دستور كاري ماهي
دستور غذاي ماهي - كاري ساده ، خوشمزه و خوش طعم ماهي هندي در پايه گوجه فرنگي پياز. ماهي يكي از غذاهاي دريايي مورد علاقه در خانه است و بيشتر اوقات ماهي ماهي يا ماهي فلفلي است كه به سرعت تهيه مي شود.
من به ندرت در سنگاپور در خانه كاري ماهي درست مي كنم زيرا طعم و مزه تنوع موجود در اينجا را دوست نداريم. آنها براي سرخ كردن يا تفت دادن ماهي خوب هستند اما از نظر ادويه كاري يا سس گوجه فرنگي طعم خوبي ندارند.
در هر سفر ما به هند در خانه مادر من كاري ماهي درست مي شود زيرا ماهيان آب شيرين در دسترس ما هستند. اگرچه درخواست خوانندگان زيادي براي تهيه يك دستور غذاي خوب ماهي داشتم ، اما تاكنون آن را به اشتراك نگذاشته ام ، زيرا كاري را در سنگاپور درست نمي كنم.
تبليغات
در هنگام بازديد از خانه مادر من ، من مجبور شدم اين را دو بار درست كنم. خيلي خوب شد بنابراين به اشتراك گذاري آن
آماده سازي
1. 1 قاشق غذاخوري روغن را در يك تابه گرم كنيد. زيره را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا پاشيده شود. سپس پياز را اضافه كرده و تفت دهيد تا طلايي شود.
2. سير زنجبيل را اضافه كرده و به مدت 30 تا 60 ثانيه تفت دهيد. وقتي معطر شدند گوجه فرنگي و نصف قاشق چايخوري نمك اضافه كنيد.
3. سرخ كنيد تا بوي خام از بين برود.
4. نارگيل ، پودر چيلي قرمز ، زردچوبه و دانه هاي رازيانه را اضافه كنيد (اختياري).
5. همه چيز را خوب سرخ كنيد تا ماسالاي پياز خوشبو شود. اطمينان حاصل كنيد كه بوي خام از بين رفته است. اين را كاملاً خنك كنيد.
تبليغات
6. اين مرحله و مرحله بعدي اختياري است. ماهي را با پودر چيلي قرمز ، زردچوبه ، نمك بسيار كمي و رب سير زنجبيل مارين كنيد. اين ماهي شور را كنار نگذاريد ، فقط سريع آنها را سرخ كنيد.
7. يك تابه را با 1 قاشق چايخوري روغن گرم كنيد ، ماهي را سرخ كنيد تا بوي خام رب سير زنجبيل از بين برود. مي توانيد از همان تابه اي كه براي سرخ كردن پياز استفاده مي شود استفاده كنيد ، من از يك تابه استيل استفاده كردم. اين را كنار بگذاريد.
8. مواد خنك شده را بهمراه 2 تا 4 قاشق چاي خوري آب به يك ظرف مخلوط كن اضافه كنيد.
تبليغات
9. مخلوط كنيد تا يك خمير درشت يا صاف با سليقه شما مطابقت داشته باشد. ما بافت كاري را در كار خود ترجيح مي دهيم بنابراين من يك خمير درشت درست كردم. اگر بافت صافي را ترجيح مي دهيد ، يك خمير صاف درست كنيد.
طرز تهيه كاري ماهي
10. قاشق غذاخوري ديگر اضافه كنيد. روغن و حرارت را روي شعله ملايم قرار دهيد. وقتي روغن كمي داغ شد ، برگ هاي كاري و فلفل قرمز را اضافه كنيد.
11. وقتي برگ ها پراكنده مي شوند ، خمير آسياب شده را اضافه كنيد. همه چيز را خوب مخلوط كنيد.
13. ماسالا و نمك گارم را بپاشيد. در اين مرحله مي توانيد پودر چيلي قرمز بيشتري اضافه كنيد تا گرما تنظيم شود. كمي بيشتر اضافه كردم همه چيز را خوب سرخ كنيد تا ماسالا بوي خوبي بگيرد.
14- 1 پيمانه آب بريزيد و خوب مخلوط كنيد تا آب گوشت بدون توده ايجاد شود. شايد لازم باشد مقدار آب را كمي تنظيم كنيد.
15- روي شعله متوسط جوشانده تا روغن شروع به جدا شدن كرده و آب گوشت غليظ شود. اين كار ممكن است حدود 5 دقيقه طول بكشد. اكنون نمك و ادويه را بررسي كنيد. هر سليقه اي را كه لازم باشد تنظيم كنيد. اگر دوست داريد از گل نارنگي استفاده كنيد ، مي توانيد مقداري گل نارنگي را در آب گرم خيس كنيد. آب آن را گرفته و آبگوشت را فيلتر كنيد. ما تمر هندي را ترجيح نمي دهيم بنابراين من استفاده نكرده ام ، ترشي حاصل از گوجه فرنگي به اندازه كافي خوب است.
تبليغات
16. تكه هاي ماهي را به آب گوشت اضافه كنيد و چند دقيقه بپزيد. آنها را تلنگر كرده و بپزيد تا برآمدند ، يعني كاملاً پخته شده اند. در صورت تمايل با برگ گشنيز تزئين كنيد.
كاري ماهي را با برنج يا چاپاتي سرو كنيد.
مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر)
مارينينگ براي كاري ماهي
- ▢500 گرم ماهي (نيم كيلوگرم)
- ▢½ قاشق غذاخوري رب سير زنجبيل
- ▢sp قاشق چايخوري زردچوبه
- ▢¼ تا ½ قاشق چايخوري پودر چيلي قرمز
- ▢sp قاشق چايخوري نمك يا در صورت لزوم
سات كردن و پوره كردن
- ▢1 قاشق غذاخوري روغن (در صورت لزوم تنظيم كنيد)
- ▢umin قاشق چايخوري زيره (يا جيرا)
- ▢2 پياز متوسط خلال شده يا 1 فنجان خلال شده
- ▢½ قاشق غذاخوري سير زنجبيل خرد شده يا رب
- ▢2 گوجه فرنگي متوسط رسيده (¾ تا 1 فنجان خرد شده)
- ▢½ قاشق چايخوري نمك (تنظيم به سليقه)
- ▢1 قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز (در صورت لزوم تنظيم كنيد)
- ▢sp قاشق چايخوري زردچوبه
- ▢½ قاشق چايخوري دانه رازيانه (اختياري) (saunf)
- ▢2 قاشق غذاخوري نارگيل (رنده شده يا ¼ فنجان شير نارگيل يا 12 عدد آجيل بادام هندي)
براي كاري
- ▢1 قاشق غذاخوري روغن
- ▢1 شاخه برگ كاري يا برگ كوچك بو
- ▢1 تا 2 عدد فلفل قرمز (خرد يا شكاف دار)
- ▢1 تا 1 فنجان آب
تبليغات
دستورالعمل ها
آماده سازي براي كاري ماهي
- ▢
ماهي را با ½ قاشق غذاخوري رب سير زنجبيل ، ⅛ قاشق چايخوري زردچوبه ، sp قاشق چايخوري پودر چيلي قرمز و sp قاشق چايخوري نمك مخلوط كنيد.
- ▢
روي يك ماهيتابه تخت ، 1 قاشق چايخوري روغن را گرم كنيد. تكه هاي ماهي را كمي سرخ كنيد تا بوي خام آن فقط براي 2 تا 3 دقيقه در هر دو طرف از بين برود. همچنين مي توانيد ماهي را جستجو كنيد. اين را كنار بگذاريد. (به تصوير زير مراجعه كنيد)
- ▢
1 قاشق غذاخوري روغن را در قابلمه گرم كنيد و زيره را اضافه كنيد. وقتي پاشيدند ، پياز را اضافه كرده و تفت دهيد تا كمي طلايي شود.
- ▢
بعد رب سير زنجبيل را اضافه كنيد و به مدت 30 ثانيه تفت دهيد. گوجه فرنگي و sp قاشق چايخوري نمك اضافه كنيد. تفت دهيد تا گوجه نرم و نرم شود.
- ▢
بعد نارگيل ، دانه هاي رازيانه (اختياري) ، پودر چيلي قرمز و زردچوبه اضافه كنيد. سرخ كنيد تا مخلوط معطر شود و بوي خام آن از بين برود.
- ▢
اين را خنك كنيد و به ظرف مخلوط كن به همراه 2 تا 4 قاشق چاي خوري آب اضافه كنيد. مخلوط كنيد تا به صورت خمير يكدست يا درشت درآيد تا مطابق ميل شما باشد. (رجوع شود به يادداشت ها). همچنين مي توانيد از مخلوط كن غوطه وري استفاده كنيد. اين را كنار بگذاريد.
ساخت كاري ماهي
- ▢
1 قاشق غذاخوري روغن بيشتر به همان قابلمه اي كه قبلاً استفاده شده اضافه كنيد. روي شعله ملايم گرم كنيد.
- ▢
وقتي روغن كمي داغ شد ، برگ هاي كاري و فلفل قرمز را اضافه كنيد.
- ▢
وقتي پاشيدند ، رب گوجه فرنگي پياز چرخ شده و ماسالاي گارم را اضافه كنيد. تفت دهيد تا مخلوط بوي خوبي بگيرد. اگر احساس مي كنيد به اندازه كافي براي ذائقه شما گرم نيست ، در اين مرحله پودر چيلي بيشتري اضافه كرده و تفت دهيد.
- ▢
1 تا 1½ فنجان آب بريزيد. مخلوط كنيد و آن را بجوشانيد. آن را بپزيد تا جايي كه آثار روغن در سطح آن مشاهده شد و كمي ماده سس گوشت غليظ شد.
- ▢
تكه هاي ماهي را به آرامي بلغزانيد و روي آن را روي حرارت متوسط بپزيد.
- ▢
بعد از 3 تا 4 دقيقه قطعات را با دقت ورق بزنيد يا به طرف ديگر برگردانيد.
- ▢
آن را بپزيد تا تكه هاي ماهي كمي برآمدند. اين نشانه آنهاست كه كاملاً پخته شده اند. كاري را بچشيد و در صورت نياز نمك بيشتري اضافه كنيد.
- ▢
در صورت تمايل كاري ماهي را با برگ گشنيز تزئين كنيد.
برچسب: ،
ادامه مطلب