دستور العمل گياهي برياني با قابلمه ، زودپز و گزينه هاي قابلمه فوري.
گياهي يك غذاي برنجي معطر است كه با برنج باسماتي ، سبزيجات ، گياهان و ادويه جات برياني تهيه مي شود. اين ساده گياهي برياني كاملاً لذت مي برد! شما اين كار را براي همه چيز ، از وعده هاي غذايي شلوغ شب گرفته تا شام هاي خانوادگي در تعطيلات ، دوست خواهيد داشت. Biryani جشن عطر و طعم هاي عجيب و غريب ، رنگ هاي پر جنب و جوش و رايحه هاي دلپذير است كه در يك گلدان خوبي تزريق مي شود. بنابراين اين غذاي گياهي يك شام عالي و دلچسب همراه با برنج معطر ، سبزيجات ، آجيل ترد ، ادويه جات معطر و گياهان است. اين غذايي است كه شما اغلب به آن تبديل خواهيد كرد!
برياني يك غذاي جشن در بسياري از كشورها محبوب است. يك برياني سنتي داراي لايه هايي از گوشت ترشي و برنج معطر ، ترد طبخ شده با پياز كارامل ، ادويه جات ، گياهان و شير تزريق شده با زعفران است. تهيه يك برياني مناسب ، به ويژه روش سنتي ، به زمان و حوصله نياز دارد ، زيرا اين كار شامل مراحل مختلفي مانند ماريناسيون ، پختن آبگوشت برياني ، پختن برنج ، لايه لايه و در آخر طبخ احمقانه است.
اما نتايج نهايي ارزش تلاش را دارد زيرا هر لقمه آن طعم فوق العاده خوشمزه اي با طعم هاي تركيبي دارد. بيرياني بسيار محبوب است به طوري كه گياهخواران از آن استقبال كرده و آن را براي يك غذاي گياهي تطبيق داده اند.
تبليغات
در هند ، گياه گياهي گياهي يك غذاي بسيار رايج است كه بارها و بارها در بسياري از خانوارها تهيه مي شود. در رستوران ها نيز انواع مختلف برياني سبزيجات سرو مي شود.
درباره اين دستور العملاين دستور العمل آسان يك راه حل براي اشتياق به برياني شماست زيرا به شما نشان مي دهد چگونه به راحتي با 2 روش مختلف - يك روش گلدان و روش دم پوكت - سبزيجات فوق العاده خوشمزه را تهيه كنيد.
يك روش گلدان براي آنهايي كه هفته هاي شلوغ مشغول كار هستند و ادويه جات را معتدل مي كنند ، سبزيجات را تفت مي دهند ، برنج و آب را مي ريزند عالي است. با يكبار مصرف ، يك گياه گياهي خوشمزه و سريع آماده است! اين را مي توانيد در قابلمه ، زودپز اجاق گاز يا قابلمه فوري درست كنيد.
دمنوش پخته سبزيجات يك غذاي مخصوص است كه من بيشتر در آخر هفته ها يا براي جشن ها درست مي كنم چون زمان مي برد. هر دو اين روشها به زمان يكسان آماده سازي نياز دارند. اما زمان طبخ به طور قابل ملاحظه اي براي dum biryani تغيير مي كند ، زيرا ما پياز سرخ شده را درست مي كنيم و ظرف را به آرامي مي پزيم تا طعم دهنده ها تزريق شود.
هر دو برياني به روش خاص خود خوب ظاهر مي شوند اما زمان عامل اصلي بسياري از ما است. بنابراين انتخاب با شما است! با روشي كه راحت هستيد پيش برويد. اما من يك روز هفته كه كار شلوغي داريم و برنامه مدرسه بچه ها را ندارم ، dum biryani را نمي سازم. بنابراين آن را براي روزهاي اوقات فراغت رزرو كنيد.
تصورات مختلفي وجود دارد كه برياني بايد هميشه گوشت در آن باشد و بايد كاملاً پخته شود. بسياري از افراد مانند من ترجيح مي دهند يك برگي گياهي به يك روش گلدان درست كنند زيرا كل فرآيند دام باعث مي شود كه گوشت به كندي بپزد بنابراين طعم دهنده ها به برنج تزريق مي شوند.
اما هنوز يك گياهي گياهي كلاسيك است! از نظر طعم و مزه سلطان برياني هاي گياهخوار است.
طرز تهيه وگ گياهي (دستور 1)1. 1 فنجان برنج باسماتي را به يك كاسه اضافه كنيد و چند بار خوب بشوييد تا آب آن پاك شود. آن را به مدت 20 تا 30 دقيقه خيس كنيد. در همين حال سبزيجات و گياهان را بشوييد و خرد كنيد. بعد از 20 تا 30 دقيقه ، آب برنج باسماتي را كاملاً تخليه كرده و كنار بگذاريد.
همانطور كه من دستور غذا را دو برابر كردم ، تعداد تصاوير را دو برابر در تصاوير خواهيد ديد.
2. يك زودپز را با 1½ تا 2 قاشق غذاخوري روغن يا گياهي گرم كنيد. ادويه كامل اضافه كنيد
- 1 برگ بو
- دارچين 1 اينچي
- 3 هل سبز
- 3 ميخك
- ½ قاشق چاي خوري شاهي جيرا (يا دانه هاي زيره)
- بادي 1 ستاره (اختياري است ، اما توصيه مي شود)
- گرز 1 رشته اي (اختياري)
- گل سنگي كوچك (اختياري)
3. وقتي ادويه جات ترشح مي شود ، 1 عدد پياز خرد شده (½ فنجان) و 1 عدد چيلي سبز خرد شده را اضافه كنيد. روي حرارت متوسط تفت دهيد تا پيازها طلايي رنگ شوند. مرتباً هم بزنيد تا يكدست سرخ شود.
4. بعد 1 قاشق چايخوري رب سير زنجبيل اضافه كنيد. اين را به مدت 1 تا 2 دقيقه يا تا زماني كه بوي خام از بين برود ، تفت دهيد.
5. 1 فنجان مخلوط سبزيجات خرد شده را منتقل كنيد. به مدت 2 تا 3 دقيقه روي شعله متوسط تا زياد تفت دهيد. من از سيب زميني ، نخود فرنگي ، پياز ، هويج ، گل كلم و لوبيا فرانسوي استفاده كرده ام.
در صورت تمايل مي توانيد تكه هاي سويا را نيز اضافه كنيد. براي افزودن تكه هاي سويا ، آنها را در آب داغ خيس كنيد تا نرم شوند. آب را فشار دهيد. چند بار بشوييد و كاملاً فشار دهيد. سپس اينجا اضافه كنيد.
تبليغات
ادويه جات اضافه كنيد6. بعد موارد زير را اضافه كنيد
- 2 قاشق غذاخوري برگ نعنا (پودينا)
- 2 قاشق غذاخوري برگ گشنيز
- ½ قاشق چاي خوري پودر چيلي قرمز
- 1/8 قاشق چايخوري زردچوبه
- 1/8 قاشق چايخوري نمك
- ¾ تا 1 قاشق چايخوري گارم ماسالا (يا پودر ماسالاي برياني )
- 1 گوجه فرنگي ريز خرد شده (اختياري)
- 3 قاشق غذاخوري ماست (كشك يا داهي).
7. دوباره 2 تا 3 دقيقه ديگر روي شعله كمي زياد مخلوط كرده و تفت دهيد تا گوجه فرنگي خراب شود. آن را نسوزانيد. اين مخلوط پس از سرخ شدن معطر مي شود. شعله را كم تنظيم كرده و سبزيجات را به يك لايه واحد پخش كنيد.
پخت و پز برياني سبزيجات8. برنج آبكش شده را اضافه كنيد. آن را به طور مساوي به لايه ديگري گسترش دهيد.
تبليغات
9. آب را در يك كاسه جداگانه بريزيد و ¼ قاشق چاي خوري نمك اضافه كنيد. آب را مخلوط كرده و ميل كنيد. بايد كمي شور باشد. در صورت نياز نمك بيشتري اضافه كنيد. آب نمك را لبه هاي قابلمه يا اجاق گاز بريزيد. سطح برنج را تراز كنيد. اين روش به شما لايه گياهي برياني مي دهد. (براي فهميدن فيلم را چك كنيد). يا مي توانيد آب را بريزيد و همه چيز را مخلوط كرده و بپزيد.
به يك پيمانه آب براي اجاق گاز ، 2 فنجان براي قابلمه معمولي نياز داريد . اختياري : شما همچنين مي توانيد يك قاشق غذاخوري غنچه اضافه كنيد ، مقداري پياز سرخ شده بپاشيد و سپس 1 پيمانه زعفران آغشته به 2 قاشق چايخوري شير بپاشيد.
10. قابلمه يا زودپز را با درپوش بپوشانيد.
زودپز - براي يك سوت روي شعله متوسط بپزيد.
براي پخت و پز در قابلمه - با حرارت ملايم آن را بپزيد تا تمام آب آن جذب شود و اگر برنج كاملاً پخته شود برنج. پس از اتمام كار ، 15 دقيقه خاموش و استراحت كنيد.
11. وقتي در زودپز ساخته مي شود ، پس از 1 تا 2 دقيقه فشار دستي را با كمك يك قاشق چوبي آزاد مي كنم. هنگامي كه فشار آزاد شد ، درب ظرف را باز كنيد. در آخر برياني سبزيجات را به آرامي با چنگال كرك كنيد. بگذاريد كمي خنك شود و در صورت تمايل آب ليمو را فشار دهيد. آن را به شدت هم نزنيد در غير اين صورت برياني نرم مي شود.
برگي سبزيجات را با ريتا يا بوراني سرو كنيد .
دستور 2 - dum veg biryaniاگر يك وعده غذايي يك وعده باشد ، اين گياه گياهي 4. سرو مي كند. براي جوانان با اشتهاي زياد ، اين فقط 3 وعده مي باشد.
عناصر
2 فنجان برنج باسماتي قديمي (400 گرم)
1 قاشق چايخوري نمك (براي پختن برنج)
1 قاشق غذاخوري روغن (براي پخت برنج)
6 هل سبز (تقسيم شده 2 + 4)
6 ميخك (تقسيم 2 + 4)
1 برگ بو بزرگ (پاره شده به 2 )
2 - چوب دارچين 1 اينچ (تقسيم 1 + 1)
1 قاشق چايخوري شاهي جيرا (تقسيم ½ + ½)
4 قاشق غذاخوري گياهي (يا روغن)
براي فلفل دلمه اي / كاري
1 فنجان پياز نازك خرد شده (120 گرم ، 1 بزرگ)
1 شكاف فلفل سبز (اختياري)
¾ فنجان هويج 1 اينچ قطعه (120 گرم ، 1 بزرگ)
¾ فنجان نخود سبز (100 گرم)
1/3 فنجان لوبيا ( 50 گرم - 5 تا 6)
½ فنجان سيب زميني (85 گرم - 1 متوسط)
8 گل گل كلم (100 گرم)
1½ قاشق غذاخوري رب سير زنجبيل
1 فنجان ماست (تازه ، ترش نيست)
¼ فنجان آب (در صورت نياز بيشتر)
1 قاشق چايخوري چيلي كشميري پودر
1½ تا 2 قاشق چايخوري biryani masala
¼ قاشق چايخوري زردچوبه
oon قاشق چايخوري نمك
براي تزئين
22 بادام هندي (35 گرم)
3 قاشق غذاخوري كشمش (35 گرم)
براي شير زعفران
¼ فنجان شير
2 پيمانه زعفران
½ قاشق غذاخوري. آب كورا يا گلاب (مخلوط با شير زعفران)
آماده سازي1. 2 فنجان برنج باسماتي را خوب بشوييد و حداقل 30 دقيقه آن را در آب خيس كنيد. شما مي توانيد تا 50 دقيقه خيس كنيد اما بيشتر از آن نيست. همه سبزيجات را زير آب روان بشوييد. پيازها را نازك و يكنواخت برش بزنيد تا كاملاً سرخ شوند. آنها را به آرامي فشار دهيد تا لايه ها كاملاً جدا شوند. 1 عدد چيلي سبز را خلال كرده و از سير زنجبيل يك خمير درست كنيد. سيب زميني را 1 و اينچ پوست بگيريد و خرد كنيد و آن را غوطه ور در يك كاسه آب نگه داريد تا رنگ آن تغيير نكند.
2. لوبيا را به قطعات 1 اينچي خرد كنيد. هويج را پوست بگيريد و خرد كنيد و به قطعات 1 اينچي خرد كنيد. نخودفرنگي را نيز بشوييد و كنار بگذاريد. گل كلم را تا گلهاي كمي بزرگ خرد كنيد. آنها را به خوبي زير آب روان بشوييد و كنار بگذاريد. ما به 8 گلدان احتياج داريم.
3. برگ نعناع و برگ گشنيز را بشوييد و خرد كنيد. ماست را با ليسك يا چنگال خوب هم بزنيد و كنار بگذاريد. اطمينان حاصل كنيد كه خيلي ترش نيست.
4. در فنجان يا ظرف سس ¼ فنجان شير را گرم كرده و 1 پيمانه رشته هاي زعفران را اضافه كنيد. همچنين ½ قاشق غذاخوري اضافه كنيد. از آن kewra يا گلاب استفاده كنيد و كنار بگذاريد.
5. گلدان را به يك ظرف قابلمه سنگين بريزيد. وقتي آب شد ، بادام هندي را اضافه كرده و آنها را تفت دهيد تا طلايي كم شود. سپس كشمش را اضافه كرده و تفت دهيد تا پف كند. آنها را در بشقاب برداريد.
تبليغات
پياز سرخ شده درست كنيد6. پيازهاي خرد شده را اضافه كرده و خوب پخش كنيد. شروع به سرخ كردن روي حرارت متوسط كنيد. مرتباً هم بزنيد. چند دقيقه به سرخ كردن ادامه دهيد ، سپس شعله را در صورت لزوم كم كنيد.
7. در حالي كه پياز سرخ مي شود ، روي يك مشعل ديگر 7 تا 8 فنجان آب همراه با 1¼ قاشق چاي خوري نمك ، 1 قاشق چاي خوري روغن ، 1 قاشق غذاخوري آب ليمو ، 2 هل سبز ، 2 ميخك ، ½ قاشق چاي خوري shahi jeera ، 1 اينچ بجوشانيد. دارچين و 1 برگ بو.
8- وقتي آب به سرعت جوش آمد ، آب برنج را تخليه كرده و به قابلمه آب جوش اضافه كنيد. روي حرارت زياد طبخ كنيد و اطمينان حاصل كنيد كه آب بيش از حد جريان نمي يابد. آنقدر بپزيد تا برنج فقط 90٪ پخته شود. برنج بايد كمي پخته شود و لقمه اي از آن را بخورد. براي راهنمايي هاي بيشتر ، نكات حرفه اي زير را بررسي كنيد. من فقط 3 دقيقه طول كشيد تا بپزد چون من يك ساعت خيس شدم. بعد از اتمام كار ، آن را به آبكش خالي كنيد. به ياد داشته باشيد وقتي برنج را لايه لايه مي كنيم بايد گرم باشد.
9. بعد از حدود 7 تا 8 دقيقه پياز شروع به كارامل شدن مي كند. در اين مرحله حرارت را كم كنيد تا نسوزد. اگر از فر هلندي استفاده مي كنيد ، حرارت را خاموش كنيد. تفت دهيد تا پيازها كاراملي شوند و كاملاً طلايي شوند. در اين مرحله بسيار مراقب باشيد زيرا ممكن است در چند ثانيه بسوزد. پياز سوخته طعم تلخي دارد. 10 دقيقه طول كشيد تا كل اين كار را انجام دهم. 5 دقيقه با حرارت متوسط ، 3 دقيقه با حرارت كم و 2 دقيقه با اجاق گاز خاموش. اينها را در بشقاب برداشته و كنار بگذاريد.
تبليغات
آبگوشت گياهي گياهي درست كنيد10. ادويه كامل اضافه كنيد
1 برگ
بو 1 انيسون
4 گل ميخك
4 عدد هل
1 اينچ دارچين
oon قاشق چايخوري
11. حرارت را روي سير زنجبيل كم و سريع تفت دهيد تا كمي معطر شود. محتاط باشيد زيرا اين كار مي تواند در يك چشمك زدن بسوزد.
12. سپس سيب زميني ها را از آب خارج كرده و به ظرف اضافه كنيد. هويج ، نخود فرنگي ، چيلي سبز و گل كلم را نيز اضافه كنيد. به مدت 3 دقيقه روي حرارت متوسط تفت دهيد.
13. ¼ فنجان آب ريخته و مخلوط كنيد. روي آن را بپوشانيد و روي حرارت متوسط بپزيد تا سيب زميني چنگال نرم شود اما له نشود. قبل از رفتن به مرحله بعدي از پخته شدن آنها اطمينان حاصل كنيد ، زيرا گاهي اوقات ماست مانع پخت خوب سيب زميني مي شود. در پايان اين مرحله آب ديگري در گلدان باقي نمي ماند.
14. سپس 1 قاشق چايخوري پودر چيلي قرمز ، 1½ تا 2 قاشق چاي خوري گارام ماسالا ، ½ قاشق چايخوري نمك و پودر زردچوبه اضافه كنيد. 2 دقيقه تفت دهيد تا معطر شود.
15. حرارت را كاملاً كم كنيد و سپس 2 قاشق غذاخوري آب بريزيد. بعد 1 فنجان ماست مخلوط شده اضافه كنيد.
طرز تهيه برياني سبزيجات ساختگي16. خوب مخلوط كرده و روي آن را روي حرارت ملايم به مدت 4 دقيقه بپزيد. سپس ¾ پياز سرخ شده و ½ برگ گشنيز نعناع را اضافه كنيد. حرارت را خاموش كنيد. سليقه را امتحان كنيد و در صورت نياز نمك بيشتري اضافه كنيد. در يك مشعل ديگر ، يك مشبك يا تابه را روي حرارت متوسط براي فرآيند ساختن حرارت شروع كنيد. از استفاده از نچسب استفاده نكنيد.
17. در همين حين برنج داغ را روي كاري بپوشانيد. گل دم كرده گل رز و زعفران را بريزيد. برگ نعناع ، پياز سرخ شده ، كشمش و آجيل را بپاشيد. نيمي از مغزها و كشمش را هنگام سرو ، براي تزيين ذخيره كنيد.
18. گلدان را با فويل آلومينيومي ببنديد و با احتياط به كناره هاي گلدان داغ فشار دهيد تا لبه ها به گلدان بچسبند و اطمينان حاصل شود كه بخار از آن خارج نمي شود. به طور متناوب از يك پارچه مرطوب ضخيم (بدون چكه آب اضافي) استفاده كنيد. درب سنگيني را روي گلدان بگذاريد تا بخار خارج نشود.
19. اين را به ظرف داغ منتقل كنيد و به مدت 22 دقيقه روي حرارت ملايم بپزيد. همچنين مي توانيد اين را با شعله مستقيم به مدت 12 دقيقه در كمترين حرارت بپزيد. بعد از اتمام قابلمه را از روي حرارت برداشته و بگذاريد حداقل 20 دقيقه استراحت كند.
به طور متناوب آن را در فر از قبل گرم شده با دماي 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتيگراد) به مدت 20 دقيقه بپزيد. بعداً آن را براي 15 تا 20 دقيقه ديگر در خود فر استراحت دهيد.
برياني سبزيجات را با يك قاشق تخت سرو كنيد ، از ته قابلمه به گونه اي تهيه كنيد كه هر وعده بخشي از كاري و برنج را بدست آورد.
چه چيزي را بايد با veg biryani سرو كنيد
شوربا ، ميرچي كا سال ، رايتا و پاپاد ها بهترين طرفين را تشكيل مي دهند.
عناصربرنج باسماتي : استفاده از برنج باسماتي كهنه از اهميت زيادي برخوردار است زيرا بهترين گزينه براي تهيه برياني محسوب مي شود. همچنين مي توانيد از برنج سلما باسماتي كه نسخه پخته شده برنج باسماتي است استفاده كنيد. اگرچه فاقد عطر و طعم اصلي باسماتي است ، اما اگر مبتدي هستيد از آن استفاده مي كنيد ، از آنجايي كه برنج باسماتي سلا سفت باقي مي ماند و با پخت و پز نرم نمي شود.
بعضي اوقات از برنج جيراكاسالا / كايما هم استفاده مي كنم. روش پخت برنج كيما متفاوت است ، بنابراين لطفاً براي آگاهي از جزئيات بيشتر اين پست مالابي برياني را بررسي كنيد.
غزه يا روغن: غني اصلي ترين چربي است كه در برياني استفاده مي شود زيرا رنگ آن طعم هاي خوشمزه و شيرين تري به ظرف مي دهد. با اين حال ممكن است از روغن يا مخلوط روغن و گياهي استفاده كنيد.
سبزيجات مخلوط: عطر و طعم برياني شما به سبزيجات استفاده شده بستگي دارد. بنابراين از سبزيجات تازه اي كه دوست داريد استفاده كنيد. من ترجيح مي دهم از سيب زميني ، هويج ، لوبيا ، نخود فرنگي و گل كلم استفاده كنم. گلدان هاي گل كلم را بزرگتر نگه داريد تا بي روح و لوس نشوند.
ادويه ها: ادويه هاي كامل به آرامي طعم دهنده ها را به برياني تزريق مي كنند. آنها مواد اصلي هستند و نمي توان از آنها چشم پوشي كرد. لطفا از يك ماسالاي مخصوص گارم يا ماسالاي برياني استفاده كنيد. من از ماسالاي خانگي گارم استفاده مي كنم. (پيوند در كارت دستورالعمل زير).
ماست: من از ماست خانگي تهيه شده از شير كامل استفاده مي كنم. از ماست ساده و پرچرب كه خيلي ترش نيست استفاده كنيد. ماست را خوب هم بزنيد تا شكافته نشود.
برگ نعنا و گشنيز: نعناع براي برياني بسيار مهم است. اگر برگ گشنيز نداريد مي توانيد از آنها بگذريد.
آب كيورا يا گلاب: مي توانيد يكي از 2 ماده اوليه را استفاده كنيد. آب كورا كه به آن كوادا نيز معروف است عصاره درختي است كه به Pandanus odoratissimus معروف است. يكي از اين موارد ضروري است اما اگر دوست نداريد ممكن است از آن چشم پوشي كنيد. بسياري از مردم رايحه را در غذاهاي خود دوست ندارند ، بنابراين فقط در صورت تمايل از آن استفاده كنيد. اين موارد در فروشگاه هاي آسيايي يا هندي موجود است.
نكات حرفه ايمقدار سبزيجات: براي يك برياني كامل ، من نسبت 1: 1.25 (برنج: سبزيجات) را دنبال مي كنم. شما ممكن است كمي بالاتر استفاده كنيد اما استفاده از كمتر ممكن است سبزيجات بسيار كمي در برياني باشد. آب ميوه شما ممكن است خيلي آبريز باشد و برنج ممكن است رطوبت اضافي را خيس كرده و نرم شود. در اينجا من از 400 گرم برنج استفاده كرده ام: 500 گرم سبزي مخلوط به غير از پياز.
خرد كردن سبزيجات: سيب زميني ها را با اندازه كوچكتر از 1 x ½ اينچ ، گل هاي گل كلم به اندازه كافي بزرگ نگه داريد تا له نشوند. لوبيا و هويج به قطعات 1 اينچي.
خلال پياز: پيازها را به صورت يكنواخت و نازك برش بزنيد تا يكدست سرخ شوند. پيازهاي خرد شده ناهموار خوب سرخ نمي شوند و در نهايت سوخته يا پخته مي شوند.
تهيه برنج: شستشو و خيساندن برنج باسماتي همانطور كه در دستورالعمل ذكر شده براي تهيه دانه هاي برنج غير چسبناك و كاملاً پخته شده بسيار مهم است. چند بار شستن برنج به خلاص شدن از نشاسته سطح كمك مي كند تا باعث چسبندگي برنج شود. خيساندن به جذب آب برنج كمك مي كند بنابراين هنگام پخت و پز به خوبي منبسط مي شوند. اين 2 مرحله اطمينان حاصل مي كند كه دانه هاي برنج كاملاً پخته شده اند!
پخت و پز برنج: برنج در اين دستورالعمل 90٪ پخته مي شود ، به اين معني كه سفت و پخته شده و به طور كامل تهيه شده است. كاملاً پخته نشده است. اين گام بسيار مهم است. اگر در اين مرحله آن را كم بپزيد ، در ظرف آخر سخت مي ماند. اگر بيش از حد بپزيد ، دانه ها پس از فرآيند رطوبت ، له مي شوند.
شير زعفران: شير دم كرده زعفران نه تنها عطر و طعم لطيف و گرمي به برياني مي بخشد بلكه برنج برياني را مرطوب نگه مي دارد. بنابراين از آن صرف نظر نكنيد.
جلو انداختن: مي توان آن را پيش ساخته و مواد باقي مانده را سنگ زد! نگران نباشيد ، آن را با بخار دادن در گلدان ، گلدان فوري (0 دقيقه فشار بالا) گرم كنيد و يا آن را در مايكروويو قرار دهيد.
سوالاتتفاوت pulao با biryani چيست؟
Pulao يك ظرف يك قابلمه است كه از طريق روش جذب تهيه مي شود. اما يك برياني سنتي طبخ شده است كه در آن برنج پخته شده روي گوشت لايه لايه مي شود. موادي مانند پياز كاراملي و شير تزريق شده زعفران در برياني كليدي است كه معمولاً در پلو استفاده نمي شود.
چگونه برياني را مرطوب نگه داريم؟
،
ادامه مطلب
بازدید: