دستور تهيه كره كره (مرغ ماخاني)
دستور تهيه كره كره - اين پست شما را در تهيه مرغ كره در خانه راهنمايي مي كند كه كاملاً خوشمزه ، بسته بندي شده با طعم ، خامه اي و غني است. مرغ كره اي كه به آن makhani مرغ نيز گفته مي شود يكي از غذاهاي محبوب ، لب گير و خوشمزه است كه بسياري از مردم جهان آن را دوست دارند. زوج با نان يا KULCHA است لذت كه اكثر هندي در طول بازديدكننده داشته رستوران خود را دوست دارم.
نسخه هاي زيادي از مرغ كره را مي توان در اينترنت يافت كه با غذاي اصيل هندي متفاوت است.
مرغ كره چيست؟تكه هاي مرغ كبابي (مرغ تنوري) كه در كره كره صاف و گوجه فرنگي خامه اي پخته مي شود به مرغ كره يا مورغ ماخاني معروف است. اين اختراع توسط كوندان لال گوجرال ، كه صاحب يك رستوران معروف به نام موتي محل در دهلي بود ، اختراع شد.
تبليغات
رستوراني كه سفارشات زيادي از مرغ تنوري در طول روز داشت ، به طور معمول با بسياري از غذاهاي مانده كه در روز بعد به اين گوشت غني شگفت انگيز تبديل مي شود ، پايان مي يابد.
آماده سازي براي مرغ كره
اگر فكر مي كنيد طرز تهيه مرغ كره خيلي مفصل است ، مي توانيد اينها را در روز قبل درست كنيد. من آن را در همان روز ساخته ام:
1. مرغ را مارين كرده و در يخچال قرار دهيد.
2. پودر ماسالاي گارم پنجابي درست كنيد يا در مورد ماسالاي گارم خوب تصميم بگيريد.
3. گوجه فرنگي و بادام هندي را در مخلوط كن پوره كنيد تا يكدست شود. از طريق صافي فيلتر كنيد تا پوست و دانه ها از بين برود.
4. اگر مخلوط كن قدرتمندي نداريد ، بادام يا بادام هندي را به مدت 1 تا 2 ساعت خيس كنيد و استفاده كنيد.
5. ممكن است رنگ دانه شما بر اساس پودر چيلي قرمز شما متفاوت باشد. ممكن است بخواهيد يك پودر چيلي خوب تهيه كنيد كه مانند پودر فلفل قرمز كشميري داغ كمتري باشد.
مارينينگ1. مارينينگ مرغ به نرم و خوشمزه شدن آن كمك مي كند. مرغ را بشوييد و خشك كنيد. اطمينان حاصل كنيد كه آب اضافي در مرغ وجود ندارد. با آبليمو ، پودر چيلي و نمك مرين كنيد.
2. اين كار را به مدت 15 تا 20 دقيقه كنار بگذاريد.
3. با ماريناسيون دوم پيش برويد. با ماست تازه ، رب سير زنجبيل ، ماتي كاسوري خرد شده ، روغن ، زردچوبه و ماسالاي گارم مارينا كنيد.
4. حداقل 12 ساعت آن را مرين كرده و در يخچال قرار دهيد. هرچه مدت طولاني تر شود ، گوشت نرمتر مي شود و فقط در دهان ذوب مي شود. از ماست ترش / كشك استفاده نكنيد.
5. مرغ را در اجاق گاز يا اجاق گاز كباب كنيد. براي كباب كردن در فر ، حداقل 15 دقيقه فر را با دماي 240 درجه سانتيگراد گرم كنيد. مرغ را به سيخ هاي چوبي خيس خورده بريزيد يا در سيني چرب شده قرار دهيد و به مدت 20 تا 30 دقيقه كباب كنيد. در اين بين بايد به سمت لغو برگشت برويد.
6. اگر مربا را روي تاوا كباب كنيد. يك قاشق چايخوري اضافه كنيد. كره را زياد سرخ كنيد. رطوبت شروع به ترشح مي كند. اين بسيار رايج است. مرتب هم بزنيد نسوزد و بيش از حد پخته نشود.
تبليغات
7. بپزيد تا مرغ كاملاً تمام شود و تمام رطوبت آن تبخير شود. اين را كنار بگذاريد. حتي مي توانيد تفت دهيد تا تكه ها كمي طلايي شوند.
طرز تهيه مرغ كره هندي
8. كره را در يك تابه گرم كنيد ، دارچين ، ميخك و هل را اضافه كنيد. يك يا دو دقيقه تفت دهيد. رب سير زنجبيل ، چيلي هاي سبز را اضافه كرده و به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد تا بوي خام آن گرفته شود. (من از چيلي سبز استفاده نكردم زيرا بچه هاي من هنوز نمي توانند گرما را تحمل كنند.)
9. پوره گوجه فرنگي را بريزيد. پودر چيلي قرمز ، شكر و نمك را اضافه كنيد.
تبليغات
10. مخلوط كرده و بپزيد تا پوره گوجه فرنگي غليظ شود و شروع به ترك قالب كند.
11. 1 فنجان آب بريزيد. من خمير بادام هندي خود را جداگانه درست كردم ، بنابراين اكنون آن را اضافه كردم. بگذاريد تا جوش بيايد و سپس 3 تا 5 دقيقه دم بكشيد.
12. مرغ را اضافه كنيد و حدود 5 تا 7 دقيقه دم بكشيد تا نرم شود. زمان پخت ممكن است بسته به حساسيت گوشت شما متفاوت باشد. من با چنگال چك مي كنم ، قطعه فقط سوراخ مي شود. نمك و ادويه را بررسي كنيد. در صورت نياز تنظيم كنيد.
13. گارم ماسالا و كاسوري مسي خرد شده را اضافه كنيد. اگر آب گوشت خيلي غليظ است ، مي توانيد قوام را با افزودن آب بيشتر تنظيم كنيد. خوب مخلوط كنيد و حدود 2 تا 3 دقيقه بپزيد. سپس خامه سرد شده را اضافه كنيد. اجاق گاز را خاموش كنيد.
يا قسمت كوچكي از آبگرم داغ را برداشته و ابتدا آن را به خامه اضافه كنيد. مخلوط كنيد و سپس خامه را به كاري بريزيد. اين باعث مي شود كه كرم از حالت سفت شدن خارج نشود. مواظب باشيد بعد از افزودن خامه مدت زمان بيشتري پخته نشود.
مرغ كره را با برگ خامه و گشنيز تزئين كنيد.
مرغ كره چگونه تهيه مي شود؟
براي تهيه يك دستور مرغ كره كره معتبر ، ابتدا بايد مرغ را مارينيت كرده و سپس آن را كباب كنيم. اين كار را مي توانيد در تابه ، تنور يا اجاق گاز انجام دهيد.
بعد آن را در دانه گوجه فرنگي گوشت كره اي غني از كره بپزيد. در آخر مقداري خامه اضافه كنيد تا خامه اي و خوشمزه شود.
دستور العمل به اشتراك گذاشته شده در اين پست يك دستور معتبر است ، به جز كباب كردن در تنور.
همه ما قادر به كباب كردن مرغ در تنور يا فر نيستيم. بنابراين براي اين پست من آن را در تابه انجام داده ام. در صورت امكان مي توانيد روش دونگر را براي سيگار كشيدن مرغ پس از برشته شدن در تابه دنبال كنيد.
نكاتي براي تهيه مرغ كره- ماريناسيون كليد بدست آوردن قطعات مرغ خوش طعم ، نرم و شيرين است.
- ماست موجود در ماريناد مرغ را لطيف مي كند بنابراين از آن صرف نظر نكنيد.
- دستور ماخاني هرگز از پياز استفاده نمي كند بنابراين اين دستورالعمل مرغ كره اي نيز استفاده مي شود. استفاده از پياز طعم غذا را تغيير مي دهد.
- طعم غني از گوشت گندم از بادام هندي (بادام) و خامه حاصل مي شود.
- مي توانيد آب گوشت را از قبل درست كرده و در يخچال قرار دهيد. فقط مرغ مارينت شده را در صورت نياز كباب كرده و سس گوشت را گرم كنيد. سپس مرغ كبابي را اضافه كنيد.
