دستور تهيه Egg dum biryani - Hyderabadi egg dum biryani با برنج باسماتي ، ادويه ها ، گياهان ، ماست و زعفران درست شده است. Biryani يك اختراع شگفت انگيز از مغول ها است و به دليل رايحه ، عطر و طعم و طعم بي نظير آن در سراسر جهان مورد علاقه قرار گرفته است. اين برياني تخم مرغ حيدرآبادي يكي از مورد علاقه هاي ما در خانه است و بسيار خوشمزه است.
اين برياني تخم مرغ حيدرآبادي ممكن است افزودني خوبي براي مهماني يا منوي آخر هفته شما باشد. بله ، بسيار آسان است و حتي يك مبتدي نيز مي تواند بدون مشكل اين كار را انجام دهد.
ما تخم مرغ را به هر شكلي دوست داريم و من اغلب روش هايي را پيدا مي كنم كه شام خود را با تخم مرغ ساده كنم. كاري تخم مرغ ، بورجي تخم مرغ ، املت اغلب براي شام در آنجا هستند.
تبليغات
بعضي اوقات براي شام يك برياني تخم مرغ سريع يك قابلمه درست مي كنم. من هم اگر مقداري شير نارگيل داشته باشم اين بريان تخم مرغ را به سبك كرالا درست مي كنم.
اما اين تخم مرغ حيدرآبادي dum biryani چيزي است كه من هنگام برنامه ريزي براي يك وعده غذايي خاص انتخاب مي كنم.
آن مي رود تا به خوبي با ساده raita يا shorba .
طرز تهيه برياني تخم مرغ هيدرآبادي1. تخم مرغ را به سختي بجوشانيد ، پوسته ها را خارج كنيد. با چنگال به طور تصادفي سوراخ كنيد يا بر روي 3 تخم مرغ برش بزنيد. آنها را كنار بگذاريد.
2. برنج را حدود 20 تا 25 دقيقه بشوييد و خيس كنيد. آب را تخليه كنيد. 5 فنجان آب را به جوش آورده ، چند هل سبز ، نصف قاشق چايخوري اضافه كنيد. شاهي ژيرا و برنج به آب جوش. تا ال دونته بپزيد.
كاملاً پخته شده اما دانه دار و سفت. در زير برنج پخته شده براي اين دستورالعمل خوب كار نمي شود ، از آنجا كه تخم مرغ مانند گوشت يا سبزيجات رطوبت آزاد نمي كند ، برنج در طي فرآيند دم كردن بيشتر پخته نمي شود. برنج را در آبكش آبكش كنيد. اين را كنار بگذاريد.
3. در صورت استفاده از پياز سرخ شده آماده مي توانيد از اين مرحله صرف نظر كنيد. در يك تابه روغن داغ كنيد ، پيازهاي نازك را اضافه كرده و تفت دهيد تا طلايي شود. اينها را كنار يك بشقاب بگذاريد. نيمي از روغن را نيز در يك كاسه كوچك كنار بگذاريد. اجاق گاز را خاموش كنيد زيرا اكنون تابه بسيار داغ خواهد شد.
4. يك پيمانه زعفران را در 3 قاشق غذاخوري خيس كنيد. شير گرم آب كيورا را نيز كنار بگذاريد.
5. اجاق گاز را روشن كنيد. ادويه هاي كامل را به ماهيتابه اضافه كرده و اجازه دهيد تا صدا كنند.
6. رب سير زنجبيل ، چيلي سبز را اضافه كرده و تفت دهيد تا بوي خام آن گرفته شود.
7. پودر چيلي قرمز و ماسالاي برياني اضافه كنيد. سريع هم بزنيد.
تبليغات
8. ماست ، نمك و برگ هاي نعناع را اضافه كنيد. هم بزنيد و بپزيد.
9. تخم مرغ و 3/4 قسمت از پياز سرخ شده را اضافه كنيد.
10. هم بزنيد و روي شعله متوسط بپزيد تا آب گوشت غليظ شود. شيره بايد ضخيم و يكنواخت از يك قوام روان باشد. اجاق گاز را خاموش كرده و ظرف را از مشعل دور كنيد ، در غير اين صورت آب گوشت بيشتر پخته مي شود و ممكن است مقدار آن كاهش يابد.
تبليغات
11. برنج را در هندي يا گلدان بچينيد.
12. مخلوط تخم مرغ را به طور مساوي روي برنج لايه لايه كنيد. مقدار آن كمتر است ، اما سعي كنيد آن را به طور مساوي پخش كنيد.
13. دوباره روي برنج لايه كنيد.
14. اين مرحله اختياري است. اگر دوست داريد برياني تخم مرغ ادويه دار با تخم مرغ سوخاري داشته باشد ، من اين را پيشنهاد مي كنم همان ظرف را دوباره روي اجاق بگذاريد و آن را با روغني كه قبلاً كنار گذاشته بوديم گرم كنيد. تخم مرغ ها را كمي سرخ كنيد. پودر چيلي قرمز ، كمي نمك و ماسالاي برياني يا ماسالاي گارم اضافه كنيد.
15. تخمها را تلنگر كنيد. اجاق گاز را خاموش كنيد. زياد سرخ نكنيد.
تبليغات
16- شير زعفران را روي برنج بريزيد ، مقدار باقي مانده پياز سرخ شده ، چند برگ نعناع و گشنيز را اضافه كنيد. تخمها را به آرامي به برياني منتقل كنيد ، همچنين روغن ادويه را از ظرف بريزيد. روغن را به برنج بريزيد و نه به تخم مرغ.
17. قابلمه را بپوشانيد. مي توانيد از يك فويل آلومينيومي براي مهر و موم گلدان استفاده كنيد يا يك پارچه مرطوب نيز به خوبي كار مي كند. درپوش آن را بگذاريد. من فقط با استفاده از يك درپوش محكم و سنگين جلو رفتم. يك تاوا يا يك تابه را گرم كنيد ، وقتي داغ شد ، اين قابلمه را روي ظرف گرم قرار دهيد و شعله را روي كم بگذاريد.
آن را به مدت 10 دقيقه بپزيد. خاموش كنيد و اجازه دهيد 10 دقيقه ديگر استراحت كند. اگر طاووت نداريد ، مي توانيد از هر تشت يا قابلمه ته سنگين استفاده كنيد. هر تابه از جنس استنلس استيل يا چدن نيز به خوبي كار مي كند. من از تشتك فشار ضد زنگ استفاده كرده ام. از تاوا نچسب استفاده كنيد زيرا پوشش آسيب مي بيند.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید: