دستور تهيه برنج سرخ شده قارچ
قارچ دستور العمل برنج سرخ شده ساخته شده در هند و چين سبك - سريع برنج سرخ شده با قارچ و فلفل دلمه اي كمتر از 30 دقيقه ساخته شده است. از آنجا كه قارچ ها روي شعله زياد در سس سويا تفت داده مي شوند ، كارامل مي شوند و طعم فوق العاده خوبي دارند. همچنين مي توانيد از هركدام از سس هاي آماده مورد علاقه خود استفاده كرده و از سس سويا صرف نظر كنيد. اين را مي توانيد به تنهايي يا با سس گوجه فرنگي يا فلفل قرمز سرو كنيد.
با افزودن سبزيجات مخلوط ، جوانه لوبيا يا حتي تخم مرغ ، مي توانيد تغييرات خاص خود را در اين مورد ايجاد كنيد. ترجيح مي دهم اين كار را فقط با استفاده از فلفل دلمه اي و پياز انجام دهم. همچنين مي توانيد از پياز بهار ، كلم و كرفس براي تكرار طعم هاي رستوران استفاده كنيد.
تبليغات
طرز تهيه برنج سرخ شده قارچي - عكس گام به گام
1. برنج را حدود 15 دقيقه بشوييد و خيس كنيد. در آب زيادي بپزيد تا خوب شود. در آبكش آبكش كنيد. كنار بگذار روغن زيتون را در ووك يا ماهي تابه گرم كنيد. روي شعله زياد سير را تفت دهيد تا معطر شود.
2. برش هاي پياز يا سفيده پياز را به مدت يك دقيقه تفت دهيد.
3. فلفل دلمه اي ، برش هاي نازك قارچ و فلفل قرمز بريده شده را اضافه كنيد.
4. تفت دهيد تا نرم و كاملاً پخته شوند. قارچ ها معمولاً آب را رها كرده و با رطوبت خود مي پزند. اگر پخته نشدند ، ممكن است لازم باشد روي حرارت ملايم بپوشانيد و بپزيد.
5. سس سويا را اضافه كرده و روي شعله زياد تفت دهيد. همچنين ممكن است از سس سويا ، سركه صرف نظر كرده و در صورت لزوم از سس آماده بطري دلخواه خود استفاده كنيد.
تبليغات
6. سركه اضافه كنيد.
7. برنج پخته ، فلفل و سبزي پياز بهار را اضافه كنيد. نمك را به طور يكنواخت بپاشيد.
8. همه چيز را خوب مخلوط كرده و به مدت 2 دقيقه سرخ كنيد.
تبليغات
برنج سرخ شده قارچ را گرم سرو كنيد.
برچسب: ،
ادامه مطلب