ماريناسيون اول
- ▢¾ قاشق غذاخوري آب ليمو
- ▢¼ قاشق چاي خوري نمك
- ▢½ قاشق چاي خوري پودر چيلي قرمز يا فلفل قرمز
ماريناسيون دوم
- ▢¾ قاشق چاي خوري kasuri methi اختياري (برگ خشك شنبليله)
- ▢يك قاشق چاي خوري زردچوبه (هالدي)
- ▢¾ قاشق غذاخوري روغن
- ▢½ فنجان ماست يوناني يا كشك آويز (كشك غليظ ، يادداشت هاي ارجاع شده)
براي آب گوشت
- ▢كره 2 قاشق غذاخوري
- ▢1 دارچين (قطعه 2 اينچ ، دالچيني)
- ▢2 هل سبز (اليچي)
- ▢2 ميخك ( لنگ )
- ▢1 تا 2 عدد فلفل قرمز (شكافدار يا برش خورده ، اختياري)
- ▢4 گوجه فرنگي بزرگ (400 تا 500 گرم)
- ▢16 تا 18 عدد بادام بادام هندي يا بادام خيس خورده سفيده (يادداشت ها مراجعه شود)
- ▢1 قاشق چايخوري پودر چيلي قرمز يا پاپريكا (متناسب با سليقه و رنگ خود تنظيم كنيد)
- ▢½ قاشق غذاخوري كاسوري متي برگهاي شنبليله خرد شده يا پودر شده
- ▢¼ قاشق غذاخوري شكر
- ▢نمك در صورت لزوم
- ▢80 تا 100 ميلي ليتر خامه سرد ( خامه سنگين يا كرم شلاق ، به يادداشت ها مراجعه كنيد)
- ▢2 قاشق غذاخوري برگ گشنيز براي تزيين
دستورالعمل ها
آماده سازي براي ماخاني مرغ
- ▢
ابتدا مرغ را به مدت 20 دقيقه با آب ليمو ، پودر چيلي و نمك مخلوط كنيد.
- ▢
دوباره با ماست ، كاسوري متي ، روغن ، زردچوبه ، رب سير زنجبيل و پودر ماسالاي گارم مارينار كنيد.
- ▢
حداقل 12 ساعت روي يخچال را بپوشانيد و استراحت دهيد. مي توانيد آن را تا 48 ساعت نگه داريد. هر چقدر مرغ در ماريناد استراحت كند ، بعد از پخت لطافت بيشتري پيدا مي كند.
- ▢
بادام هندي ها را به همراه گوجه فرنگي به يك ظرف مخلوط كن اضافه كنيد. يك پوره صاف درست كنيد.
- ▢
اگر پوره صاف نيست ، آن را از فيلتر عبور دهيد. اين را كنار بگذاريد.
- ▢
همچنين رب سير زنجبيل را درست كنيد.
مرغ كبابي يا كبابي
- ▢
مرغ ها را در اجاق گاز يا اجاق گاز كباب كنيد.
- ▢
براي روش بالاي اجاق گاز ، يك قاشق چايخوري كره را به يك تابه اضافه كنيد و ماريناد را اضافه كنيد.
- ▢
با شعله زياد سرخ كنيد تا تمام رطوبت آن تبخير شود.
- ▢
براي كباب كردن آن در فر ، فر را به مدت حداقل 20 دقيقه در دماي 240 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
- ▢
آن را كباب كنيد تا زماني كه گوشت پخته شود و نرم شود. بسته به اندازه تكه هاي مرغ ممكن است حدود 20 تا 30 دقيقه طول بكشد. اطمينان حاصل كنيد كه مرغ در اين مرحله نرم است.
طرز تهيه مرغ كره
- ▢
يك تابه را با كره و دارچين ، ميخك و هل به مدت يك دقيقه گرم كنيد.
- ▢
رب سير زنجبيل ، فلفل قرمز را اضافه كرده و تفت دهيد تا خوشبو شود.
- ▢
بعد پوره بادام هندي گوجه فرنگي را بريزيد.
- ▢
،
ادامه مطلبامتیاز:بازدید: