مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

ترشي كدو سبز يوناني

عناصر

 

  • 500 گرم كدو سبز
  • 3 موسير ، ريز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوري نمك غير يددار
  • براي مايع ترشي
  • سركه سيب 500 ميلي ليتر
  • 140 گرم قند كاستوره طلايي
  • 1 قاشق چايخوري پودر خردل
  • 1 قاشق چايخوري دانه خردل
  • 1 قاشق چايخوري دانه كرفس
  • ch چيلي خشك ، خرد شده
  • 1 قاشق چايخوري زردچوبه چرخ شده

روش
مرحله 1


با استفاده از چاقوي تيز ، ماندولين يا تيغه برش دهنده روي دستگاه غذاساز ، نازك دلمه ها را برش بزنيد. درون يك كاسه را با موسير قرار داده و نمك را بپاشيد. روي آن را با آب سرد يخ بپوشانيد ، هم بزنيد تا نمك حل شود و بگذاريد به مدت 1 ساعت بماند. با استفاده از كاغذ آشپزخانه يا حوله چاي ، كلوچه ها را كاملاً آبكش كرده و خشك كنيد. اگر آنها خيلي مرطوب بمانند ، آب محلول ترشي را رقيق مي كند.

گام 2


در همين حال ، مواد ترشي را درون يك تابه بريزيد و بگذاريد تا دم بكشد. به مدت 3 دقيقه حباب بزنيد ، اطمينان حاصل كنيد كه قند حل شده است ، سپس بگذاريد تا گرم شود اما گرم نشود. دلمه ها را اضافه كرده و هم بزنيد.

مرحله 3


اين مخلوط را در ظرف هاي استريل شده 2 500 500 ميلي ليتر خرد كنيد (براي اطلاع از نحوه استريل شيشه به زير مراجعه كنيد). مهر و موم كنيد و چند روز در يخچال بگذاريد. اگر سرد شود ، اين كار چند ماه ادامه خواهد داشت.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه قارچ سير داغ تند

دستورالعمل قارچ سير - قارچ هاي دكمه اي كه به سس سير به سبك هندي تفت داده شده اند. اين قارچ هاي سير داغ و تند تقريباً با هر چيزي سازگار هستند - برنج ساده ، داخل يك نان ساندويچي يا بسته بندي ، برنج سرخ شده ، رشته فرنگي يا به عنوان يك غذاي اوليه. اين ماده با مواد بسيار كمي درست شده و طعم آن فوق العاده خوشمزه است.

ما دستور العمل هاي قارچ خشك را دوست داريم زيرا تهيه آنها ساده و طعم عالي دارد زيرا در رطوبت خود و بدون افزودن آب پخته مي شوند. اين قارچ هاي سير در جعبه ناهار به مطب يا مدرسه نيز خوب مي رسند.

از آن زمان در خانه مورد علاقه قرار گرفت. اين قارچ هاي سير به سبك هندي را مي توانيد با برنج ساده نيز سرو كنيد. فقط دانه برنج باسماتي را بپزيد و اين غذا را به عنوان يك طرف با بسياري از پيازهاي تازه ، خيار و ليمو سرو كنيد.

اين دستور العمل تقريباً از اين مرغ سير اقتباس شده است . اين دستورالعمل نياز به تهيه يك سس سير سريع و سپس تفت دادن قارچ ها در آن دارد.

در اواخر آن حتي مي توانيد مقداري برنج يا رشته فرنگي پخته شده اضافه كنيد و حتي رشته فرنگي تند قارچ يا رشته فرنگي سير قارچ درست كنيد .

 

آماده سازي براي دستور العمل قارچ سير

1. چيلي قرمز ، سير ، نمك ، شكر ، سركه يا آب ليمو را به يك ظرف مخلوط كن اضافه كنيد. شما ممكن است از چيلي هاي قرمز متنفر باشيد ، اما ما نيمه دانه هاي خرد شده را در اين دوست داريم ، بنابراين من از آنها بيزار نشدم. براي يك روش كوتاه ، مي توانيد از مخلوط كردن صرف نظر كنيد و در صورت لزوم با استفاده از پودر چيلي ، گوشت چرخ كرده سير و بقيه مواد با استفاده از آب خمير درست كنيد.

2. آنها را فقط با 1 تا 2 قاشق چايخوري آب مخلوط كنيد. بايد يك خمير ضخيم كمي درشت تهيه كنيد. همچنين مي توانيد كمي پودر چيلي براي رنگ اضافه كنيد ، من حدود ¼ قاشق چايخوري استفاده كردم.

طرز تهيه قارچ سير

3. يك تابه را با روغن گرم كنيد. يك رشته گرمي يا نصف قاشق چايخوري زيره اضافه كنيد. به مدت 30 ثانيه تفت دهيد. پياز ريز خرد شده را اضافه كنيد. تفت دهيد تا كمي طلايي شوند. در حالي كه پياز سرخ مي شود ، مي توانيد قارچ ها را بشوييد و خرد كنيد يا خرد كنيد.

4. سپس رب سير را اضافه كنيد.

5. روي شعله ملايم و متوسط ​​به مدت 2 تا 3 دقيقه خيلي خوب تفت دهيد. اطمينان حاصل كنيد كه بوي خام سير كاملاً از بين رفته است.

 

6. قارچ خرد شده را اضافه كنيد.

7. خوب مخلوط كنيد تا قارچ ها با سس سير پوشيده شوند. حدود 3 دقيقه سرخ كنيد ، تا زماني كه بوي خوب قارچ را حس كنيد.

8- روي آن را بپوشانيد و بپزيد تا قارچ به دلخواه شما تمام شود. بيش از حد طبخ نكنيد زيرا بافت قارچ تغيير مي كند و خيس مي شود.

تبليغات

9. مي توانيد چند برگ گشنيز اضافه كنيد. همچنين مي توانيد مقداري رشته فرنگي پخته شده يا برنج پخته شده آل دنته اضافه كرده و براي چند دقيقه تفت دهيد.

به عنوان استارتر يا با نان ، روتي يا برنج ساده سرو كنيد.

نكاتي براي تهيه قارچ سير
  • من كل دستور را فقط با استفاده از قارچ درست كرده ام. همچنين مي توانيد از سبزيجات مانند سيب زميني و فلفل دلمه اي استفاده كنيد.
  • مي توانيد سس سير را زودتر از موعد درست كرده و در يخچال قرار دهيد. هر زمان كه لازم بود از آن استفاده كنيد.
  • من از قارچ هاي دكمه اي استفاده كردم شما مي توانيد از هر نوع ديگري كه دوست داريد استفاده كنيد.
  • همچنين مي توانيد از قارچ هاي كامل بدون برش زدن استفاده كنيد. فقط زمان پخت را كمي افزايش دهيد.
  • همچنين مي توانيد قارچ ها را ابتدا در فر كباب كنيد و سپس آنها را به سس سير داغ اضافه كنيد. فقط براي يك دقيقه تفت دهيد.
  • اين دستورالعمل براي بچه ها نيز مناسب است ، فقط چيلي هاي قرمز را تنظيم كنيد.
تغييرات
  • من براي تهيه خمير سير از چيلي قرمز استفاده كرده ام. اگر آنها را نداريد ، به راحتي با پودر چيلي قرمز جايگزين كنيد.
  • اگر دوست داريد مي توانيد از مقداري سس سويا كه به طور طبيعي دم مي شود استفاده كنيد. من سعي مي كنم مصرف سويا را در غذاي خود محدود كنم بنابراين از آن استفاده نكرده ام. اما طعم اين قارچ هاي سير حتي بدون سس سويا عالي است.
  • اگر قارچ سرخ شده ترد را دوست داريد ، قارچ را در خمير آرد همه منظوره فرو برده و سرخ كنيد تا ترد شود. سپس آن را به سس سير اضافه كنيد. براي جزئيات بيشتر مي توانيد اين Mchroom Manchurian را بررسي كنيد.

 

طرز تهيه قارچ سير

تبليغات

قارچ هاي با طعم سير

 

قارچ ها را به سس سس چيلي چيلي داغ به سبك خانگي تفت دهيد. قارچ سير را فقط با هر چيز - برنج ، نان ، رشته فرنگي يا حتي به عنوان غذاي اوليه - سرو كنيد.

مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر)
  • ▢1½ فنجان قارچ خرد يا برش خورده
  • ▢½ فنجان پياز ريز خرد شده
  • ▢½ قاشق چاي خوري زيره سياه يا Jeera يا L رشته از گرز / Jvitri
  • ▢1 تا 2 قاشق غذاخوري روغن (روغن زيتون يا كره را ترجيح دهيد)

براي سس يا رب سير

  • ▢5 حبه سير بزرگ يا خرد شده (اگر از كوچك استفاده مي كنيد بيشتر استفاده كنيد)
  • ▢5 عدد چيلي قرمز خشك يا پودر چيلي در صورت لزوم (تنوع تند كمتر)
  • ▢¾ قاشق غذاخوري سركه ( سركه سيب يا آب ليمو)
  • ▢½ تا 1 قاشق چايخوري شكر (ارگانيك را ترجيح مي دهيد) يا ژاگري
  • ▢نمك به مزه
  • ▢1 تا 2 قاشق غذاخوري آب
  • ▢¼ قاشق چاي خوري پودر چيلي قرمز اختياري (كمتر تند براي رنگ)

چاشني زدن

  • ▢1 حلقه يا برش كوچك پياز
  • ▢2 قاشق غذاخوري برگ گشنيز خرد شده

 

 

دستورالعمل ها

آماده سازي براي قارچ سير هندي

  • سير ، فلفل قرمز ، سركه ، شكر ، نمك ، پودر چيلي قرمز (اختياري) را به ظرف مخلوط كن اضافه كنيد. 1 تا 2 قاشق چايخوري آب اضافه كنيد. 

  • روي آن را بپوشانيد و خوب مخلوط كنيد تا خمير شود. همچنين مي توانيد از تركيب استفاده كنيد و در صورت لزوم پودر چيلي قرمز ، سير خرد شده و بقيه مواد را با آب مخلوط كنيد. كنار بگذار

طرز تهيه قارچ سير

  • يك تابه را با روغن گرم كنيد. وقتي روغن به اندازه كافي داغ شد ، گرز يا زيره اضافه كنيد. 

  • 30 ثانيه صبر كنيد ، پياز را اضافه كرده و تفت دهيد تا طلايي شود. در حالي كه پيازها سرخ مي شوند ، قارچ ها را آبكشي و برش مي دهيم.

  • سس سير را به آن اضافه كرده و به مدت 2 تا 3 دقيقه بدون سوزاندن تفت دهيد. 

  • اطمينان حاصل كنيد كه بوي خام سير از بين رفته و مخلوط معطر مي شود.

  • قارچ هاي خرد شده را اضافه كرده و به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد.

  • روي آن را بپوشانيد و روي حرارت متوسط ​​تا كم بپزيد تا قارچ به دلخواه شما پخته شود.

  • قارچ هاي سير را به يك ظرف سرو منتقل كرده و با برگ گشنيز و پياز تزئين كنيد. 

  • قارچ هاي سير را مي توانيد به عنوان يك كنار با برنج باسماتي يا به عنوان يك ماده پر از ساندويچ يا بسته بندي سرو كنيد. 

  • همچنين مي توانيد در همان ماهيتابه مقداري برنج ، رشته فرنگي يا ماكاروني بريزيد. 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور غذاي برينجال

دستور العمل هاي برينجال - مجموعه اي از دستور العمل هاي بادمجان يا baingan آسان و خوشمزه. برينجال در ساير نقاط جهان بادمجان يا بادمجان شناخته مي شود و در هندي زبان هندي Baingan. نام هاي ديگر منطقه vankaya در تلوگو ، vangi در marathi و kathirikai در tamil است. اين يك سبزي كم كالري با فوايد خوب براي سلامتي است و اغلب توسط افرادي كه سعي در كاهش وزن دارند ترجيح مي دهند.

بادمجان ها سرشار از آهن و مواد معدني هستند. بنابراين خوب است كه آنها را حتي در رژيم هاي غذايي كودكان نيز بگنجانيد. چند نوع مختلف از عروس وجود دارد كه فرد مي تواند ببيند. خوشمزه ترين بادمجان هاي بنفش جوان و لطيف هستند كه طعم و مزه بي نظيري مي دهند.

در غذاهاي هندي اين به طور گسترده اي استفاده مي شود تا انواع غذاهاي روزمره مانند ، كاري، سس ، bharta، kootu، salan و غيره آنها توسط يك جمعيت گسترده تر دوست داشت از آنها عملكرد يك طعم و مزه روغني و همچنين ضخيم شدن ظروف مانند خورش به عنوان ما در تلوگو با pulusu تماس بگيريد

تبليغات

برنجين هاي پر شده يكي از محبوب ترين غذاهاي هندي است. تقريباً در همه غذاهاي منطقه اي به طور مشابه تهيه مي شود. Gutti vankaya ، Enne kathirikai ، Bharwa baingan برخي از نام هاي معمول در پرتغال هاي پر شده هستند.

حمام ونگي يكي از محبوب ترين دستورهاي تهيه غذاهاي برنجي از كارناتاكاست كه در آن برنج ساده با ادويه جات ترشي جات ادويه دار معتدل مي شود. واناكايا پاچادي يك دستور محبوب چتني از آندرا است كه اغلب در فستيوال ها درست مي شود و با برنج ساده ، گياهي سرو مي شود. اين شبيه Baingan ka Bharta ساخته شده در شمال هند است.

در هند جنوبي از Biryani با يك نوع سس گوجه فرنگي يا چندين سال لذت مي برند. اين غذا حتي در برخي از رستوران ها همراه با وعده غذايي برياني سرو مي شود. من براي سهولت همه دستورالعمل هاي برنجال را كه قبلاً در وبلاگ به اشتراك گذاشته شده اند ، گردآوري كرده ام. هر وقت دستور العمل برينجال را به اشتراك بگذارم ، اين صفحه به روز خواهد شد.

دستور العمل هاي برينجال - كاري

- آب گوشت بادمجان سيب زميني به سبك هند شمالي براي سرو با برنج ، روتي يا phulka. اين كاري پخته شده آهسته با بسياري از طعم هايي كه از پودرهاي ادويه جات ساده استفاده مي شوند طعم خوشمزه اي دارد.

 - يكي از محبوب ترين دستورهاي غذاهاي پر از واناكايا از غذاهاي آندرا. گندم غليظ بسيار خوشمزه كه مي توان آن را با برنج ، روتي يا پاراتا سرو كرد. اين شبيه به bharwa baingan يا ennegayi تهيه شده است.

 براي سرو با برياني. موادي مانند دانه كنجد ، بادام زميني و نارگيل باعث مي شود كه سس گوجه فرنگي بسيار خوشمزه ، غني ، مغزدار و خوش طعم باشد.

 ساده بدون مخلوط كردن ، آسياب كردن و غيره به خوبي با برنج و روتي همراه است.

 - يكي ديگر از دستورهاي سنتي وانكايا كه با دانه هاي خشخاش درست مي شود.

تبليغات

- برنج گياه تخم مرغ به سبك كارناتاكا. اين حتي در جعبه ناهار هم خيلي خوب پيش مي رود. براي تهيه اين حمام ونگي ، بادمجان ها را در پودر ماسالاي حمام وانگي تفت داده و سپس برنج پخته شده را با آن مخلوط مي كنند.

دستورالعمل هاي برنجال - كاري خشك يا سرخ كردن

 - تفت خشك بادمجان ها با قيمه بادام زميني ادويه دار ساخته شده به سبك آندرا. اين به خوبي با برنج ساده يا حتي روتي مناسب است. مي توان آن را در جعبه دفتر يا مدرسه بسته بندي كرد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه متي پاراتا

Methi paratha نان هاي تخت هندي است كه با آرد گندم كامل ، ادويه ها و برگ شنبليله يا همان برگ هاي متي درست مي شود. اين پاراتاهاي سالم ، خوشمزه و خوش طعم غني از آهن هستند و يك صبحانه عالي يا هر وعده غذايي ديگر را ايجاد مي كنند. "Methi" يك كلمه هندي براي "شنبليله" و "Paratha" يك كلمه "نان پهن" است. بنابراين methi paratha به سادگي نان هاي مسطحي هستند كه برگ هاي شنبليله درون آنهاست. در حالي كه معني متي هر دو برگ شنبليله و دانه است ، در اينجا در اين دستور العمل برگ است.

آنها را با چاتني ، ترشي يا كشك براي صبحانه يا يك وعده غذايي مي خورند. ما شخصاً اينها را با يك رايتا دوست داريم يا فقط با كمي لاسي كنار آن غذا مي خوريم .

برگهاي شنبليله جدا از اينكه مغذي است ، همچنين به كنترل قند خون كمك مي كند و از يبوست خلاص مي شود. بنابراين ايده آل است كه آنها را به طور منظم در رژيم غذايي خود بگنجانيم. در غذاهاي هندي ما با استفاده از اين برگها غذاهاي زيادي درست مي كنيم مانند برنج متي ، متي پولائو ، آلو متي و متي پلو.

 

درباره اين دستور العمل

اين متي پاراتا نان هاي پهن آرد گندم مفيد و مقوي است كه با برگ هاي تازه شنبليله ، ادويه ها و نمك طعم دار شده است. با تازه ترين عطر و طعم و يك بافت نرم و در عين حال پوسته پوسته ، اين پارتي هاي متي خانگي بهترين هستند! از پاراتاهاي منجمد خريداري شده در فروشگاه رد شويد و سريعترين و تازه ترين دستورالعمل اين خلوص برگ خانگي را با شلاق بخوريد.

در هند ، ما انواع مختلفي از نان هاي تخت را براي وعده هاي غذايي روزمره خود تهيه مي كنيم كه از جمله پاراتاها نوعي معمول است. اينها به روش هاي مختلفي ، چه پر شده ، چه لايه اي و چه ساده ساخته مي شوند.

اين متي پاراتاها معمولاً ساده ساخته مي شوند و لايه لايه نيستند. با اين حال مادر من هميشه براي ما لايه هاي ماتي پاراتا درست مي كند ، بنابراين من همان كاري را مي كنم كه بچه هايم نيز آنها را دوست دارند. در اين پست من نحوه ساخت پاراتاهاي لايه اي و همچنين متي روتي را نشان داده ام.

تفاوت اصلي در نحوه نورد آنهاست. همچنين ساخت پاراتاهاي لايه اي كمي بيشتر از روتي ساده طول مي كشد. اگر براي مدت زمان فشار داده شود ، من متي روتي مي كنم زيرا بسيار سريع است. بعضي اوقات من اينها را با جيرا الو مي غلطم تا براي مدرسه بچه هايم رول درست كنم. آنها آنها را اينگونه دوست دارند.

اين متي پاراتاها به دليل داشتن ادويه اي ملايم ، به تنهايي طعم عالي دارند. آنها همچنين با كشك ساده ، ريتا ، ترشي ، چتني ، دال يا هر كاري بسيار مطابقت دارند. اگر كودك نوپا يا بچه كوچكي در خانه داريد ، آنها را با پهلو يا raita يا لاسي سرو كنيد.

 

طرز تهيه متي پاراتا

تميز كردن و تهيه برگهاي متي

فقط برگهاي ساقه هاي متي را بكشيد. ساقه هاي مناقصه خوب است. مقداري سركه بپاشيد و مقداري نمك بپاشيد. آنها را به مدت 5 دقيقه بگذاريد و خوب بشوييد. اين امر باعث مي شود كه در صورت باقي ماندن آفت كش ها در برگهاي متي از بين برود. آب را دور بريزيد و سپس شستشو را چند بار خوب تكرار كنيد. آنها را در آبكش رها كرده و به آرامي تكان دهيد تا آب اضافي كاملاً تخليه شود. براي هر فنجان آتا به نصف فنجان برگ متي تازه احتياج داريد. اگر ترجيح مي دهيد مي توانيد بيشتر استفاده كنيد.

خمير درست كنيد

1. به يك كاسه مخلوط كردن ، اضافه كنيد

  • 2 فنجان آرد گندم / عطا
  • 1½ قاشق چاي خوري سير رنده شده
  • ¼ قاشق چاي خوري پودر چيلي قرمز يا 1 عدد چيلي سبز خرد شده
  • ¼ تا p قاشق چاي خوري پودر گارم ماسالا يا پودر آجوين
  • 1 فنجان برگ متي خرد شده ، خرد كردن اين باعث مي شود كه طعم هاي برگ شنبليله ظاهر شود
  • ماست / كشك تازه 2 تا 3 قاشق چايخوري (اختياري)

2. خمير را فقط با آب گرم به اندازه كافي ورز دهيد. با 1/3 فنجان شروع كنيد و در صورت لزوم مقدار بيشتري اضافه كنيد. 1 قاشق چايخوري روغن اضافه كنيد.

3. ورز دهيد تا خميري قابل انعطاف شود. حدود 30 دقيقه كنار بگذاريد. استراحت به هضم آسان پاراتاها كمك مي كند. اگر وقت نداريد ، فوراً آنها را بسازيد.

رول متي پاراتا

4. خمير را به 8 تا 9 گلوله به اندازه مساوي تقسيم كنيد. آنها را به صورت گلوله درآوريد.

تبليغات

5. منطقه نورد را آردپاشي كنيد. روي توپ ها آرد بپاشيد.

مثلث لايه اي methi paratha

6. براي تهيه پاراتاي لايه اي ، نصف قاشق چاي خوري روغن يا غنچه ذوب شده را روي روتي آغشته كنيد.

7. آن را تا نيمه بريزيد. دوباره روغن يا غليك ذوب شده را آغشته كنيد.

تبليغات

8. بعد دوباره آن را جمع كنيد تا مثلث شود.

9. آنرا كمي بغلتانيد تا متي پاراتاي لايه لايه ضخيم ايجاد شود.

نان تست

10. آنها را روي طاواي داغ و با شعله متوسط ​​برشته كنيد. وقتي مي بينيد حباب هاي كوچكي متي پاراتا را تلنگر مي كنند. آن را با قاشق چوبي يا دستمال آشپزخانه فشار دهيد تا خوب پف كند.

آن را از دو طرف تست كنيد تا لكه هاي كمي قهوه اي ظاهر شود. بيش از حد طبخ نكنيد آنها سخت مي شوند. مقداري گيوه يا روغن بريزيد. پاراتاها را روي يكي ديگر قرار دهيد تا نرم شوند. آنها را نيز تا زماني كه سرو كنيد پوشانده نگه داريد.

11. مقداري گيوه يا كره بپاشيد. متي پاراتا را با هر نوع كاري يا دال يا چتني گرم سرو كنيد.

12. آن را به يك پاراتاي يك اندازه ، رول كنيد ، كمي ضخيم تر از روتي. تمام پاراتاها را تمام كنيد. آنها را در جاي خشك كنار بگذاريد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور تهيه برنج چانا دال

دستورالعمل Chana dal pulao - چانا دال يكي از پروتئين هاي عدس غني از پروتئين است كه در غذاهاي هندي استفاده مي شود. با برداشتن پوست خارجي چاناي سياه يا كالاي چانا ساخته مي شود. اين در آماده سازي هاي مختلف مانند چانا دال ماسالا وادا ، چانا دال سرخ ، چانا دال شير ، كوتو و حتي براي تهيه آرد بسان / گرم استفاده مي شود. همچنين مي تواند در دستور العمل هاي چاتني براي افزودن بافت خوب و حتي به دستور العمل هاي سرخ كرده گياهي استفاده شود.

اين دستور العمل برنج قابلمه چنا دال آسان ، مغذي و پر از پروتئين است. براي يك ناهار سريع يا در جعبه ناهار به خوبي انجام مي شود. بدون هيچ طرفي مي توان از آن لذت برد. raita يا سالاد سبزي خوب پيش برود. براي تهيه اين برنج چانا دال ، هويج ، چغندر يا ذرت بچه بخوبي عمل مي كنند.

 

طرز تهيه دستورالعمل chana dal pulao

1. حدود 4 تا 6 ساعت دال را بشوييد و خيس كنيد. اين امر نه تنها به خوب پختن كمك مي كند بلكه براي هضم غذا نيز سبك تر است. حدود 20 تا 30 دقيقه برنج را بشوييد و خيس كنيد. آبكش كنيد و كنار بگذاريد.

2. زيره ، ميخك ، هل ، برگ بو ، انيسون ، دارچين و گرما را تفت دهيد تا شروع به جوش زدن كنند.

3. پيازهاي خرد شده را سرخ كنيد تا كمي طلايي شوند.

4. بعد خمير سير زنجبيل را سرخ كنيد تا بوي خام آن گرفته شود.

5. هويج و برگ پودينا / نعناع را به مدت 2 دقيقه تفت دهيد.

6. برنج و چانا دال را منتقل كنيد. مخلوط كرده و به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد.

تبليغات

 

7. نمك اضافه كنيد.

8. براي آب.

9. روي شعله متوسط ​​بپزيد تا آب تقريباً بخار شود.

تبليغات

 

10. قابلمه را با درپوش بپوشانيد و بپزيد تا تمام شود. در صورت ساخت زودپز ، درب ظرف را بپوشانيد و شعله را كم كنيد. فقط 5 دقيقه بپزيد. قبل از سوت زدن اجاق گاز خاموش شويد. وقتي فشار از بين رفت ، برگ گشنيز و كمي آب ليمو اضافه كنيد. اگر بلافاصله استفاده مي كنيد ، پيشنهاد مي كنم كمي ghee اضافه كنيد.

با رايتا يا سالاد سرو كنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز پخت ارزن (ارزن ليمو)

ارزن يكي از سالم ترين غلات كامل است ، جدا از آنكه فاقد گلوتن است ، قليايي است و با پروتئين و آنتي اكسيدان نيز همراه است. اعتقاد بر اين است كه مصرف اين موارد در حد متوسط ​​مفيد است. در خانه حداقل 2 تا 3 بار در هفته ارزن مي خوريم تا غذاهاي مختلفي مانند ارزن ليمو ، خيچدي ، پونگال و بسياري ديگر درست كنيم. در اين پست من همه چيز را در مورد ارزن و چگونگي پختن ارزن كاملاً نرم و نازك هر بار با شما به اشتراك مي گذارم.

 

ارزن چيست؟

براي برخي از مردم ، ارزن فقط درماني براي پرندگان خانگي يا خوراك دام است. براي هر كس ديگري ، ارزن يك دانه خوراكي است كه به عنوان يك دانه كامل طبقه بندي مي شود. اين از خانواده چمن Poaceae است . ارزن در انواع غذاهاي آفريقايي و آسيايي محبوب است ، انواع مختلفي از ارزن از سراسر قاره ها كه انواع مزاياي سلامتي را براي ميزهاي غذاخوري به همراه دارد.

رابطه انسانها با ارزن تقريباً 10 هزار سال پيش آغاز شد ، جايي كه براي اولين بار در آسيا و بعداً در آفريقاي غربي و اروپا كشت شد. ارزن در قاره آمريكا كشت نمي شد تا اينكه استعمارگران اروپايي آن را در قرن هجدهم تحويل دادند.

تبليغات

اما چه چيزي باعث محبوبيت آن شد؟

اين يك غلات كوچك سخت است. آسياب ها يك ساله هستند كه چرخه زندگي خود را در يك فصل رشد به پايان مي رسانند ، و بسياري از انواع ارزن ها در فصول نسبتاً كوتاهي رشد مي كنند - ارزن پروزو براي برداشت فقط 60-80 روز زمان لازم دارد.

آنها همچنين به خشكي مقاوم هستند (به اين معني كه مي توانند در محيط هاي خشك با آب كم رشد كنند) ، كود كم و بدون كودي دارند و به خوبي در برابر آفات و بيماري ها مقاومت مي كنند. تركيب اين مزايا تغذيه آنها ، غني بودن از فيبر ، پروتئين ، ويتامين ها و مواد معدني مانند پتاسيم است.

يك محصول غذايي با رشد سريع و نگهداري كم ، از نظر تغذيه اي متراكم منجر به تقاضاي آن شده و در قاره ها پخش مي شود.

انواع ارزن ها

در هند ، ارزن ها بيشتر براي مصارف انساني كشت مي شوند و گاهي از آنها به عنوان دانه پرنده يا خوراك دام نيز استفاده مي شود. اما در ايالات متحده يا به عنوان بذر پرنده فروخته مي شوند و يا براي تغذيه حيوانات براي يونجه رشد مي كنند.

همانطور كه غلات باستان بيشتر به جريان اصلي اعتراف مي كنند ، انواع مختلف ارزن حتي در ايالات متحده در فروشگاه هاي مواد غذايي ظاهر مي شوند. بيشتر ارزن هاي فروشگاه هاي مواد غذايي احتمالاً ارزن Proso ، ارزن دم دم ، يا ارزن مرواريد خواهند بود.

انواع مختلفي از ارزن در سراسر جهان خورده شده است: در اينجا چند مورد آورده شده است

ارزن دم اسبي

ارزن دم كرده به عنوان يكي از قديمي ترين گونه هاي ارزن كشت شده شناخته مي شود. در حال حاضر دومين ارزن كاشته شده و بيشتر در آسيا است. نام هاي ديگر ارزن دم اسبي شامل ارزن آلماني ، ارزن مجارستاني ، ارزن ژاپني ، ستارياي كوتوله ، موي دم دم اسبي ، و ستارياي غول پيكر است.

دانه هاي ارزن دم اسبي از نظر اندازه شبيه ارزن پروزو هستند اما طيف وسيع تري از رنگ ها شامل سياه ، سفيد ، قرمز ، زرد و سفيد است. اينها در تلوگو به نام korralu ، در كانادا navane ، در تاميل thinai و Rala ، به هندي به نام Kang يا Kangh شناخته مي شوند.

ما از اين ماده براي تهيه idli ، dosa ، kichichi ، Pongal ، ارزن ليمو و ارزن كشك استفاده مي كنيم. بسياري از افراد مانند هر دانه ديگري مانند برنج يا كينوا از اين ماده استفاده مي كنند. مي توان آن را با هر كاري سرو كرد. ارزن دم كرده به صورت زمين و به صورت دانه كامل خورده مي شود.

ارزن مرواريدي

ارزن مرواريدي بيشترين كشت را در بين ارزن ها دارد كه مراكز عمده توليد آفريقا و آسياي جنوبي است. اين ماده در مكانهايي كه حاصلخيزي خاك و آب كم و همچنين درجه حرارت زياد دارند بسيار خوب عمل مي كند ، و اين يك منبع غذايي مناسب براي افرادي است كه در مناطق خشك يا خشكسالي زندگي مي كنند.

در حالي كه ارزن مرواريد معمولاً يك محصول علوفه اي در ايالات متحده است ، اما انواع محصولات دانه اي محبوبيت بيشتري پيدا مي كنند. دانه هاي مرواريدي شكل از بزرگترين ارزن ها هستند و رنگ آنها از سفيد ، خاكستري يا زرد كمرنگ تا قهوه اي ، آبي تخته اي يا بنفش است.

ارزن مرواريد در هندي به bajra ، در تاميل Kambu و به زبان تلوگو ساجالو معروف است. من يك دستور دوز ارزن مرواريد را به اشتراك گذاشته ام. همچنين مي توانيد با ارزن هاي مرواريدي شكسته خيچدي ارزن درست كنيد. اينها بيشتر به شكل كامل خورده نمي شوند. آنها يا به صورت بلغور / ارزن شكسته يا در زمين مصرف مي شوند و تقريباً هرگز به صورت دانه كامل خورده نمي شوند.

ذرت خوشه اي

سورگوم كه به عنوان ارزن بزرگ نيز شناخته مي شود ، يكي ديگر از دانه هايي است كه به طور گسترده در هند رشد و استفاده مي شود. در هند به ژووار معروف است. به طور سنتي از اينها براي تهيه نان هاي مسطح / روتي استفاده مي شود كه به ژووار روتي يا باكري معروف است. آنها همچنين ظاهر مي شوند و مانند ميان وعده خورده مي شوند. ما همچنين از jowar براي ساختن dosas و idli استفاده مي كنيم. شما مي توانيد دستورالعمل هاي من را در اينجا بررسي كنيد - Jowar dosa، jowar upma و jowar pops.

به راحتي مي توانيد اين را به صورت - غلات سبوس دار ، جوار شكسته ، بلغور جوور (راوا) ، آرد جووار و دم كرده پيدا كنيد.

ارزن انگشتي

ارزن انگشتي در هند به نام راگي يا ناچني شناخته مي شود. اين دانه ها قهوه اي تيره با فيبر و پوسته غني از آهن سالم است. اين دانه ها را به آرد آسياب مي كنند و براي تهيه مايه هاي idli ، dosas ، roti ، ragi mudde و ragi استفاده مي كنند. غلات و آرد را به راحتي در فروشگاه هاي هند پيدا خواهيد كرد. اينها بيشتر به صورت كامل خورده نمي شوند.

ارزن انبار

ارزن Barnyard كه به آن ارزن كوچك نيز مي گويند ، نوعي پخت و پز كوچك و سريع است كه فقط بايد آن را بشوييد و مي توانيد مدت كوتاهي قبل از پختن آن را خيس كنيد. اينها به تاميل Kuthiravali ، به هندي Jhangora و به تلوگو oodalu شناخته مي شوند

ارزن كوچك

ارزن كوچك در هندي به نام هاي sama / kutki ، در تاميل samai و به زبان تلوگو سامالو نيز شناخته مي شود. اينها بيشتر و هميشه به صورت كامل مانند برنج يا كينوا مصرف مي شوند.

مردم پروسو

ارزن پروسو يكي از قديمي ترين انواع ارزن هاي پرورشي است. ارزن معمولي ، ارزن جاروك ، ارزن سفيد ، ارزن قرمز و ارزن خوك نيز ناميده مي شود ، اين يكي از معدود ارزن هايي است كه معمولاً در آفريقا رشد نمي كند.

كوتاه بودن فصل رشد و نگهداري كم باعث محبوبيت آن در بين دامداران از نظر مصرف انسان و دام مي شود. بذرها به طور معمول سفيد ، زرد يا قهوه اي هستند ، اگرچه انواع قرمز موجود است.

مردم كد

ارزن Kodo نوعي ديگر از ارزن است و در تلوگو به Arikelu و در تاميل به Varagu ، در Kanada به Harka و به هندي به kodra / koden معروف هستند. 

براي تهيه اين ارزن ليمويي از ارزن كودو استفاده كردم. با اين حال مي توانيد از ارزن دم اسبي ، ارزن كوچك يا ارزن انبار نيز استفاده كنيد.

تهيه ارزن

اين روزها ارزن هايي كه در فروشگاه هاي مواد غذايي فروخته مي شوند بيشتر پوسته مي شوند. اگرچه اين مواد مي توانند بلافاصله شسته و پخته شوند ، اما خيساندن آنها به كاهش اسيد فيتيك كمك مي كند كه باعث جذب مواد مغذي مي شود.

بنابراين خيساندن ارزن براي مدت زمان توصيه شده بسيار توصيه مي شود. همچنين خيساندن به پخت سريع غلات كمك مي كند.

باز هم زمان خيساندن براي هر نوع ارزن متفاوت است. به عنوان مثال ، ارزن دم اسبي بهتر است 6 تا 8 ساعت قبل از پخت خيس بخورد.

غير معمول ترين روش نان تست ارزن ، خيساندن و سپس پختن است. اين روش تست تست براي ارزن كوچك ، ارزن پروسو و ارزن حياط انبار مناسب است. اگرچه من هيچ تفاوتي در طعم و مزه هنگام تست ندارم.

اما اگر از ارزن به صورت آسياب شده (آرد) استفاده كنيد مي توان بلافاصله و بدون خيساندن از آن ، براي تهيه كرپ ، پنكيك ، نان ، نان پهن يا كلوچه استفاده كرد.

با دستورالعمل هاي زير مي توانيد ارزن پروزو ، ارزن كودو ، ارزن كوچك و ارزن انبار را بپزيد.

 

نحوه پخت ارزن (عكس گام به گام)

چند روش مختلف براي پخت ارزن وجود دارد. اولين و اساسي ترين راه ، جوشاندن و ارزن بخارپز ، تقريباً مانند برنج است. زمان پخت و مقدار آب مورد استفاده به نوع ارزن مورد استفاده بستگي دارد. بازهم براي هر ماركي متفاوت است و به تاريخ برداشت نيز بستگي دارد.

بنابراين ممكن است بخواهيد دستورالعمل هاي موجود در بسته را نيز بررسي كنيد.

1. ارزن ها را به يك قابلمه بزرگ اضافه كنيد و چند بار با انگشتان خود آنها را خوب بشوييد. در اينجا من از ارزن كودو استفاده كرده ام. ترجيح مي دهم 30 دقيقه آنها را خيس كنم زيرا هضم آنها سريعتر و سبك تر است. مي توانيد ارزن پروسو ، ارزن كوچك و ارزن انبار را به همان روش بپزيد. اين اختياري است و مي توانيد از آن هم صرف نظر كنيد.

2. روش تابه / قابلمه : نسبت 1: 3 براي من خوب كار مي كند. آب را به همراه نمك به قابلمه اضافه كنيد و آنها را با شعله متوسط ​​بپزيد تا آب جذب شود. وقتي رطوبت كمي داشت ، روي كمترين شعله بپوشانيد و بپزيد تا نرم و نرم شود. با چنگال به آرامي بالا بگيريد. اين را كاملاً خنك كنيد.

طرز تهيه ارزن ليمو

3. ابتدا روغن روغن را در تابه گرم كنيد. خردل را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا پاشيده شود. چانا دال ، اوراد دال ، چيلي قرمز و چيلي سبز را اضافه كنيد. اگر گرما از فلفل قرمز را ترجيح نمي دهيد بعداً آن را با زنجبيل اضافه كنيد.

4. بادام هندي را اضافه كرده و همه را سرخ كنيد تا طلاها طلايي شوند.

5- برگ هاي كاري ، زنجبيل و چيلي سبز را اگر قبلاً اضافه نكرده ايد اضافه كنيد. يك دقيقه تفت دهيد تا برگها ترد شوند.

6. هنج و زردچوبه را اضافه كنيد. 3 تا 4 قاشق غذاخوري آب بريزيد و آن را بپزيد تا تمام آب آن تبخير شود. اين باعث مي شود رايحه ادويه جات ترشي جات خارج شود و دل را كمي نرم كنيد. اگر مي خواهيد dals نرم تري داشته باشيد ، مي توانيد 1 تا 2 tpsps آب بيشتري داشته باشيد.

 

7. حرارت را خاموش كنيد. ارزن هاي خنك شده را اضافه كرده و در آبليمو فشار دهيد.

8- در آخر همه چيز را خوب مخلوط كنيد.

ارزن ليمو را با كشك ، ترشي ، پاپاد يا سالاد سبزيجات سرو كنيد.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پلوائو برنج چغندر

برنج چغندر يك غذاي خوشمزه و سالم يك برنج قابلمه اي است كه با چغندر ، برنج باسماتي ، ادويه ها و گياهان تهيه مي شود. تهيه اين غذاي   سبك پولائو بسيار سريع است و چيزي بيشتر از منگنه هاي شربت خانه ندارد. براي يك وعده غذايي كامل آن را با ماست ساده يا رايتا سرو كنيد. اين برنج چغندر را مي توانيد به اداره / مدرسه نيز ببريد. اين غذاي دوستانه بچه ها است اگر از گل هاي برنز صرف نظر كنيد. اين برنج چغندر يك روش عالي براي دزدكي حركت كردن سبزيجات سالم در فهرست كودكان شماست.

بچه هاي من هرگز چغندر را دوست نداشتند تا اينكه آنها را با اين برنج آشنا كردم. با طعم ملايم برگ نعناع و ادويه كامل ، اين غذا همچنين مقداري نخود سبز و سيب زميني به آن اضافه كرده تا طعم شيرين تري داشته باشد.

 

با اين حال مي توانيد با تعويض برگ نعناع با برگ گشنيز و نخود پخته شده / كنسرو شده نخود سبز ، آن را به سليقه شخصي خود تغيير دهيد. ممكن است در دستور العمل كاملاً از سيب زميني صرف نظر كنيد. برخي از پاپادهاي ترد ، خيار رايتا يا ماست ساده يا سالاد سبزيجات وعده غذايي شما را تحسين مي كنند.

تبليغات

 

من اين پست را در اجاق گاز تحت فشار اجاق گاز هندي قرار داده ام. اما به راحتي مي توان آن را در قابلمه فوري يا اجاق برقي يا حتي قابلمه معمولي ساخت.

براي تهيه دستور در قابلمه فوري ، تمام مراحل را در حالت ساطور و پخت فشار به مدت 6 دقيقه دنبال كنيد. منتظر آزاد شدن فشار طبيعي باشيد. اگر اجاق گاز نداريد فقط آن را در قابلمه درست كنيد. آب را بجوشانيد و روي حرارت ملايم را بپوشانيد تا تمام شود.

براي تهيه آن در اجاق برقي ، مراحل ساطور را در قابلمه انجام داده و سپس به همراه برنج و آب به اجاق برقي منتقل كنيد. روي حالت برنج بپزيد.

 

طرز تهيه برنج چغندر

1. 1 فنجان برنج باسماتي را حدود 20 دقيقه بشوييد و خيس كنيد. 1 چغندر كوچك را به مكعب خرد كنيد (¾ تا 1 فنجان خرد شده) و آنها را آماده نگه داريد. مكعب هاي بزرگ چغندر به خوبي با اين برنج مطابقت ندارند. سبزيجات زير را نيز آماده كنيد.

  • 1 پياز كوچك (¼ فنجان خرد شده ، اختياري)
  • 1 عدد فلفل قرمز (شكاف)
  • paste قاشق غذاخوري رب سير زنجبيل (يا ½ قاشق غذاخوري هر ريز خرد شده)
  • ⅛ قاشق چاي خوري زردچوبه
  • ¼ تا ⅓ فنجان نخود سبز (يا ½ فنجان آب پز / كنسرو چا / نخود)
  • ⅓ فنجان سيب زميني (1 عدد كوچك ، خرد شده ، اختياري)
  • 1 قاشق غذاخوري برگ گشنيز ريز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوري برگ نعناع / پودينا ريز خرد شده (اختياري)

2. 1½ قاشق غذاخوري روغن را در يك زودپز يا قابلمه گرم كنيد. 1 برگ بو ، ½ قاشق چاي خوري جيرا يا شاهي ژيرا ، دارچين 1 اينچ ، 3 ميخك و 2 هل اضافه كنيد. من همچنين دوست دارم كه انيسون ستاره اي و يك رشته گرز اضافه كنم. اگر دوست داريد مي توانيد از آن استفاده كنيد.

3. هنگامي كه آنها شروع به صداي جير جير كردن ، پياز و چيلي را اضافه كنيد. آنها را تفت دهيد تا كمي طلايي شوند. براي بچه ها مي توانيد فلفل قرمز را كنار بگذاريد و پودر فلفل قرمز را جايگزين كنيد. اگر از چيلي قرمز استفاده مي كنيد ، بعداً همراه با سبزيجات استفاده كنيد.

4. ½ قاشق غذاخوري رب زنجبيل سير اضافه كرده و تفت دهيد تا بوي خام آن گرفته شود ، براي مدت 30 تا 60 دقيقه.

5. سيب زميني خرد شده ، چغندر و نخودفرنگي را اضافه كنيد. همچنين دوست دارم برگ گشنيز و نعناع كمي اضافه كنم. اگر از پودر چيلي استفاده مي كنيد ، هم اكنون مي توانيد استفاده كنيد. زردچوبه را نيز اضافه كنيد ، من به سير زنجبيل اضافه كردم ، بنابراين در اينجا استفاده نكنيد.

5. همه چيز را به مدت 2 دقيقه خوب سرخ كنيد.

تبليغات

 

6. آب بريزيد و نمك اضافه كنيد. نمك را هم بزنيد و بررسي كنيد. آب بايد كمي شور باشد.

7. برنج خيس خورده و آبكش شده را اضافه كنيد.

8. درب و فشار را براي 1 سوت روي شعله متوسط ​​بپوشانيد. اگر در قابلمه مي پزيد ، كافي است آب را بجوشانيد و حرارت را كم كنيد. روي حرارت ملايم بپوشانيد تا تمام شود.

تبليغات

 

9. وقتي فشار به خودي خود كاهش يافت ، درب ظرف را باز كنيد. برنج را نرم كنيد. چغندرها در ته گلدان حل و فصل مي شوند. پولائو به دليل افزودن زردچوبه زرد شد.

هنگامي كه پف كرده و مخلوط مي شود ، رنگ چغندر به برنج سرايت مي كند. برنج چغندر را مي توانيد با يك رايتا ساده سرو كنيد.

براي جعبه ناهار بچه ها ، من معمولاً يك طرف سبزيجات مانند سالاد يا يك كاري خشك را با اين پولائو بسته بندي مي كنم. اين بار سالاد هويج ذرت بود. براي تهيه سالاد ، ذرت را كمي پختم و كنار گذاشتم تا خنك شود. هويج رنده شده ، برگ گشنيز ، پودر فلفل و روغن زيتون را اضافه كرد. همه چيز را خوب پرتاب كرد. بچه من درست قبل از غذا نمك مي پاشد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

جو دوسر فوري را در خانه

دستور العمل idli جو دوسر - بياموزيد كه جو دوسر فوري را در خانه با تصاوير گام به گام بي كار كنيد.

 

 

جو دو سر را هم با بلغور بلغور و هم با راوا گندم كامل يا داليا يا سامبا راوا درست مي كنم . بمبئي راوا يا بلغور يك غذاي فرآوري شده است و مصرف آن در حد متوسط ​​مناسب است. اگر مي خواهيد از غذاهاي تصفيه شده خودداري كنيد ، پيشنهاد مي كنم به جاي بلغور از گندم كامل راوا استفاده كنيد.

در انتهاي اين پست مي توانيد تصويري از جو دوسر تهيه شده با راوا گندم كامل پيدا كنيد.

 

آماده سازي براي جو دوسر

1. 1 فنجان جو دو سر را به مخلوط كن اضافه كنيد.

2. پودر درشت درست كنيد. تهيه پودر درشت از چسبندگي جو دوسر جلوگيري مي كند.

3. 1½ قاشق غذاخوري روغن را در تابه داغ بريزيد. روغن را كم نكنيد. در صورت استفاده از بادام هندي ، آنها را سرخ كنيد تا طلايي شوند و كنار بگذاريد. سپس ¼ قاشق چايخوري دانه خردل ، oon قاشق چاي خوري دانه زيره و 1 قاشق چاي خوري اوراد دال اضافه كنيد. تفت دهيد تا دال طلايي شود. كمي خربزه بپاشيد.

4. 1 فلفل قرمز ريز خرد شده ، 1 قاشق چاي خوري زنجبيل خرد شده (اختياري) و چند برگ كاري اضافه كنيد. يك دقيقه تفت دهيد.

5. بعد نصف فنجان بلغور بلغور / راوا يا گندم كامل راوا / داليا را اضافه كنيد.

6. روي حرارت متوسط ​​تفت دهيد تا گياه راوا معطر شود.

7. جو دو سر پودر شده را اضافه كنيد. مخلوط كرده و روي حرارت ملايم و بدون سوزاندن سرخ كنيد تا جو دوسر شروع به بوي خوب كند.

8. سپس نمك اضافه كنيد. اين را مخلوط كرده و كنار بگذاريد تا كاملاً خنك شود. اين مخلوط فوري idli جو دوسر است. همچنين مي توانيد اين را بطري كنيد و در صورت نياز از آن استفاده كنيد. به مدت 1 هفته تا 10 روز در يخچال خوب نگه داشته مي شود.

تبليغات

ساختن خميرمايه جو دوسر

9. هنگامي كه مخلوط كاملاً سرد شد ، 1 فنجان آب و ¼ فنجان كشك به آن اضافه كنيد.

10. خوب مخلوط كنيد و به مدت 10 دقيقه كنار بگذاريد. چند قطره روغن روي هر صفحه بي آب بچرخانيد. آنها را چرب كرده و كنار بگذاريد. به صورت اختياري بادام هندي سرخ شده را در هر قالب قرار دهيد.

11. بعد از 10 دقيقه ، خمير كمي ضخيم مي شود. اگر بيش از حد غليظ است ، 1 تا 2 گرم در ثانيه آب بيشتر اضافه كنيد تا مانند غلظت خمير بي اثر ، قوام غليظي پيدا كند. خمير بايد غليظ باشد و از قوام ريختن برخوردار نباشد. فقط در صورت نياز آب اضافه كنيد. بسته به نوع جو دوسر استفاده شده مي توانيد از مصرف آب نيز صرف نظر كنيد.

آب ليمو ، هويج رنده شده ريز ، نخود فرنگي (اختياري) و تعداد كمي برگ گشنيز را منتقل كنيد. از هويج زياد استفاده نكنيد كه به آن طعم شيريني مي بخشد.

تبليغات

12. ابتدا بخارپز را با 5/1 تا 2 فنجان آب آماده كنيد مانند آنچه كه براي بيكاري معمولي انجام مي دهيد. وقتي آب داغ شد ، در آستانه جوش آمدن است ، سپس ½ قاشق چاي خوري جوش شيرين يا 1 قاشق چايخوري نمك ميوه اضافه كنيد - eno. همچنين مي توانيد 1 تا 2 بار نوشابه را كاهش دهيد. خوب مخلوط كنيد. شروع به ديدن حباب در مخلوط خواهيد كرد. اين مخلوط براي بخارپز شدن بايد فوراً برود در غير اينصورت بيكار متراكم خواهد شد.

چگونه مي توان جو دوسر را بي كار كرد

13. اين دستورالعمل حدود 8 تا 9 idlis مي سازد. مايه را روي صفحات چرب شده بريزيد. هنگامي كه آب جوش آمد ، پايه idli را درون آن قرار دهيد. روي آن را بپوشانيد و به مدت 11 تا 12 دقيقه روي شعله زياد بخارپز كنيد. رنگ idli به نوع جو دوسر بستگي دارد. من از جو دو سر استفاده كردم ، از اين رو رنگ آن مايل به زرد است.

14. اجازه دهيد كمي خنك شوند. يك قاشق يا چاقو را به آب آغشته كرده و جو دو سر را از بيخ و بن برداريد.

جو دو سر را به صورت idli گرم با چتني يا سمبار سرو كنيد. اينها بهتر است به صورت گرم سرو شوند.

جو دوسر كه با گندم كامل درست مي شود.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور پخت برنج ژيرا

دستور العمل برنج جيرا به 2 روش - يكي به سبك خانگي برنج جيرا و ديگري به سبك رستوران. دستور العمل هاي فوق العاده ساده و سريع براي تهيه برنج جيرا نرم ، نچسب و خوش طعم هر بار . برنج جيرا يك غذاي با طعم برنج هندي است كه با پختن برنج باسماتي با گيوه ، زيره و ساير ادويه هاي معطر تهيه مي شود. تهيه برنج جيرا يكي از ساده ترين آنهاست و فقط به تعداد انگشت شماري از مواد اوليه كه اكثراً غذاهاي اصلي شربت خانه هستند ، نياز دارد.

 

يكي از غذاهايي كه هنگام شام خوردن در خانه مردم هرگز نمي توانم آن را درست كنم اين برنج Jeera است. در بيشتر مواقع من در مورد منوي شام با كمبود ايده درگير هستم ، زيرا غذاهاي ساده اي را كه طعم خوشمزه و دلچسبي دارند انتخاب مي كنم.

همچنين بعضي اوقات ادويه ها را زودتر از موعد به صورت گياهي سرخ مي كنم و قابلمه را آماده نگه مي دارم تا در صورت نياز به برنج داغ بتوانم برنج را تفت داده و آب بريزم.

اطلاعات بيشتر در مورد برنج جيرا

جيرا به زبان هندي به زيره اشاره مي كند. از آنجا كه از ژيرا عمدتا براي تهيه اين ظرف برنجي استفاده مي شود ، به برنج جيرا معروف است. غير بوميان معمولاً آن را با نام برنج زيره مي شناسند.

در آنجا ادويه هاي زيادي براي تهيه غذاي روزمره هندي استفاده مي شود. زيره سبز نه تنها در طعم دادن و افزودن بافت به غذاها بلكه در افزايش ارزشهاي غذايي نقش اساسي دارد. اين دانه هاي ريز منبع خوبي يا آهن ، روي ، مس و بسياري از مواد مغذي ديگر هستند.

زيره يا ژيرا داراي ارزش دارويي طبيعي است و بسيار بر روي سيستم هضم تأثير مي گذارد. بنابراين برنج جيرا بسيار مناسب است زيرا در هضم غذا كمك مي كند ، به ويژه هنگامي كه براي يك وعده غذايي سنگين برنامه ريزي مي كنيد.

برنج جيرا يكي از سفارشات بيشتر غذاهاي برنج در رستوران هاي هند است . اين غذا تقريباً با هر غذاي محبوب ديگري مانند دال ماخاني ، مرغ كره ، كره پنير پنير ماسالا ، دم آلو ، كاري تخم مرغ و غيره خورده مي شود.

اين فقط با هر طرف مانند كاري ، دال يا حتي با خورشت بسيار خوب است.

2 روش تهيه دستور برنج جيرا

اصولاً برنج جيرا به 2 روش درست مي شود. من هر دو دستور العمل را اينجا در اين پست به اشتراك گذاشته ام. نحوه ساخت آنها در اينجا است:

1. دستور پخت يك برنج گلدان : اين براي تهيه خانه خوب است زيرا تهيه آن حتي توسط تازه واردان و ليسانسه ها نيز سريع انجام مي شود. در اين روش ادويه ها به همراه زيره سبز در روغن گياهي يا روغن روي حرارت ملايم معتدل مي شوند تا معطر شوند. سپس برنج باسماتي همراه با ادويه ها سرخ شده و سپس با آب پخته مي شود.

اين روش تهيه برنج جيرا به سادگي طبخ برنج ساده است اما شما فقط مقداري ادويه به آن اضافه مي كنيد. مقداري برنج معطر ، كركي و نچسب خواهيد داشت كه مي توانيد در كنار هر روز خود سرو كنيد.

اين ظرف يك قابلمه را مي توانيد در يك قابلمه معمولي ، زودپز سنتي يا قابلمه فوري درست كنيد. من در كارت دستورالعمل زير براي همه آنها دستورالعمل دارم.

2. دستور غذاي برنج جيرا به سبك رستوران : اين درست است وقتي كه برنج از قبل پخته شده داريد و مي خواهيد با طعم دادن به آن استفاده كنيد. اين روش اغلب در رستوران هاي هند دنبال مي شود زيرا براي آنها راحت است كه برنج ساده باسماتي را به مقدار زياد بپزند.

سپس برنج را در صورت لزوم معتدل كنيد تا غذاهاي مختلفي مانند برنج جيرا ، پولائو ، برنج سرخ شده ، برنج ليمو و غيره تهيه كنيد.

من اين روش تهيه برنج جيرا به سبك رستوران را در عكس هاي گام به گام نشان داده ام - روش 2

برنج ژيرا را با آن سرو كنيد

 

تهيه - يك گلدان برنج

1. 1½ فنجان برنج باسماتي را چند بار بشوييد تا آب آن پاك شود. سپس آن را حداقل به مدت 20 دقيقه خيس كنيد. همچنين مي توانيد دستورالعمل هاي موجود در بسته را دنبال كنيد. آبكش كنيد و كنار بگذاريد.

2. در يك قابلمه يا اجاق گاز 2 قاشق غذاخوري گيوه يا روغن را گرم كنيد. ادويه هاي كامل زير را اضافه كنيد:

  • 1 برگ بو
  • قطعه دارچين 2 اينچ
  • 4 ميخك
  • 4 هل سبز
  • 2 قاشق چايخوري جيرا (دانه هاي زيره).
  • 1 رشته گرز (جاويتري) (اختياري). همچنين مي توانيد از تمام ادويه ها صرف نظر كنيد و فقط از ژيرا استفاده كنيد اما ساير طعم ها را از دست خواهيد داد.

3. آنها را با شعله متوسط ​​تا كم تفت دهيد تا جيرا خوب برشته شود و بوي خوبي بگيرد. اين مرحله كليدي است كه عطر و طعم ژيرا را به وجود مي آورد.

4. اختياري - همچنين مي توانيد 1 عدد پياز نازك و 1 عدد فلفل دلمه اي سبز را اضافه كنيد. اوايل من از پياز استفاده مي كردم ، در اين اواخر من شروع به كنار گذاشتن آنها كردم زيرا بچه هاي من پياز را با برنج ژيرا ترجيح نمي دهند.

برخي از افراد از فلفل قرمز نيز استفاده مي كنند. اگر دوست داريد مي توانيد اكنون از آنها استعفا داده و استفاده كنيد. در صورت استفاده از پياز ، آنها را تفت دهيد تا طلايي شوند و كاراملي شوند.

طرز تهيه دستور برنج جيرا

5. برنج باسماتي آبكش شده را اضافه كنيد.

6. به مدت 2 تا 3 دقيقه روي شعله زياد سرخ كنيد. به شدت هم نزنيد كه دانه هاي برنج شكسته شود. اين مرحله به كركي نگه داشتن ژيرا برنج كمك كرده و از پوسته شدن آن جلوگيري مي كند.

7. آب را اندازه بگيريد و بريزيد. اگر در زودپز درست مي كنيد ، 2½ فنجان بريزيد. اگر در قابلمه مي پزيد ، 3 فنجان بريزيد. سپس ½ تا oon قاشق چاي خوري نمك اضافه كرده و هم بزنيد. آب را بچشيد و نمك را در صورت نياز تنظيم كنيد.

تبليغات

 

8. بپوشانيد و روي شعله زياد براي 1 سوت بپزيد.

در صورت پخت و پز در قابلمه ، روي آن را بپوشانيد و روي حرارت ملايم بپزيد تا تمام آب جذب شده و برنج جير كاملاً پخته شود. اجاق گاز را خاموش كرده و گلدان را حداقل به مدت 15 دقيقه سرپوشيده نگه داريد تا برنج به خوبي انجام شود.

9. وقتي فشار به طور طبيعي آزاد شد ، درب ظرف را باز كنيد. برنج جيرا را با چنگال به آرامي كرك كنيد. در صورت تمايل مي توانيد كمي ghee نيز اضافه كنيد.

10. آن را با كاري يا دال مورد علاقه خود سرو كنيد.

تبليغات

 

نكاتي براي تهيه بهترين برنج جيرا

برنج جيراي كاملاً پخته شده بايد كركي ، نچسب و معطر باشد. براي اينكه بهترين كار را انجام دهيد نكات زير را دنبال كنيد:

1. انتخاب برنج : هميشه از برنج باسماتي قديمي با بهترين كيفيت استفاده كنيد زيرا كليد تهيه برنج ژيراي معطر است. دانه هاي برنج پير نشاسته اي كمتري دارند ، پس از پخت و پز له نشويد. اگر برنج باسماتي نداريد مي توانيد از هر نوع برنجي كه نشاسته كمتري داشته باشد استفاده كنيد.

2. آماده سازي برنج : برنج را چند بار در آب زياد بشوييد. آن را سه بار آبكشي مي كنم. اين امر به خلاص شدن از شر نشاسته اضافي دانه هاي برنج كمك مي كند و باعث چسبناك نبودن برنج مي شود. از استفاده از دانه ها بدون شستشوي كامل و حتي اگر به صورت ارگانيك رشد كرده اند ، خودداري كنيد.

3. خيساندن برنج : حداقل 20 دقيقه برنج را خيس كنيد. براي دستورالعمل ها و زمان خيساندن بسته را ارجاع دهيد. دانه هاي برنج باسماتي كه خيلي خوب خيس خورده اند ، دانه هاي بلند و كركي خوب گسترش مي يابند و مي پزند.

4. سرخ كردن جيرا : جيرا را به همراه ساير ادويه جات ترشي جات و كره به خوبي با شعله ملايم به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد تا رايحه آن خارج شود. اين يك مرحله كليدي ديگر براي تهيه برنج جيراي خوش طعم است. سرخ كردن ادويه ها طعم و رايحه كل ظرف را بالا مي برد.

5. سرخ كردن برنج: براي تهيه برنج جيرا هميشه برنج آبكش شده را به همراه ادويه ها روي شعله متوسط ​​تا زياد سرخ كنيد. در حين سرخ كردن زياد هم نزنيد زيرا ممكن است دانه هاي برنج شكسته شود. اين باعث مي شود كه برنج جير پخته شده معطر باشد.

6. پياز : استفاده از پياز در دستور العمل كاملاً اختياري است. بله آنها برخي از طعم ها را اضافه مي كنند اما مي توان از آنها چشم پوشي كرد زيرا باعث كاهش زمان آماده سازي و پخت مي شود.

7. ادويه ها : جيرا يا زيره اصلي اين دستور العمل است ، اما ادويه هايي مانند هل ، برگ بو ، ميخك ، دارچين و گرما عطر و طعم برنج جيرا را به ميزان قابل توجهي بالا مي برد. بنابراين من هميشه اينها را اضافه مي كنم. اگر آنها را نداريد ممكن است از آنها اجتناب كنيد و آنها را بسازيد.

تغييرات

من در آشپزخانه ام با ظروف مختلف آزمايش زيادي مي كنم زيرا پسران كوچكم حوصله مكرر خوردن همان ظروف را دارند. اگرچه انواع زير برنج جيرا بسيار غير معمول است ، اما آنها هميشه يك راه سريع براي شستن شام در كمترين زمان بوده اند.

اين تغييرات نسبت به يك برنج معمولي جيراي مغذي تر هستند به علاوه باعث مي شوند كه وقتي وقت نداريد ، يك غذاي كناري ديگر را بپزيد. اين ايده ها از من است و بخشي از دستور العمل برنج ژيرا نيست.

اگر مثل من در آشپزخانه تجربه داريد ، اين تغييرات را امتحان كنيد:

1. مي توانيد از يك روش گلدان استفاده كنيد و برنج سبزيجات درست كنيد. بعد از سرخ كردن ادويه ها مقداري سبزيجات مخلوط به قابلمه اضافه كنيد. اين شبيه  اما با عطر و بوي ملايم تري همراه است زيرا در اينجا از سير زنجبيل و نعناع استفاده نمي شود. به علاوه طعم و مزه كاملا متفاوت است.

2. برنج جيراي سبك رستوران دوم را مي توان به راحتي به برنج جيراي تخم مرغ سوخاري تبديل كرد. همين كار را مي توان با ماهي و ميگو درست كرد. براي تهيه اين فقط تخم مرغ ها يا ميگوهاي ترشي يا ماهي را سرخ كنيد تا طلايي شوند. كنار بگذار

سپس ادويه ها را تفت دهيد تا خوشبو شوند. سپس برنج را اضافه كرده و به آرامي مخلوط كنيد. من اين كار را چندين بار با هر 3 نفر ساخته ام و از اينكه چقدر خوب شده است متعجب شدم.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور العمل آلو متي

Aloo methi يك غذاي جانبي خوشمزه هندي است كه با سيب زميني ، برگ شنبليله و ادويه جات درست مي شود. Aloo كلمه هندي "سيب زميني" و methi كلمه برگ شنبليله است. اين غذاي ساده همزن اصلي در بسياري از خانه هاي هند به خصوص در زمستان ها كه فصل گياهان شنبليله مناسب است ، يك ماده اصلي است. Aloo methi فقط با چند ماده اوليه درست مي شود و تهيه آن بسيار آسان است.

آن را به عنوان يك وعده در وعده غذايي هندي خود با برنج ، پوره يا روتي سرو كنيد. جدا از اين ، من اينها را هم داخل روتي مي گذارم و مي پيچم تا رول شود زيرا بچه هايم اينگونه دوست دارند. اين رولهاي كاتي همچنين بدون خيس شدن در جعبه ناهار مدرسه / دفتر خوب نگهداري مي شوند. الو را كمي له مي كنم و مي غلتم

 

 

 

 

همچنين با برنج طعم دار مانند برنج ليمويي ، برنج جيرا ، برنج قهوه اي يا باگارا همراه است. يك الو متي خوش ساخت بسيار خوشمزه و خوش طعم است. مهم نيست كه چطور اين غذا را سرو مي كنيد با هر چيزي طعم بسيار خوبي خواهد داشت.

تبليغات

 


1. برگهاي متي را از ساقه ها بكشيد و آنها را به يك قابلمه بزرگ آب اضافه كنيد. آنها را چند بار كاملاً در آب كافي بشوييد. من هميشه مقداري نمك مي پاشم و سركه اسپري مي كنم تا از شر باقي مانده آفت كش ها خلاص شوم. كاملاً روي آبكش خالي كنيد. وقتي آماده پخت هستيد ، آنها را تقريباً خرد كنيد.

در همين حال 250 گرم سيب زميني را پوست بگيريد و خرد كنيد و به قطعات 1 اينچي خرد كنيد. آنها را به يك كاسه آب اضافه كنيد. اين به آلو كمك مي كند تا سريعتر بپزد / سرخ شود. كنار بگذار

2. يك تابه را گرم كنيد و 2 قاشق غذاخوري روغن بريزيد. اگر روغن خردل داريد مي توانيد از آن استفاده كنيد. دانه هاي زيره را اضافه كنيد و بگذاريد تا پراكنده شوند.

3. 2 حبه سير خرد شده يا زنجبيل ¾ اينچي اضافه كنيد.

4. فلفل قرمز خرد شده يا خرد شده را اضافه كنيد. در دستورالعمل من از پودر فلفل قرمز استفاده نشده است ، بنابراين در صورت نياز براي گرم كردن ، از فلفل قرمز بيشتري استفاده كنيد. در صورت استفاده ، هينينگ بپاشيد.

تبليغات

 

5. سپس سيب زميني هاي مكعبي را از آب خارج كرده و در اينجا اضافه كنيد. ¼ قاشق چاي خوري زردچوبه را بپاشيد. خوب مخلوط كنيد و به مدت 2 تا 3 دقيقه روي يك محيط سرخ كنيد. روي آن را بپوشانيد و بپزيد تا سيب زميني تقريباً چنگال نرم شود. اگر سيب زميني خيلي خشك است ، مقداري آب بپاشيد تا زودتر بپزد.

6. سپس ½ قاشق چايخوري گارم ماسالا و ½ قاشق چاي خوري نمك اضافه كنيد. آنها را خوب مخلوط كنيد.

7. برگ هاي متي خرد شده را اضافه كنيد. من از پودر چيلي قرمز استفاده نكرده ام. گرما فقط از فلفل قرمز است.

تبليغات

 

8- در آخر سرخ كنيد تا برگها خوب پژمرده شوند و عطر و بويي خوب بدست آوريد.

ملو را با برنج يا روتي سرو كنيد.

نكات حرفه اي
  • فقط از برگها استفاده كنيد و از ساقه ها استفاده نكنيد زيرا طعم تلخي دارند. از خرد كردن برگهاي متي خودداري كنيد. تقريباً آنها را خرد كنيد.
  • بسياري از افراد برگ ها را آبكشي و فشرده مي كنند بنابراين برخي از آب هاي تلخ از برگ خارج مي شوند. من اين كار را نمي كنم چون برگهايي كه استفاده مي كنيم خيلي تلخ نيستند.
  • مي توانيد برگهاي بيشتري را متناسب با سليقه خود اضافه كنيد. من معمولاً مقدار زيادي اضافه نمي كنم زيرا aloo methi مي تواند طعم تلخي داشته باشد.
  • بسياري از مردم از روغن خردل براي سرخ كردن استفاده مي كنند زيرا رايحه خوبي به آن مي بخشد. براي عطر و طعم مي توانيد از هر نوع روغن يا حتي گيوه استفاده كنيد.
  • به طور كلي آلو سرخ مي شود تا نرم شود و سپس برگهاي متي اضافه مي شود. اما اگر سيب زميني شما خيلي قديمي است و مدت زيادي طول مي كشد تا سرخ شود ، مي توانيد آن را بجوشانيد و يا براي مدتي در كوره كباب كنيد و سپس با خوك و برگ متي سرخ كنيد.
  • سيب زميني هاي مكعبي را در حين آماده سازي برگ هاي متي در آب خيس كنيد. سيب زميني مقداري رطوبت را جذب كرده و سريعتر در ماهيتابه را هم مي زند.
  • اگر برگ متي تازه نداريد ، مي توانيد از مات كاسوري استفاده كنيد اما طعم آن متفاوت خواهد بود. براي اين دستور مي توانيد از 3 تا 4 تايل در ثانيه استفاده كنيد.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۹:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)