيد. اين كار بسيار سخت است زيرا هسته آن سخت است و چاقو به راحتي آن را برش نمي دهد. بنابراين اگر نمي توانيد اين عمل خرد كردن را انجام دهيد ، از آن اجتناب كنيد.


    6. سپس هر دو نصف را گرفته و دانه ها را با دقت با چاقو برداريد. حالا ابتدا انبه را از وسط به صورت عمودي نصف كنيد. سپس به صورت افقي برش بزنيد. قسمت هسته روي انبه ها سالم خواهد بود.



    7. تكه هاي انبه را برداشته و كاغذ نازك را مانند پوشاندن از قسمت هسته با قاشق يا با دست برداريد. مطمئن شويد كه دستان شما تميز است.

    8. انبه هاي خرد شده را در يك ظرف يا كاسه بزرگ بريزيد. روي آن را بپوشانيد و كنار بگذاريد. اگر از انبه خرد شده فروشنده سبزيجات استفاده مي كنيد ، فقط آنها را با حوله آشپزخانه تميز كنيد.

    انبه براي تهيه دستور ترشي انبه آندرا
    9. دانه هاي خردل را برداريد. قبل از اينكه آنها را خرد كنيد ، بايد گرم باشند (از خشك شدن در برابر آفتاب). آنها را در يك ظرف شيشه اي اضافه كنيد.


    10. خرد كنيد تا پودر نيمه ريز شود.


    11. پودر خردل را برداشته و به قطعات انبه اضافه كنيد.


    10. در همان ظرف آسياب ، دانه هاي شنبليله را اضافه كنيد.


    11-خرد كنيد تا پودر نيمه ريز شود.


    12. و به قطعات انبه اضافه كنيد.


    13. حالا پودر چيلي قرمز را اضافه كنيد. من از پودر چيلي قرمز كشميري استفاده كرده ام.


    14. 3 قاشق غذاخوري چانا (نخود سفيد) اضافه كنيد. همچنين مي توانيد به جاي نخود از 3 قاشق غذاخوري حبه سير پوست كنده استفاده كنيد. همچنين 200 گرم نمك سنگ (1 فنجان) اضافه كنيد. حتي مي توانيد از بلورهاي نمك دريا يا نمك صورتي هيماليا استفاده كنيد. از نمكي استفاده كنيد كه غير يددار باشد. اگر از كريستال هاي نمك دريا استفاده مي كنيد ، سپس آن را پودر كنيد



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دستورالعمل ادويه جات ترشي انبه گوجارتي

    دستورالعمل متيا كري همراه با عكس هاي گام به گام - ادويه جات به سبك گجراتي ، ترشي ترش تهيه شده با انبه خام ، دانه هاي شنبليله خرد شده و دانه خردل.


    حالا با انبه هاي خام اطراف ، وسوسه شدم كه يك دسته ترشي درست كنم. بيشتر از آنكه ترشي آملا تقريباً برطرف شده است. از آنجا كه ما ترشي دوست هستيم ، ترشي ها زود از بين مي روند.

    من اين ترشي گجراتي را نيز قبلاً به متيا كري معروف كرده ام. من آن زمان يك دسته كوچك درست كرده بودم. من ترجيح دادم متيا كري درست كنم كه اولاً اين ترشي به نور آفتاب نياز ندارد و دوم اينكه يك ترشي آسان و سريع درست مي شود.


    من قبلاً اين دستور را از روي يك كتاب آشپزي ترشي كه در حال حاضر در بازار موجود نيست ، تطبيق مي دادم. اين كتاب كوچك داراي انواع ترشي ها و دودي هاي هندي است و به درستي چيتني ها و ترشي هاي هندوستان است (نام وبلاگ ما را بسيار به ياد من مي آورد :-)).

    من وقتي در مدرسه بودم اين كتاب را گرفتم و سعي كردم با كمك مادرم از آن چند ترشي و دودي درست كنم. آنها خيلي خوب بيرون آمده بودند و ما خوشحال شديم. به زودي با ادامه تحصيل و غيره ، كتاب آشپزي فراموش شد و همچنين علاقه من به ترشيجويي و همچنين آشپزي براي چند سال فراموش شد.

    تابستان بهترين زمان براي تهيه ترشي است زيرا نور خورشيد بسيار زياد است. در محل ما ، تهيه ترشي انبه يا ليمو به صورت فله اي و نگهداري آنها در شيشه هاي بزرگ سراميكي موسوم به Bharni ، يك مراسم سالانه بود.

    مقدار ترشي قبلاً كافي بود تا يك سال دوام بياورد. ترشي ها را با پاراتاس ، دال برنج يا روتي سابسي تركيب مي كردند و جعبه تيفين را فراموش نمي كردند. همه ما از تعطيلات ناهار مدرسه داشتن پاراتاي ترشي استفاده مي كنيم.

     

    انبه نارس نارس براي تهيه ترشي انبه

     

    اما اكنون در اين زندگي پر سرعت ، بسياري از مردم دوست دارند ترشي را از خارج خريداري كنند. حتي مادر همسرم ترشي معروف Pachranga را از panipat ، haryana ، هند خريداري مي كند. اگرچه ترشي هاي خريداري شده در فروشگاه نيز خوب هستند. اما با توجه به يك گزينه ، من ترجيح مي دهم كه ترشي را در خانه درست كنم.

    علي رغم تلاشي كه انجام مي شود ، در نهايت هميشه ترشي درست مي كنم. من قبلاً چند دستور العمل ترشي را به اشتراك گذاشته ام:

    • ترشي انبه - به سبك پنجابي
    • ترشي ليمو
    • ترشي چيلي
    • آواكاياي انبه - ترشي محبوب از آندرا پرادش.


    اين ترشي گجراتي را متيا كري مي نامند زيرا داراي مقدار زيادي دانه شكافته متي (دانه شنبليله خرد شده به انگليسي و Methi kuria به هندي) به آن اضافه شده است.

    متيا به معني دانه هاي شنبليله خرد شده و كري به معني انبه است. عطر و طعم دانه شنبليله همراه با خرد شدن دانه خردل و ترشي انبه نارس به خوبي مخلوط مي شود ، به طوري كه سرانجام آنچه به دست مي آوريد يك ادويه خاتا متوسط ​​(با ترشي ترش بخوانيد) با تلخي تلخ از دانه شنبليله و تندي خفيف از خرد شده دانه خردل.

    دانه خردل خرد شده را از يك مغازه تهيه كرده بودم. اگر دانه خردل نداريد ، فقط خردل زرد كامل را در يك چرخ آسياب كنيد تا مخلوط درشتي بدست آوريد. مي توانيد از خردل قهوه اي و سياه نيز استفاده كنيد. از آنجا كه بذر شنبليله خرد شده ندارم ، كل دانه هاي شنبليله را در دستگاه آسياب خرد كردم.


    من اين ترشي را در دو شيشه درست كردم كه هر كدام روغن كنجد و خردل دارند. معمولاً روغن كنجد اضافه مي شود. اما از آنجا كه موجودي روغن كنجد من كاملاً تمام شده بود ، در دسته دوم روغن خردل اضافه كردم.

    يكي با روغن كنجد ، شفاف و قرمز روشن بود. رنگ روغن خردل داراي رنگهاي قهوه اي مايل به قرمز و كمي تيره بود. بنا به دلايلي ، اين مورد در تصوير زير مشاهده نمي شود. اما اگر عكس هاي گام به گام را ببينيد ، تفاوت رنگ را مشاهده خواهيد كرد.

     

    ترشي انبه با روغن كنجد و روغن خردل

     

    تندي روغن خردل را مي توان در ترشي احساس كرد. من شخصاً هر دو ترشي را دوست دارم. مي توانيد روغن خردل يا كنجد را انتخاب كنيد. بنابراين قبل از اينكه فصل انبه هاي نارس خام از بين برود ، اين ترشي گجراتيايي متيا كري را امتحان كنيد.

    ترشي حدود يك سال خوب مي ماند. در اين دستورالعمل حدود 1.75 كيلو ترشي حاصل مي شود. يكبار كه شيشه ترشي را باز كردم ، معمولاً آن را در يخچال نگه مي دارم. همچنين مي توانيد آن را در دماي اتاق نگه داريد. با اين حال ، اگر در آب و هواي گرم و مرطوب زندگي مي كنيد ، پس ترشي را در يخچال نگه داريد.

    متيا كري را مي توان با برنج روتي-سبزي ، دال-برنج ، برنج سامبار ، كشك-برنج ، وگ پولائو يا جيرا سرو كرد. حتي پاراتاها مانند aloo paratha ، gobi paratha و mooli paratha خيلي خوب پيش مي روند. اين ترشي به خوبي با خاكرا ، متي تپلا و تركيبات الو پوري نيز مطابقت دارد.

    طرز تهيه متيا كري


    1. دانه هاي شنبليله را در يك ظرف آسياب بريزيد.

    دانه شنبليله براي تهيه ترشي انبه

    2. نبض كنيد و خرد كنيد ، تا دانه ها شكسته شوند و مخلوط درشتي بدست آوريد. پودر درست نكنيد

    بذر شنبليله را براي تهيه ترشي انبه خرد كنيد
    3. انبه ها را بشوييد و سپس آنها را با حوله تميز آشپزخانه خشك كنيد. هيچ اثري از رطوبت روي انبه ها نباشد. انبه ها را به قطعات يا مكعب به اندازه لقمه خرد كنيد. خرد كردن كمي سخت است ، بنابراين از يك چاقوي خوب استفاده كنيد و مراقب دستان خود باشيد. همچنين مي توانيد از فروشنده سبزيجات بخواهيد تا انبه ها را براي شما خرد كند.

    انبه را براي تهيه دستورالعمل ترشي انبه خرد كنيد
    4. همه انبه هاي خرد شده را در يك كاسه يا ظرف مخلوط كنيد.

    انبه خرد شده براي طرز تهيه ترشي انبه
    5. دانه شنبليله آسياب شده و دانه خردل خرد شده را اضافه كنيد. آنچه در آن مشاهده مي كنيد



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دستور پياز ترشي همراه با عكس گام به گام

    دستور پياز ترشي همراه با عكس گام به گام - Sirke wale pyaaz نوعي همراهي ترش و كم رنگ شيرين است كه مي توانيد در رستوران هاي هند شمالي مشاهده كنيد. اين پيازهاي كوچك صورتي يا قرمز مايل به غذاي پنجابي ضروري است. من اين پيازهاي ترشي را به زيبايي و مزه عالي مي كنم اما هرگز مجبور به كليك كردن روي عكس ها و ارسال دستور العمل نبودم.

    پياز ترشي ، سيرك وال پياز


    در رستوران هاي هند شمالي پياز ترشي و سالاد پياز ماسالا معمولاً سرو مي شود زيرا بسياري از مردم طعم خود را دوست دارند و اغلب آن را درخواست مي كنند. بنابراين اگر س askال كنيد ، اين پيازهاي ترشي غالباً به همراه غذا مانند ترشي به صورت رايگان سرو مي شوند.

    آخرين ويديوهاي من
    پيازهاي كوچك قرمز در سركه ، آب و نمك ترشي مي شوند و به مدت 2-3 روز نگهداري مي شوند. بنابراين پيازها با طعم سركه موجود در آنها نرم مي شوند و حتي تند بودن آنها را از دست مي دهند. بنابراين نتيجه پيازهايي با طعم ترش از سركه با طعم ذاتي شيرين سبك آنهاست.


    هر زمان كه به هر رستوران هند جنوبي مراجعه مي كنيم ، اگر نمي خواهيم با غذاي اصلي سرو شوند ، هميشه از Sirke wale pyaaz درخواست مي كنيم. اما بيشتر اوقات ما نااميد شده ايم زيرا آنچه آنها سرو مي كنند پيازهاي برش خورده قرمز يا نارنجي با برش هاي آهك است ... و گاهي اوقات آنها اين پيازهاي ترشي را سرو مي كنند ، اما طعم آنها كيلومترها دور از كمال و تعادل است.

    براي تهيه اين پيازهاي ترشي ، بايد به طور ايده آل از پيازهاي كوچك قرمز استفاده كنيم. حتي مي توانيد از موسير استفاده كنيد. در غياب پياز قرمز ، يك قطعه كوچك چغندر براي رنگ آميزي قرمز اضافه مي شود. من هرگز چغندر اضافه نكردم. من اينها را با پياز كوچك ، سفيد يا قرمز هرچه به صورت محلي تهيه مي كنم درست مي كنم.

    اين يك دستورالعمل ترشي آسان است كه تهيه آن زمان زيادي نمي برد. بعد از 2-3 روز مي توانيد اين پيازها را در يخچال نگه داريد و روزهاي بيشتري دوام مي آورند.

    استفاده از مقدار زيادي سركه باعث ترشي پيازها مي شود. من چگونگي تهيه اين پيازهاي ترشي را از ميل خود آموخته ام و او هميشه توصيه مي كند كه زياد از سركه استفاده نكنيد. همچنين نيازي به پوشاندن كامل پيازها با محلول آب سركه نيست. ظرف را فقط 2-3 بار در روز تكان دهيد تا ترشي آماده شود.

    اين پيازهاي ترشي بسيار مناسب تنقلات تنوري يا غذاهاي غني كاري هستند مانند كره پنير ماسالا ، پنير كاداي ، پنك پنير ، دال ماخاني ، تنور آلو يا هر نوع غذاي غني كاري به انتخاب شما.

    آنها همچنين با دال تادكا يا سرخ كردن كه با برنج جيرا يا زعفران سرو مي شود بسيار عالي هستند. آنها همچنين به جاي پياز ساده ، براي برگرها يا ساندويچ ها يا در نان هاي پيتا پر كننده خوبي ايجاد مي كنند.


    دستورالعمل ديگري كه با تنقلات تنوري سرو مي شود ، اين دستورالعمل چتني نعنا است.

    چند دستور العمل خوشمزه تر براي شما!
    • ماسالا پاپاد
    • سالاد پياز
    • چتني پياز
    • اولي چامانتي
       

    اگر اين دستور را درست كرده ايد ، لطفاً آن را در كارت دستورالعمل زير ارزيابي كنيد. براي خبرنامه ايميل من ثبت نام كنيد يا مي توانيد براي الهام گرفتن از گياهخواران در Instagram ، Facebook ، Youtube ، Pinterest يا Twitter مرا دنبال كنيد.

    دستور پياز ترشي ، دستور سيرك ويال پياز ، دستور پياز سركه
    دستور تهيه ترشي پياز
    4.73 از 11 راي
    توسط داسانا آميت

    Sirke wale pyaaz نوعي همراهي ترش و كم رنگ شيرين است كه مي توانيد در رستوران هاي هند شمال ببينيد

    عناصر
    • ▢15 تا 20 پياز قرمز كوچك يا موسير (chote pyaaz)
    • ▢1 قاشق چاي خوري سركه سفيد يا سركه سيب يا سركه بالزاميك
    • ▢¼ فنجان آب
    • ▢¾ قاشق چاي خوري نمك يا در صورت لزوم اضافه كنيد

    حالت كوك


    هنگام تهيه دستورالعمل ، از تاريك شدن صفحه نمايش خود جلوگيري كنيد
    دستورالعمل ها
    15 تا 20 پياز كوچك يا موسير كوچك را پوست بگيريد (chote pyaaz).
    پيازهاي پوست كنده را در آب بشوييد و سپس خيلي خوب آبكش كنيد.
    تمام پيازها را در يك ظرف شيشه اي يا شيشه سراميك يا هر ظرف غير واكنشي قرار دهيد.
    سركه ، آب و نمك را به پيازها اضافه كنيد. در روش ديگر مي توانيد سركه ، آب و نمك را در يك كاسه مخلوط كنيد ، سپس اين مخلوط را به پيازها اضافه كنيد.
    بطري را تكان دهيد.
    بگذاريد پياز 2 تا 3 روز در سركه + آب + محلول نمك بماند.
    در روز 2 تا 3 بار بطري را تكان دهيد.
    پس از ترشي پياز ، آن را در يخچال قرار دهيد.

    پيازهاي ترشي را با هر غذاي اصلي هند شمالي سرو كنيد.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۵۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    يك ترشي مخصوص زمستاني پنجابي شيرين و ترش

    Gobi gajar shalgam achar يك ترشي مخصوص زمستاني پنجابي شيرين و ترش است كه با گل كلم ، هويج و شلغم درست مي شود.


    عناصر

     

    • ca500 گرم گل كلم (گوبي) يا 1 عدد گوبي متوسط
    • ▢500 گرم شلغم يا 2 شلغم بزرگ (شالگام)
    • ▢500 گرم هويج يا 7 تا 8 عدد هويج قرمز بلند بدون منشا (قاجار)
    • ▢1 فنجان سركه معمولي يا سركه سفيد يا 250 ميلي ليتر سركه معمولي
    • j400 گرم ژاگ پودر يا رنده شده (گود) يا 2 فنجان ژاگ پودر يا رنده شده
    • pieces3 قطعه از هر يك از زنجبيل هاي 2 اينچي (آدراك) يا 30 گرم زنجبيل بدون پوست يا يك فنجان جمع شده ¼ فنجان زنجبيل تقريبا خرد شده
    • ▢23 تا 25 سير متوسط ​​(لهسان) يا 20 گرم سير يا 1 پياز سير متوسط ​​يا 3 قاشق غذاخوري سير تقريبا خرد شده
    • ▢2 پياز متوسط ​​يا 150 گرم پياز يا ¾ تا 1 فنجان پياز تقريبا خرد شده
    • ▢1 فنجان روغن خردل يا 250 ميلي ليتر روغن خردل
    • ▢6 قاشق چاي خوري پودر چيلي قرمز (پودر مرغ لال)
    • ▢4 قاشق چاي خوري Garam Masala Powder يا پنجابي گارام ماسالا
    • ▢2 قاشق چايخوري دانه خردل خرد شده (rai ka kuria) - اختياري
    • ▢8 قاشق چاي خوري نمك يا سنگ نمك

     


    حالت كوك


    هنگام تهيه دستورالعمل ، از تاريك شدن صفحه نمايش خود جلوگيري كنيد
    دستورالعمل ها
    گلبرگ ، هويج و شلغم گل كلم را سفيد كنيد

    ابتدا گل كلم را شستشو داده و گلهاي گلدان متوسط ​​را خرد كنيد. گل كلم را به مدت 15 تا 20 دقيقه در آب گرم نگه داريد. اين يك مرحله اختياري است و فقط در صورت وجود حشرات در گل كلم وجود دارد. بعداً آبكش كرده و كنار بگذاريد.
    بعد آبكشي كنيد ، پوست بگيريد و سپس هويج و شلغم را در باتوم يا چوب هاي 1.5 تا 2 اينچي خرد كنيد.
    8 تا 9 فنجان آب را در قابلمه عميق بجوشانيد.
    گلهاي گل كلم ، هويج و شلغم را اضافه كنيد.
    به مدت 2 تا 3 دقيقه هم بزنيد و جوش دهيد. سبزيجات سفيد را خيلي خوب تخليه كنيد.


    خشك كردن گل گوش ، هويج و شلغم گل كلم


    آنها را به طور مساوي روي پارچه پهن كرده و نگه داريد تا در سايه يا نور آفتاب خشك شوند. همچنين مي توانيد پنكه سقفي را روشن نگه داريد و اجازه دهيد سبزيجات خشك شوند. سبزيجات نبايد هيچ رطوبت و آبي روي آنها داشته باشند و بايد كاملا خشك باشند.
    در صورت وجود رطوبت ، ترشي خراب مي شود. مي توانيد به مدت نصف يا روز كامل در معرض نور آفتاب باشيد. در سايه مي توانيد يك يا دو روز خشك شويد. همچنين مي توانيد چند ساعت در كمترين دما در اجاق خشك كنيد.
     

     

    هنگامي كه سبزيجات خشك شدند ، سپس به مرحله بعدي برويد. پياز خرد شده ، زنجبيل و سير را در مخلوط كن يا ظرف آسياب اضافه كنيد.
    بدون اضافه كردن آب ، آن را به يك خمير صاف مخلوط كنيد. اين خمير آسياب شده را كنار بگذاريد.
    در ظرف ديگر ، 2 فنجان ژاگرا رنده شده يا پودر شده را با 1 فنجان سركه برداريد. مطابق سليقه خود مي توانيد ژاگري را نيز اضافه كنيد.
    تابه را روي اجاق گاز نگه داريد و هم بزنيد تا نان خلال حل شود. هنگام پخت و پز آماده بوي سركه شويد ... با اين حال ، طعم آن خوب است.
    اين مخلوط نان و سركه را روي شعله ملايم بپزيد.
    شما بايد اين مخلوط را بپزيد تا زماني كه قوام ژاگي 1/2 رشته يا 1 رشته به دست آوريد. من در قوام 1/2 رشته متوقف شدم. كنار بگذاريد
    در يك قابلمه يا تابه ديگر ، 1 فنجان روغن خردل را گرم كنيد تا جايي كه دود كند.
    پياز آسياب شده + زنجبيل + خمير سير را اضافه كنيد. هم بزنيد و تفت دهيد.
    چون پيازها به ظرف مي چسبند ، بايد اغلب تفت دهيد. بنابراين هم زدن را ادامه دهيد.
    تفت دهيد تا پياز قهوه اي روشن شود. رايحه خام پياز بايد كاملاً از بين برود. حدود 15 تا 18 دقيقه با شعله ملايم طول مي كشد.
    وقتي پيازها تفت خورد ، سبزيجات را اضافه كنيد. سپس 8 قاشق چايخوري نمك ، 4 قاشق چايخوري پودر ماسالا گارم ، 6 قاشق چايخوري پودر چيلي قرمز و 2 قاشق چايخوري دانه خردل خرد شده (اختياري) اضافه كنيد.


    خيلي خوب هم بزنيد. محلول جاگه + سركه را اضافه كنيد.
    دوباره هم بزنيد. 8 تا 9 دقيقه روي شعله متوسط ​​بپزيد.
    اجازه دهيد ترشي خنك شود. با درپوش نپوشانيد. فقط يك دستمال تميز آشپزخانه را روي تابه قرار دهيد. در يك شيشه تميز استريل شده ، ترشي را با قاشق قاشق بريزيد.
    محكم با درپوش آن را بپوشانيد و اجازه دهيد تا خيار شور 2 تا 3 روز در دماي اتاق بماند. حتي مي توانيد 4 تا 5 روز نگه داريد. در صورت تمايل مي توانيد ترشي را به مدت 2 روز در آفتاب نگه داريد.
    اين شالگام آچار شيرين و ترش گوبي گجار را با پاراتاها يا به عنوان چاشني كناري با برنج سرو كنيد.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۵۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دستور تهيه ترشي فلفل سبز هندي

    دستور تهيه ترشي فلفل سبز همراه با عكس گام به گام - ارسال دستور العمل ترشي پس از مدت ها. بعد از همه تابستان ها براي ترشي و ساختن يك چيزهاي خوب ديگر است.

     

    طرز تهيه ترشي فلفل سبز


    تهيه اين ترشي چيلي سبز بسيار آسان است. براي تهيه ترشي از گل فلفل سبز داغ يا متوسط ​​گرم كمتر استفاده كنيد. من از انواع هندي هاي فلفل قرمز كه گرم متوسط ​​بودند استفاده كردم. پس از ترشي و بلوغ گرما كمي كاهش مي يابد.

    اين ترشي چيلي داراي دانه هاي خردل خرد شده ، زردچوبه و آب ليمو است كه به شما عطر و طعم ، عطر و طعم اصلي مي بخشد ، حضور فلفل سبز را نيز فراموش نكنيد. در واقع والدين من اين ترشي را بسيار دوست داشتند ، به طوري كه آنها نيمي از آن را با خود بردند. اين دستور توسط دوست من به اشتراك گذاشته شد.


    ترشي فلفل سبز بسيار خوب به عنوان يك چاشني با وعده هاي غذايي ساده هندي مانند برنج دال ، كشك ، برنج ، سبزيجات و حتي با روتي سابسي همراه است. من قبلا حتي آنها را با pakoras داشتم. آنها همچنين با پاراتاهاي شكم پر يا پاراتاهاي ساده مطابقت دارند.

    فرآيند ترشي معمولاً به نور خورشيد نياز دارد. اما اگر نور آفتاب خوبي نداريد ، خيلي نگران نباشيد. من اين ترشي را زمستان درست كردم و اينجا روزهاي تيرگي و سايه بود و هيچ نور آفتابي نداشت. بنابراين فقط روزهاي اضافي را در بالكن نگه داشتم. بنابراين اگر نور آفتاب خوبي نداريد ، مي توانيد اين خيار سبز را نيز ترشي درست كنيد. در صورت تابش شديد و شديد آفتاب ، فقط تعداد روزهاي مورد نياز براي فرآيند ترشي را كاهش دهيد.

    اگر به دنبال دستور العمل هاي ترشي بيشتر هستيد ، بررسي كنيد:

    • ترشي آملا
    • ترشي انبه
    • ترشي فلفل قرمز
    • ترشي ليمو

    عناصر

     

    .2.25 تا 1.5 فنجان فلفل قرمز خرد شده - انواع گرم كمتر يا گرم (مرغ هاري)
    ▢6 قاشق غذاخوري دانه خردل - دانه خردل زرد يا سياه يا خرد شده (rai na kuria يا rai ki dal)
    tablesp3 قاشق غذاخوري نمك سنگ (خوراكي و غذايي) (sendha namak)
    ▢2 قاشق چاي خوري پودر زردچوبه (هالدي)
    cup 1 فنجان روغن خردل يا روغن آفتابگردان يا روغن بادام زميني (sarson ka tel ya moongphalli ka tel)
    ▢5 تا 6 ليمو (نيمبو) - ⅓ تا ½ فنجان آب ليمو توليد مي كند


    حالت كوك


    هنگام تهيه دستورالعمل ، از تاريك شدن صفحه نمايش خود جلوگيري كنيد
    دستورالعمل ها
    خرد كردن فلفل قرمز
    فلفل قرمز را خوب بشوييد و پاك كنيد. نبايد اثري از رطوبت در آنها باشد. همچنين مي توانيد بگذاريد خودشان خشك شوند.
    تاج ها را برداشته و پيازهاي سبز را در تكه هاي 1 اينچ خرد كنيد.
    تهيه ترشي فلفل سبز
    در يك چرخ خشك يا آسياب قهوه ، دانه هاي خردل را به صورت درشت پودر كنيد. در اينجا من از دانه هاي خردل زرد استفاده كردم. اما مي توانيد از دانه هاي خردل سياه نيز استفاده كنيد.

    در يك ظرف شيشه اي تميز ، فلفل قرمز ، دانه خردل خرد شده و نمك را اضافه كنيد.
    با تكان دادن شيشه مخلوط كنيد يا از قاشق تميز و غير واكنشي براي مخلوط كردن ظرف استفاده كنيد. شيشه را با درب آن محكم بپوشانيد و به مدت 2 تا 3 روز در معرض آفتاب قرار دهيد. اگر نور خورشيد و گرما بسيار شديد است ، پس فقط 1 تا 2 روز خوب است.

    اگر دائماً خورشيد و ابري آن نداريد ، فقط بيرون را نگه داريد. عصرها شيشه را از بيرون برداشته و در جاي خشك آشپزخانه نگه داريد. از زماني كه خورشيد بازي پنهان بازي مي كرد ، 3 روز نگه داشتم.
    بعد از 2 تا 3 روز ، آب ليمو و پودر زردچوبه را به ترشي اضافه كنيد ..
    با يك قاشق تميز و غير واكنشي همه چيز را خيلي خوب مخلوط كنيد. شيشه را ببنديد و دوباره به مدت 1 تا 2 روز در معرض آفتاب قرار دهيد.
    بعد از 1 يا 2 روز با مرحله بعدي ادامه دهيد.
    افزودن روغن خردل در ترشي چيلي
    روغن خردل را تا دود سيگار گرم كنيد. بگذاريد روغن خردل خنك شود تا گرم شود يا كمي داغ شود .. حدود 15 دقيقه. مي توانيد از هر روغن ديگري مانند روغن آفتابگردان يا بادام زميني استفاده كنيد. اگر از اين روغن ها استفاده مي كنيد ، فقط آنها را گرم كنيد تا داغ شوند. نيازي نيست كه آنها را تا زمان دخانيات گرم كنيد.

    روغن خردل را در ظرف ترشي بريزيد.
    شيشه را با درب آن بپوشانيد و ترشي را به مدت 4 تا 5 روز در دماي اتاق نگه داريد تا روند ترشي اتفاق بيفتد.
    حتي مي توانيد ترشي چيلي را به مدت 2 تا 3 روز در دماي اتاق و سپس در يخچال نگه داريد. از آنجا كه در زمستان ها بود ، من ترشي درست كردم ، ظرف را براي 5 روز بيرون نگه داشتم. هنگامي كه ما شروع به خدمت ترشي فلفل قرمز كرديم ، سپس من ظرف را در يخچال نگه داشتم.
    ترشي فلفل قرمز را به عنوان يك چاشني جانبي با يك وعده غذايي ساده هندي مانند برنج دال يا كشك سرو كنيد. اين ترشي را مي توان با آلو پاراتا ، گوبي پراتا ، مولي پاراتا يا حتي پاراتاي ساده يا چاپاتي نيز سرو كرد.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۵۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    ترشي انبه پنجابي

    اين ترشي انبه پنجابي معتبر ، دستور تهيه ميراث خانوادگي ما است و با طعم هاي قوي واقعا خوب است. ترشي ترشي ، ادويه اي و خوشمزه ترشي انبه با نام مستعار آچ آچار.

    ترشي انبه پنجابي در يك قاشق چوبي بالاي يك شيشه سراميك قرار داده شده روي يك تخته چوبي قهوه اي اسكوپ كرد
    دستور العمل مادر شوهر است و او اين ترشي را از مادرشوهرش آموخته بود و بعداً اين روش را به ما منتقل كرد. اين يكي از پست هاي اوليه دستور العمل من است و من پست دستور غذا را با عكس هاي بهتر به روز كرده ام.

    اگر مثل من عاشق ترشي هستيد ، دوست داريد اين ترشي را دوست داشته باشيد. من چنان طرفدار ترشي هستم كه ترشي با همه چيز ، از دل ، سيب زميني سرخ كرده و حتي با روتي يا پاراتا دارم.

    آخرين ويديوهاي من


    روش هاي زيادي براي تهيه ترشي انبه وجود دارد. در هند هنگام عبور از مرزهاي گسترده و منطقه اي آن ، روش هاي زيادي براي تهيه ترشي با انبه هاي سبز نارس و خام در اختيار خواهيد داشت.

    بنابراين ، در يك نگاه كلي ، انواع مختلفي از ترشي انبه در سراسر هند وجود دارد. هر نوع ترشي طعم ، طعم و طرز تهيه متفاوتي دارد.

     

    غذاهاي آماده

     

    ... ساخت آن بسيار آسان است
    ... فقط قطعات انبه ، نمك ، ادويه ها را مخلوط كنيد و همه چيز را براي 3 تا 4 روز در معرض نور آفتاب قرار دهيد.
    ... بعداً روغن خردل بريزيد.
    for به مدت 3 تا 4 روز در يك مكان خشك و خنك نگه داريد.
    ... انجام شده و از ترشي لذت ببريد.

     

    ترشي انبه را با سرو كنيم؟


    در شمال هند ترشي انبه با نان هاي تخت هند پر مانند آلو پاراتا ، پنير پاراتا يا هر نوع پاراتا براي اين موضوع داريم. سرگرمي من از دوران كودكي او براي من مي گويد كه او در آنجا با پارچه هاي آماتور در جعبه تيفين خود مي رفت.
    همچنين به عنوان يك چاشني جانبي در كنار وعده هاي غذايي وجود دارد. طعم آن به عنوان يك طرف با مقداري برنج دال يا كشك يا برنج مناسب است. حتي با چاپاتي يا روتي و يك غذاي سبزيجات ، ترشي انبه عالي است. حتي مي توانيد ترشي ماسالا را با مقداري برنج بخارپز مخلوط كرده و ميل كنيد. واقعا مزه داره
    ترشي انبه پنجابي به عنوان بخشي از يك وعده غذايي هندي در يك بشقاب سفيد خدمت كرده است


    نكاتي براي تهيه ترشي انبه


    از ادويه جات تازه استفاده كنيد. ادويه ها را در بشقاب بريزيد و سپس در صورت وجود پوسته ها يا سنگ ها را خارج كنيد.
    براي ترشي انبه ترش ، دانه خردل و دانه هاي شنبليله را درشت چرخ كنيد. حتي مي توانيد از دانه خردل خرد شده و همچنين از دانه هاي خرد شده شنبليله استفاده كنيد.


    انبه خام با پوست واقعا لطيف تهيه كنيد. پوست را جدا نكنيد. اما اگر انبه خام با پوست سخت داريد ، پوست را جدا كنيد.


    اگر مي خواهيد طعم تند بيشتري در ترشي اضافه كنيد مي توانيد پودر چيلي قرمز بيشتري اضافه كنيد.


    به ياد داشته باشيد در شيشه شما نبايد آب و رطوبت داشته باشيد كه در آن ترشي انبه را نگه داريد. شيشه بايد تميز و خشك باشد.
    در صورت تمايل مي توانيد يك شيشه شيشه را استريل كنيد.
    بهداشت و تميزي هنگام ترشي بسيار مهم است. هنگام تهيه غذاهاي خوراكي مانند مربا ، سس ، مواد نگهدارنده يا خيارشور و به همين دليل هنگام تهيه هر نوع ماده غذايي اين نكته را بخاطر بسپاريد.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۰:۵۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)